Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DJ Sona oficjalnie!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie ten skin jest przekozacki, po prostu mega! Chciałoby się kupić, chociażby przez wgląd na te ... cycki  <3 Jej umiejętności robią wrażenie, do tego można słuchać wspólnie muzyczki ze swoim teamem :P To jest coś, czego nie było w Lidze Legend! Każdy skill robi miazgę, najlepszą ult i w. Co o tym sądzicie, kupujecie? 

http://promo.na.leagueoflegends.com/en/dj-sona/index.html

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

A Ty tylko o cyckach  :D

@topic , skin fajny . Również podoba mi się to , że inaczej wygląda obrazek postaci. Wydaje mi się , że to świadczy o tym iż jest to ultimate skin :)

Opublikowano

A Ty tylko o cyckach  :D

@topic , skin fajny . Również podoba mi się to , że inaczej wygląda obrazek postaci. Wydaje mi się , że to świadczy o tym iż jest to ultimate skin :)

Dodali specjalnie do tego skina stworzoną ramkę przywoływacza oraz ikonki odpowiednio do koloru skina :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeszcze bardziej skin mi się spodobał po tej prezentacji. Oby nie był za te 3,2k - chociaż troszkę tańszy, bo chciałam jeszcze na Jinx odłożyć, a miałam nie wydawać na skórki w tym roku... Nie da się  o.O 

Opublikowano

Cóż, jestem pod lekkim wrażeniem, jednakże nie przekonuje mnie ten skin. ULTI Sony naprawdę świetnie wygląda, taki odskok, a prezentacja również ciekawa. ;)

Opublikowano

Ten skin to jest miazga i to totalna. Chyba najlepszy z dotychczasowych Ultimate Skinów. Animacje cudowne, możliwość słuchania muzyki przez team też ciekawa opcja, jej potrójny wygląd, ikonka, obramowanie - jednym słowem ekstra! Instabuy, od razu, jak wyjdzie (oby była na promocji :>).

zSCFQrN.png

Opublikowano

484.jpg

Oczywiście skin mega! :)

Rito się bardzo postarało i propsy za muzyczkę w teamie. Może to zachęci w końcu kogoś do gry :) 

Fajnie jak było by można swoje nutki wrzucać na jakiegoś clouda, a potem w grze każdy by je słyszał :D

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Będzie

Będzie można sluchac muzyczki ? :D

Tak, będzie możliwość słuchania muzyki od DJ Sony :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ten skiny będzie robił miazgę, najbardziej mnie zaskoczyło to że będzie można normalnie słuchać muzyki gdy będzie w naszej drużynie :D oczywiście ja od razu kupuje bez względu czy będzie po 2k czy 3k RP.

Opublikowano

Gdybym grał soną instabuy, ale nie gram ;c

Ale skin miazga, najlepszy w całym lolu, bez zawahań można stwierdzić że to Ultimate Skin.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...