Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cashbill opinie ? Ktoś z was juz miał cashbilla?

Dobraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miał ktoś z was cashbill ? Jak sie sprawowali ? Pieniadze wyplacali bez problemu?

Czekam na odpowiedz daje lajki za pomoc

Pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Trochę późno, ale myślę, że przyda się dla potomnych...

Ja zdecydowanie NIE POLECAM współpracy z CashBill. W pewnym momencie wypowiedzieli mi umowę z własnego widzimisię, poinformowali o tym TYLKO poprzez system wiadomości na koncie, nie przez żaden e-mail ani nic. Po miesiącu jak wypowiedzenie weszło w życie, ODCIĘLI mi dostęp do konta. Co za tym idzie, nawet nie mogłem sprawdzić aktualnych prowizji, które do tej pory zarobiłem, a tym bardziej zobaczyć wypowiedzenia, które mi rzekomo wysłali... TOTALNA ŻENADA!! A do tego jak nie mogłem się zalogować na konto i dzwoniłem do nich, to nie chcieli mi wprost powiedzieć o co chodzi tylko kazali wysłać e-mail, na który odpowiedzieli, że konto zostało wypowiedziane i wygasło i koniec. ANI SŁOWA o tym jak mam odzyskać prowizję itd, ani nawet o kwocie prowizji ani o niczym.

System CashBill jest NIERZETELNY, traktuje ludzi jak łajno i propaguje spychologię na każdym kroku. Jeśli chcesz iść do systemu, gdzie to Ty będziesz musieć wypytywać o wszystko, dowiadywać się i naciskać, to CashBill jest dla Ciebie. Jeśli jednak chcesz coś kompetentnego, to lepiej idź gdzie indziej.

Opublikowano

Trochę późno, ale myślę, że przyda się dla potomnych...

Ja zdecydowanie NIE POLECAM współpracy z CashBill. W pewnym momencie wypowiedzieli mi umowę z własnego widzimisię, poinformowali o tym TYLKO poprzez system wiadomości na koncie, nie przez żaden e-mail ani nic. Po miesiącu jak wypowiedzenie weszło w życie, ODCIĘLI mi dostęp do konta. Co za tym idzie, nawet nie mogłem sprawdzić aktualnych prowizji, które do tej pory zarobiłem, a tym bardziej zobaczyć wypowiedzenia, które mi rzekomo wysłali... TOTALNA ŻENADA!! A do tego jak nie mogłem się zalogować na konto i dzwoniłem do nich, to nie chcieli mi wprost powiedzieć o co chodzi tylko kazali wysłać e-mail, na który odpowiedzieli, że konto zostało wypowiedziane i wygasło i koniec. ANI SŁOWA o tym jak mam odzyskać prowizję itd, ani nawet o kwocie prowizji ani o niczym.

System CashBill jest NIERZETELNY, traktuje ludzi jak łajno i propaguje spychologię na każdym kroku. Jeśli chcesz iść do systemu, gdzie to Ty będziesz musieć wypytywać o wszystko, dowiadywać się i naciskać, to CashBill jest dla Ciebie. Jeśli jednak chcesz coś kompetentnego, to lepiej idź gdzie indziej.

Witamy wszystkich.

Umowa pomiędzy CashBill S.A., a Panem została wypowiedziana zgodnie z Regulaminem Serwisu, o czym był Pan informowany komunikatami w Koncie. Brak aktywności i reakcji na nasze wiadomości poskutkowały w efekcie wypowiedzeniem. Wszyscy klienci, którzy zapoznali się treściami przesyłanymi przez nas, nie mieli problemu z przedłużeniem umowy i/lub rozliczeniem środków. Zgromadzone środki są dostępne do wypłaty, a historia konta i usług dostępna jest na życzenie. Bezpodstawne oskarżanie naszej firmy i tworzenie nieprawdziwych teorii na wszystkich branżowych forach oraz portalach społecznościowych nie ma sensu.

CashBill S.A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...