Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtf? Zobaczcie sami.

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stronka nie działa

@Edit 

Dawaj ziomek updatuj to szybko bo cos w moim serduszku sie zaczyna ruszac...

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Link nie działa ziomek.

Napisz, co tam jest, czy coś, lub jak Tobie działa to daj ''ss'' na Paint i na inny serwis.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Dzięki. Nawet nie zauważyłem, że coś się zrypało. Nawet jeśli ktoś z Was znajdzie sposób by tego użyć to lepiej nie robić tego. Tu już raczej będzie odpowiedzialność karna.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Weźcie mi to wytlumaczcie bo jestem popierdolony i nie rozumiem angielskiego bo jestem 2 klasa podstawufki.

PS: Dajcie link do pobrania

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Dawajcie k***a download porozpierdalam innym konta, a c**j najwyzej mnie w wiezieniu zamkną

Opublikowano

Co za zjeb przeniósł to do l#?????????

Poyebały mi się strony i nie weszło do głównego działu lola

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

http://www.incgamers.com/2015/02/league-of-legends-rp-and-ip-exploit-being-fixed-by-riot

Wypowiedz pracownika riotu

We're getting this fixed right now, though we can't speak to the specifics of the exploit or the explanations fellow Redditors have been offering. What we can say is that we can see everyone who was hit by an attack, and we'll be returning all RP/IP that was lost.

Since the store was involved, we also want to reassure you that this didn't expose any personal information like credit card numbers. Your data is safe.

Opublikowano

Dawajcie k***a download porozpierdalam innym konta, a c**j najwyzej mnie w wiezieniu zamkną

Czemu nie masz 1999 w nicku ? Chociaż nie miał by nikt wątpliwości co do twojego stanu psychicznego ..

Raczej nie dostaniesz informacji jak to zrobić , jedyne co można sprawdzic to dane o swoim koncie. 

Wstarczy wysilić dupe i wpisać fraze w google :)

Pozdrawiam , koreaniec dodgujący skille lepiej niż evade :)

Opublikowano

To to, co do sklepu można było wbijać komuś bez logowania? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...