Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venril2.PL

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością bo ten niewypał Bal**ra2 to brak słów :) Zagram oczywiscie :)

Mam małą propozycje co do zbroi ;)

Niech te niebieskie zbrojki będą ostatnimi a te ostatnie przed ostatnimi ;) Te niebieskie lepiej sie prezentuja 

369011438114957985586.jpeg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy zagram. Kolejny hard z nudnym expem, to juz sie przejadlo ludziom. Lepiej byloby dac szybki exp, a utrudnic zdobywanie/ulepszanie eq.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Dla tych co nie rozumieją pojęcia  HARD/PvP z pierwszej strony :)

PvP - Ilość broni i zbroi oraz KD +6 czyli na max lvl nie będzie siedzenia bezczynnego tylko jakieś ciekawe PvP dodał bym jeszcze jakieś mapki PvP i Git

HARD- czyli exsp, drop, Skille itp.

Na logikę 

Serwer na prawdę dobrze się zapowiada zadbać o reklamę i stabilność i mur graczy :)

Lecz zrobił bym kilka zmian co do Hard :

- zamiast bojowca dał bym wierzchowca na 3h i medale co 1s lub 30 min troszkę pod hard/medium podlecieć 

- 1kk na start usunąć 

- Usunąć ostatni set zbroi przerażający on !!!!!!

i to chyba tyle ?

A skile jak ? Rady, zwoje? Zmianki,dodania ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dla tych co nie rozumieją pojęcia  HARD/PvP z pierwszej strony :)

PvP - Ilość broni i zbroi oraz KD +6 czyli na max lvl nie będzie siedzenia bezczynnego tylko jakieś ciekawe PvP dodał bym jeszcze jakieś mapki PvP i Git

HARD- czyli exsp, drop, Skille itp.

Na logikę 

Serwer na prawdę dobrze się zapowiada zadbać o reklamę i stabilność i mur graczy :)

Lecz zrobił bym kilka zmian co do Hard :

- zamiast bojowca dał bym wierzchowca na 3h i medale co 1s lub 30 min troszkę pod hard/medium podlecieć 

- 1kk na start usunąć 

- Usunąć ostatni set zbroi przerażający on !!!!!!

i to chyba tyle ?

A skile jak ? Rady, zwoje? Zmianki,dodania ?

Dodane są nowe mapki na wojny gildijne, są mapki na walki w PT 2/3/5 osobowych Grupach.

Każda wygrana grupa otrzymuje fajne nagrody oraz wyższy ranking. 

Medale są co 5 min, księgi co 10 min.

Nie dodawałem tego ponieważ chciałem zostawić to wam w prezencie jako niespodzianka. Jest wiele rzeczy których nie ująłem w prezentacji. 

Wolę mniej zamieścić aby gracze lepiej się przekonali na starcie niż dodać więcej i połowy nawet miało by nie być na serwerze (jak to jest u niektórych, nawrzucają wiele w prezentacj, a co do czego okazuje się, że połowy z tego nawet nie ma)

W trakcie jest budowana mapka MOB'a na zespoły 3 osobowe. [oj.... wydało się :) ale ciiichooo *podśmiechuje się*]

Wolę aby gracze byli pozytywnie zaskoczeni wieloma rzeczami niż zawiedzieni iż połowy tego co jest w prezce nie ma na serwrze.

Łatwo się obbiecuje a ciężej robi i realizuje słowa.

- Skille 12 KU do G, oraz 12 Kamieni do P (KU z bossów i metnów jak i Kamienie Duchowe), jest szansa na dropnięcie 5% Tęczowego Kamienia.

- Rady dropią z każdego metina i bossa

- Zwoje dropią tylko 250%% jednakże ich szansa to około 2% ze wszystkich metinów i bossów

- Zmianki Będą dropiły z szkat serwerowych :) (W prezce są w sklepach ze względu bety)

Więc reasumując.

Wiele osób pewnie walnie meeeega hejta etc... Jednakże wychodzę z założenia iż lepsze jest być zaskoczonym po wejściu na serwer niż zawiedzonym :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Dodane są nowe mapki na wojny gildijne, są mapki na walki w PT 2/3/5 osobowych Grupach.

Każda wygrana grupa otrzymuje fajne nagrody oraz wyższy ranking. 

Medale są co 5 min, księgi co 10 min.

Nie dodawałem tego ponieważ chciałem zostawić to wam w prezencie jako niespodzianka. Jest wiele rzeczy których nie ująłem w prezentacji. 

Wolę mniej zamieścić aby gracze lepiej się przekonali na starcie niż dodać więcej i połowy nawet miało by nie być na serwerze (jak to jest u niektórych, nawrzucają wiele w prezentacj, a co do czego okazuje się, że połowy z tego nawet nie ma)

W trakcie jest budowana mapka MOB'a na zespoły 3 osobowe. [oj.... wydało się :) ale ciiichooo *podśmiechuje się*]

Wolę aby gracze byli pozytywnie zaskoczeni wieloma rzeczami niż zawiedzieni iż połowy tego co jest w prezce nie ma na serwrze.

Łatwo się obbiecuje a ciężej robi i realizuje słowa.

- Skille 12 KU do G, oraz 12 Kamieni do P (KU z bossów i metnów jak i Kamienie Duchowe), jest szansa na dropnięcie 5% Tęczowego Kamienia.

- Rady dropią z każdego metina i bossa

- Zwoje dropią tylko 250%% jednakże ich szansa to około 2% ze wszystkich metinów i bossów

- Zmianki Będą dropiły z szkat serwerowych :) (W prezce są w sklepach ze względu bety)

Więc reasumując.

Wiele osób pewnie walnie meeeega hejta etc... Jednakże wychodzę z założenia iż lepsze jest być zaskoczonym po wejściu na serwer niż zawiedzonym :)

NIE PIERDOL SYNEK DOBRY SERWER BEDZIE MY FRIEND

POLECAM 1/1 A ADMIN SERWETA TO KOZAK XDDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Przejrzałem zapowiedź tylko ze względu na to:

LLQuoQe.png

Jednak żadnych nowości nie widzę. Ktoś mi to wyjaśni? Serwer nudny, nie ma nic czego nie ma na tym forum bądź epvp.

Opublikowano

LLQuoQe.png

Jednak żadnych nowości nie widzę. Ktoś mi to wyjaśni? Serwer nudny, nie ma nic czego nie ma na tym forum bądź epvp.

3 Nowy questy, nie skopiowane z mpcforum, dla takich serwerów są nowością B)

omvwi3.jpg

Opublikowano

LLQuoQe.png

3 Nowy questy, nie skopiowane z mpcforum, dla takich serwerów są nowością B)

A ja dla takich Odpowiedzi żyję :) Ahh ... Czekałem na usiesienie, utalentowanych osób na tym forum :)

Czytanie ze zrozumieniem boli troszkę :/ Ale no nic wiem, takie umiejętności wynosi się z przedszkola i szkoły podstawowej, widocznie nie każdemu taka cięzka umiejętność jest pisana.

Dla reszty osób, które jeszcze chciał by coś do tego dopisać.

Polecam przeczytanie paru odpowiedzi wyżej :)

Anyway... Powiedzcie mi co jest dla was nowością ? 

- Mega wysrane pety albo nie wiem sety zamówione u kogoś ? Jakiś mega ultra super system ? Jakieś Efekty! Wybuchy! ?

-- Coraz dłużej jak sie na to patrzę, po prostu śmieję się :)

Ktoś nie doda nic ? - Gówno ogółem nuda, bo nic nie ma

Ktoś doda super serwer, no normalnie mega same rzeczy nigdzie nie spotykane - Eeee..... Gówno, psuje atmosferę metina, nasrane po brzegi.

Logika tkz. "Pro Techników" , którzy myślą iż na serwerze grają ludzie bo jest mnóstwo nowości etc...

Jedna wielka brednia, server może być szitem dosłowne gotowe pliki terenzo - wystarczy dobra reklama, [gimbo_mafia], itp itd.

I wybije się ponad wszystkie inne wyróżniające się z tłumu mające pizdylirad systemów i nowości serwery.

Ja nie muszę wam udowadniać czy dodałem coś nowego czy nie, to się już dowiedzą gracze na starcie :) Wolę zaskoczyć niż zawieść.

Pozdro, przemyślcie czasami zanim coś napiszecie. Bo widzę zbiera się mafia powoli, nie wiem to jest czas kiedy mam iść po łyżkę i zacząć się ciąć ?

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Reklama będzie przed startem czy po?

Tak czy siak.

Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Jak narazie polecam. ;-)

Zaplanowane jest:

- 5 Seri

- 15 Zapowiedzi serwerowych

Oraz informacje SMS'owe na 50tyś numerów :) 

Mamy *cichą*, nadzieję iż przyciągnie to owych graczy.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Zaplanowane jest:

- 5 Seri

- 15 Zapowiedzi serwerowych

Oraz informacje SMS'owe na 50tyś numerów :)

Mamy *cichą*, nadzieję iż przyciągnie to owych graczy.

Ciekawe skąd ta baza numerów :)

Opublikowano

serwer jest bardzo słaby pod każdym względem i nie spodziewałbym się tłumów ;c

system ulepszeń brzydki

nowości 0

przyszłości nie widzę..

powodzenia

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

A ja dla takich Odpowiedzi żyję :) Ahh ... Czekałem na usiesienie, utalentowanych osób na tym forum :)

Czytanie ze zrozumieniem boli troszkę :/ Ale no nic wiem, takie umiejętności wynosi się z przedszkola i szkoły podstawowej, widocznie nie każdemu taka cięzka umiejętność jest pisana.

Dla reszty osób, które jeszcze chciał by coś do tego dopisać.

Polecam przeczytanie paru odpowiedzi wyżej :)

Anyway... Powiedzcie mi co jest dla was nowością ? 

- Mega wysrane pety albo nie wiem sety zamówione u kogoś ? Jakiś mega ultra super system ? Jakieś Efekty! Wybuchy! ?

-- Coraz dłużej jak sie na to patrzę, po prostu śmieję się :)

Ktoś nie doda nic ? - Gówno ogółem nuda, bo nic nie ma

Ktoś doda super serwer, no normalnie mega same rzeczy nigdzie nie spotykane - Eeee..... Gówno, psuje atmosferę metina, nasrane po brzegi.

Logika tkz. "Pro Techników" , którzy myślą iż na serwerze grają ludzie bo jest mnóstwo nowości etc...

Jedna wielka brednia, server może być szitem dosłowne gotowe pliki terenzo - wystarczy dobra reklama, [gimbo_mafia], itp itd.

I wybije się ponad wszystkie inne wyróżniające się z tłumu mające pizdylirad systemów i nowości serwery.

Ja nie muszę wam udowadniać czy dodałem coś nowego czy nie, to się już dowiedzą gracze na starcie :) Wolę zaskoczyć niż zawieść.

Pozdro, przemyślcie czasami zanim coś napiszecie. Bo widzę zbiera się mafia powoli, nie wiem to jest czas kiedy mam iść po łyżkę i zacząć się ciąć ?

Pominę Twój totalny brak umiejętności pisania w języku polskim (spacje przed znakami interpunkcyjnymi, wielka litera w środku zdania), gdyż nie chce mi się robić dla Ciebie za kilkuletni program edukacyjny w skróconej wersji.

Nowościami na serwerze nie są mapy z MPCforum czy z Elitepvpers, nowościami nie są wpisane wartości w kolumnach applytype0/2 oraz applyvalue0/2. Nowościami nie są także ogólnodostępne w internecie modele zwierzaków. Nowościami są nowe, ciekawe rozwiązania mające na celu przyciągnąć gracza, urozmaicenie rozgrywki. Mogą to być nowe systemy w postaci Pythona, Lua bądź obu, a nawet nowe rzeczy w silniku gry (ponoć przenosicie się na source, życzę wam powodzenia, nie jest to zalecane dla amatorów, ale co kto woli). Pokazaliście tutaj jedynie nowe, a zarazem brzydkie "nowe" miasta każdego z królestw, umiejętność ustawienia bonusu dla kostiumu oraz wgrania modeli petów. Pety zapewne będą się opierały o podstawowy quest dostępny z wycieku plików niemieckich bądź singapurskich, bądź powielany na większości serwerów system petów stworzony przez BlackYuko (chyba, tak mi się obiło o uszy, ręki nie dam sobie uciąć kto był autorem). Ahhh, no tak! Pokazaliście jeszcze system run...  Tylko, że jest on od x czasu ogólnodostępny na MPCforum. 

Wasza "reklama" jaką jest spam na te 50 "tysięcy" numerów telefonów jest kiepskim pomysłem. Podejrzewam, że osoby których numery znajdują się na waszej liście nie wyrażały zgody na dostarczanie reklam przy pomocy SMSów, więc możecie mieć w związku z tym niemałe problemy.

Koniec końców, życzę wam powodzenia bo będzie wam potrzebne.

Opublikowano

@вℓυє

Serwer ujowy jak barszcz z grzybami... Zobaczysz co się stanie na starcie może to nauczy cie trochę pokory i przestaniesz pyskować do lepszych od siebie i robic z siebie nie wiadomo kogo.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Polecam. Fajny serwer ;)))

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Podoba mi się prezka, tylko te literówki ^^^ POLECAM. Można spytać kiedy start?

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

spoko serwer polecam j***c tych hejterów oni się znajdą wszędzie bo mają własne serwery i chcą odradzić gre na każdym serwerze który nie jest ich i  są tacy którzy po prostu  zazdroszczą że ktoś ma a oni nie.

ile jest % na wejście ku bez rady  pustelnika

ile jest % na ulepszenie KD na +5 i ile jest % na pomyślne włożenie KD +5+6 do np boni

jakie są bony na serwerze ( czy możesz wstawić tabele z bonami) 

post-1016012-0-19547200-1422978305.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...