Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MythicLands

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna osoba, która dostała bana cheaty i wymyśla niestworzone rzeczy. Przede wszystkim Twoja osobista opinia nie zwalnia Cie z ponoszenia odpowiedzialności za pomówienia i szerzenia kłamstw. Potki Expa w ogóle u nas nie mają zastosowania bo na vaniliowym expie nie pracujemy. Exp Maszynki nie mogą być robione przez administracje bo nie ma innej możliwości expić jak na mapie advanture. 8 adminów na serwerze a akurat gracz zgłosił, że masz cheaty ;) Ty możesz sobie postawić Hamachi i na nim cheatować i robić co tam chcesz ;) 

Korzystając z sytuacji napiszę o nowości jaka jest u nas na serwerze RPG. Otóż jako jedyni w Polsce a prawdopodobnie także na świecie ( nie widziałem nigdzie indziej czegoś podobnego), na naszym serwerze używany jest system Kart Expa. Jak one działają, czym one są? Karty expa to itemy w specjalnym inventory, dzięki, którym po ich użyciu gracz dostaje powiększony mnożnik expa. Przykład normalnie gdy gracz zabije powiedzmy zombie dostaje 10exp. Gdy użyje exparty +100% na 30 minut. Za zabicie Zombiego dostanie 20expa. Oprócz kart expa występują jeszcze eventy expowe. Cykliczne eventy expowe są wieczorem w środę, piątek oraz sobotę. Serdecznie zapraszamy. 

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja 8 osób na 20 na serwerze hahah  -.- a i tak pomocy się doprosić nie można.

Ostatnio na ts usłyszałem hipo-tezę że to "banda tłustych dzieci a więc wchodząc na serwer krzywdzisz je, zastanów się zanim wpiszesz /login ***** ******".  

Serwer rpg ? Nic bardziej mylnego na spawnie admini rorzucają potki expa... ogólnie swoim kumplom robią exp maszynki  -.- równie dobrze mogli se serwer na hamachi postawić.

Dziękuje do widzenia, powyższe słowa są moją osobistą opinią i opiniami użytkowników serwera Team Speak 3.

Powiem ci szczerze, że masz nieprzeciętny talent. Nigdy nie widziałem osoby, która może tak nieracjonalnie i bezsensowne rzeczy wymyślić i  napisać. Mówisz, że widziałeś 8 osób z administracji na 20 osób na serwerze? Dosyć odważna teoria, szkoda tylko, że nie mamy 8 osób w administracji. Na dodatek mówisz o pomocy, która najprawdopodobniej miała polegać na tp do npc, czy oddaniu jakiś cennych przedmiotów. Jednak mimo tych absurdalnych teorii to co napisałeś dalej spotkało się z moją gorącą i szczerą falą śmiechu. Po tym co napisałeś jestem w stanie stwierdzić, że osoba, która tą "hipo-tezę" wymyśliła jest jakimś szkolnym "wandalem" czującym flustracje po banie na serwerze. Powiedz mi proszę, czy to co piszesz może być racjonalne? Liczysz, że admnistracja popłacze się po tym bardzo poważnym i groźnym "tekscie"? A może osoba, która stworzyła tą teorię czuje jakiś dziwny rodzaj euforii podczas zmyślania dziecinnych fanaberii. Co do dalszej części wypowiedzi. Dlaczego mielibyśmy rzucać potki expa na spawnie? Przecież one nie działają... A o exp maszynkach aż boję się wspomnieć, jak zdenerwowanym trzeba być, żeby w tak śmieszny i bezpodstawny sposób zmyslać? Pochwalił ci się ktoś, że ma expiarke od admnistracji? Mi też się chwalą, ludzie lubia sie popisywac. Na przyszłość, zanim zaczniesz rzucać oskarżenia proszę cię zastanów się 2 razy, a zanim zaczniesz cokolwiek pisać, zacznij od opisywania faktów, a nie swoich urojeń.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Nie wiem, źle zacząłem na tamtym koncie.                Pozdrawiam Tri3kowski

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Planujecie zrobić jakiś event z okazji świąt?

Liczba eventów w święta bedzie większa czyli tak jak w weekend jest.

Dodatkiem ma byc promocja na czas świąt.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...