Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Sky Wars #01 - Jestem snajperem!

Jadwinior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

Cześć! Chciałabym zaprezentować Wam pierwszy odcinek ze Sky Wars na serwerze JDabrowskiego!

Opis filmu: Dzisiaj przedstawiam Wam pierwszy film, jaki w ogóle nagrałam. Mam świadomość, że popełniłam kilka błędów technicznych. Zmontowałam i przesłałam go dopiero dzisiaj, bo miałam wątpliwości, czy powinnam go publikować. Jednak pomyślałam, że szkoda byłoby tak po prostu usunąć i zapomnieć o legendarnym, pierwszym materiale. I oto jest!

http://youtu.be/Yxkh4R8CJaY

Napiszcie, co zrobiłam dobrze, a co wymaga poprawki. To pomoże mi w dalszym rozwoju. Miłego oglądania!

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Będę pierwszy :) 

Masz szanse ponieważ nagrywających kobiet jest mniej niż chłopaczków w wieku gimnazjalnym :) 

to

oooo tak

W twoim wykonaniu hehe  B)

Przyjemnie się ogląda, muzyczka w tle jest, nie gadasz głupot, fajnie się Ciebie słucha ;)

Ładny głos co na samym starcie daje Ci przewagę nad innymi. 

Gdzie można Cie spotkać, zagrać z Tobą ? ;)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@Bobson. Co masz do mojego "o tak"? :P

Pogadać można wszędzie w zasadzie. Preferuję TeamSpeak, ze względu na mikrofon na przycisk. Jeśli chodzi o granie w Minecraft, to ostatnio najchętniej przebywam na serwerze Jasia, jednak zaproszona mogę odwiedzić również inne miejsca.

KLIKNIJ

Opublikowano

Bardzo fajny odcinek jednak bardzo sie boisz wszystkiego (tak mi sie zdaje) 

Nastepnym razem bądz YOLO dawaj na maxa xD^^ 

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

@xMeziOr Kiedy próbuję skupić się na mówieniu i grze jednocześnie, nawet owca przestraszyłaby mnie, heh.

KLIKNIJ

Opublikowano

Świetny odcinek! Miło słucha się twojego głosu. Świetną jakość, z resztą chyba nie trzeba Ci o tym mówić. Spodobało mi się to, że przyśpieszasz niektóre momenty np. jak "budujesz" mostek do kogoś itp. Dzięki temu filmik nie nudzi się tak szybko......w sumie to w ogóle się nie nudzi ^^. Na prawdę fajnie ogląda się dziewczynę.. ekhmm przepraszam najmocniej.. kobietę w akcji :)

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Super Filmik  xD 

Jakość jest dobra

Głos również

Fajny skin  :D

10/10 -- !  

Zobaczysz,nagramy coś kiedyś  B) (zignoruj ten nick ... jest dla beki,z błędem xD )  

Mnie znajdziesz pod nickiem Yashe /// Po co ja Ci to pisze ... ?  :mellow:

Opublikowano

Ciekawy film, życzę powodzenia w dalszym kręceniu.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...