Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unbanservice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile zapłaciłeś ? ;) i Czy to konto było aż tak dobre żeby korzystać z unbanserv ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

@proZac

23$ pełno skinów wartych około 1000zł a dywizja to goldzik :c więc i tak zapłaciłem mniej niż nowe skiny miałbym kupować

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Dlaczego śmierdzi ? Ten serwis zajmuje się unbanami od dawna i nie tylko w Lolu, więc nie ma powodu aby nie wierzyć ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPinn

mhm moje konto było zbanowane teraz spokojnie sobie na nim gram :C

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Też bym chętnie skorzystał tylko obawiam się, że serwis nie jest godzien zaufania. Mam konto warte 700zł i warto się o nie postarać. Z drugiej strony jak zapłace im 50$ to odbanują mi 3 konta :P ?

Opublikowano

Macie jakies dowody? BO jak to dziala to w 101% kupuje. Mam zbanowane konto co wydalem na nie 1900zl

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@proZac

23$ pełno skinów wartych około 1000zł a dywizja to goldzik :c więc i tak zapłaciłem mniej niż nowe skiny miałbym kupować

Ale za 23$ to jest pojedynczy list od nich, coś wkręcasz... 

Riot na pierwszą odpowiedź odpisuje stałymi formułkami...

Opublikowano

Pokaż dowody i tak w sumie chyba nie użyje bo władowałem na nowe konto trochę.

Opublikowano

też słyszałem, że oni dadzą rade..

jak się okaże, iż to działa to wleje trochę $ :P

ale może pochwalisz się jak to działa? dajesz im passy czy wysyłasz im scr odpowiedzi i oni piszą za Ciebie z nimi? Jak to jest?

x

Opublikowano

Ten temat to bullshit. Ogólnie chodzi o to, że zależnie od wykupionej opcji kontaktuje się z Tobą gość na maila/skype. Zależnie od odpowiedzi Riotu wysyła Wam spersonalizowaną wiadomość, którą macie wysłać do supportu. Tyle wynika z opisu strony.

Opublikowano

@proZac

Podaj nick tej postaci którą ci odbanowali , to będzie wystarczający dowód :)

Opublikowano

Jedną wiadomością odbanowali perma? Hahah jak nisko można upaść, żeby w to wierzyć? Jak kolega wyżej napisał po pierwszej wiadomości support odpowiada formułkami przekierowującymi. Pozdrawiam. No chyba, że się pomyliłeś i to konto co odbanowali to na serwie w minkrufcie.

Deadboy

Opublikowano

Jedną wiadomością odbanowali perma? Hahah jak nisko można upaść, żeby w to wierzyć? Jak kolega wyżej napisał po pierwszej wiadomości support odpowiada formułkami przekierowującymi. Pozdrawiam. No chyba, że się pomyliłeś i to konto co odbanowali to na serwie w minkrufcie.

mi odbanowali konto w wowie ;)

qxw0er.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsunaChan ty się tam mała uspokój, nie zawsze odpisują setką maili boty, zależy jaki temat i do jakiego supportu (wyślesz do polskiego to zapomnij ze udzielą ci pomocy)

@topic powiem tak bez Screena z ticketa którego powinnieneś dostać na emaila powiązanego z twoim odbanowanym kontem, nikt ci nie uwierzy, więc wrzucaj jakiś twardy dowód :)

MEGUSTA

Opublikowano

Nawet jak wam odbanują konto to co wam po tym skoro jak zagracie na L# to znowu dostaniecie bana? Chyba, że wtedy już chcecie grać bez wspomagaczy bo innej opcji nie widzę.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nawet jak wam odbanują konto to co wam po tym skoro jak zagracie na L# to znowu dostaniecie bana? Chyba, że wtedy już chcecie grać bez wspomagaczy bo innej opcji nie widzę.

No już bez :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...