Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam problem z CsGo Longue , mianowicie obstawiam zakład wszystko ok, klikam "Postaw Zakład" po ang "Place Bet" I przenosi mnie na drugą stronke, pojawia się to okienko na dole po prawej stronie, chodzi mi o to ze szuka tego bota z 5minut i się potem rozłącza i pisze "No active bets" Po polsku "Brak aktywnych zakładów" Wie ktoś jak to naprawić?inni kumple mogą normalnie obstawiać.
Steam Guard aktywny co najmniej 15 dni, publiczne wszystko.Wszystko jest ok z wyjątkiem tego.
Pozdrawiam

Opublikowano

Postaraj się obstawiać z rana, bo w godzinach wieczornych ciężko znaleźć wolne boty i to może być głównym powodem. Jeżeli wygrasz skiny to nie odbieraj ich od razu (Chyba, że bardzo ich potrzebujesz) bo będziesz mógł nimi obstawiać następnym razem bez żadnego czekania.

Opublikowano

Witam,

Mam problem z CsGo Longue , mianowicie obstawiam zakład wszystko ok, klikam "Postaw Zakład" po ang "Place Bet" I przenosi mnie na drugą stronke, pojawia się to okienko na dole po prawej stronie, chodzi mi o to ze szuka tego bota z 5minut i się potem rozłącza i pisze "No active bets" Po polsku "Brak aktywnych zakładów" Wie ktoś jak to naprawić?inni kumple mogą normalnie obstawiać.

Steam Guard aktywny co najmniej 15 dni, publiczne wszystko.Wszystko jest ok z wyjątkiem tego.

Pozdrawiam

Jest od tego temat ale mniejsZa .

Logowałeś się na innym urZądZeniu ? ( sry Za te duże Z ale nie dZiałają mi małe xD)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Teraz próbuję i jest to samo, próbowałem na laptopie i też tak jest :/ Nawet próbowałem inna przeglądarką - bez skutków.

I ty się dziwisz .

Zmiana przeglądarki = ban na trade 7-14 dni

zmiana urządzenia = ban na trade 7 dni .

Dlatego znika ci szukanie bota .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jak chce się zalogować na stronie steeam, to musze potwierdzić ze to mój komputer czyli wejść na poczte i podac "KOD" Jak temu Zaradzić? na steam na komputerze tak nie mam tylko na stronie. Cały czas.

Edit:
Dodam ze przed sprawdzaniem innej przeglądarki i kompa miałem tak samo.

Opublikowano

Miałem to samo, już ostatni raz próbowałem postawić o 4 rano zajebałem pięścią w stół i poszło, wyszukało tego bota na ostatnie sekundy :D

i juz działa, czyli wystarczy Ci czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...