Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unbanservice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jeżeli jest to prawdą skończy się tak samo jak używane sharpów i bolów. Rito prędzej czy później i tego się pozbędzie chyba, że współpracuje z tą stroną. ^^ 

Opublikowano

Nawet jeśli to działa to szkoda mi tych 29$ czy ile tam..

Ale drugiego takiego samego konta już nie będę miał ;D

Nadal walcze z rito o ub ;p

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

­

Nawet jeżeli jest to prawdą skończy się tak samo jak używane sharpów i bolów. Rito prędzej czy później i tego się pozbędzie chyba, że współpracuje z tą stroną. ^^ 

Myslę, że tak w pewnym stopniu współpracuje z tymi firmami, a przynajmniej ma w nich swoich ludzi ponieważ niby na jakiej zasadzie działa na ten unban service? na samych mailach potrafią przekonać tak te osoby, zeby zdjęły tego bana? jakos mi sie nie chce w to wierzyc ;p

­345mulx.jpg

Opublikowano

Dobra k***a takie pierdolenia kota w ogon. Mówcie, działa to gówno czy nie?

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Skoro oni piszą listy to najlepiej zrobić zrzutkę i formułki odblokują kilka kont :P .Jednak żyjemy w Poladi i taka opcja nie wchodzi w gre 

Opublikowano

Najlepsze jest to że nawet jak ci nie odbanują konta to  nie zwracają kasy xDD  ( Tak jest napisane w faq na ich stronie)

Opublikowano

Najlepsze jest to że nawet jak ci nie odbanują konta to  nie zwracają kasy xDD  ( Tak jest napisane w faq na ich stronie)

Co myślałeś ? xD

Btw. masz napisane, że mają high ratio unbanów - a nie że 100% 

Opublikowano
podobno , te formulki to sa te co iZaQ podal

Bardzo możliwe, ale przez ten formułki iZaq`a Rito wie że są z Leage Sharp`a z forum /.

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Witaj ponownie,

Bardzo mi przykro, nie ma takiej możliwości. Moi przełożeni odpowiedzą Ci to samo - nie ma możliwości zmiany tej kary.

Działa ten unbanservice? :(

Chcę kupić, ale nwm czy fake czy działa w 99% :x

Wypowie się ktoś, kto skorzystał?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

No to jak dziala to czy nie??

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Single letter działa na zasadzie np. tylko jeden post w tickecie do rito czy załatwiają cały ticket ?

Wtedy piszą tylko jeden post w danym tickecie.

Tekst ten jest Ci dostarczany, a wysyłasz go sam, własnoręcznie.

Serwis jest naprawdę sprawdzony i zaufany, także jak najbardziej polecam.

Nie jest to żadne wyłudzenie, gdyż naprawdę mnóstwo osób odbanowało sobie tym sposobem konta na różnego typu grach. :)

Opublikowano

Poważnie myśle nad kupieniem usługi w unban servis. Jednak ponad 100zł za niepewną usługę mnie trochę przeraża. Mam do odbanowania 3 konta i myśle, że z 20 wiadomości starczy mi 10. Tym samym nie widze sensu kupowania jednej wiadomości. Szukam osoby chętnej na zrzutkę, załatwiamy wszystko jak dorośli ludzie. Mam pay pala dogadujemy się bez żadnych wyjebek bo rito już wystarczająco namąciło :p 

Opublikowano

Dyskusja na kilka stron a nikt nie wpadł na to, że można wycofać transakcję na paypalu nawet po kilku miesiącach bez żadnych konsekwencji. 

Płacisz

Usługa wykonana/niewykonana

Zwrot na paypalu

Główkujcie dalej ;)

Opublikowano

Dyskusja na kilka stron a nikt nie wpadł na to, że można wycofać transakcję na paypalu nawet po kilku miesiącach bez żadnych konsekwencji. 

Płacisz

Usługa wykonana/niewykonana

Zwrot na paypalu

Główkujcie dalej ;)

Taa i co myślisz, że tylko ty byłeś takim geniuszem i wpadłeś na to ? Gdyby to na prawdę tak działało to większość osób by dawno tak robiła.

Opublikowano

Taa i co myślisz, że tylko ty byłeś takim geniuszem i wpadłeś na to ? Gdyby to na prawdę tak działało to większość osób by dawno tak robiła.

Robiła, robi i będzie robić. Dlatego zdziwiło mnie, że nikt tutaj tego nie praktykuje. 

A mogą za to pozwać/czy coś?

Już widzę, jak niezarejestrowana, masowa usługa cię pozywa. Jeszcze byś odszkodowanie dostał.

O tym serwisie krąży sporo plotek, większość z 2011/2012, potem jakby pusto. Jedni piszą, że działa aczkolwiek nie ma nic o league, więcej o wowie. Inni przestrzegają przed stratą kasy. Do tej pory znalazłem jedną konwersację z unban, z której nic nie wynikło. Strona zalicza marne odwiedziny, nie jest popularna, brak jej widocznego śladu 2013-2015, no oprócz tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...