Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plakietki w dziale Last Chaos oraz nowa nagroda konkursowa!

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

318751422891279922683.png

Witacje!

Jak już być może zdążyliście zauważyć, nasz dział został wzbogacony o dodatek - plakietki postaci z gry.

Odznaczenie może zdobyć każdy gracz - wystarczy wejść w ustawienia, po czym kierując się do zakładki "Nagrody z gier", wybrać pole LastChaos. Jeżeli już to zrobicie, zostaniecie przekierowani do narzędzia, które pozwoli wam ustawić dowolną plakietkę postaci, którą gracie.

Oto, jak poszczególne odznaczenia się prezentują:

9rZS8ki.png

CHtMxjd.png

Ey0s1l6.png

tqucQ9Y.png

kjd1aMv.png

5F99PUC.png

neSfSuD.png

cIVoJ8M.png

5vxyR6q.png

482881422891279922683.png

Oprócz omówionych już plakietek, mamy dla was jeszcze jedną niespodziankę. Jest nią zupełnie nowa nagroda konkursowa, którą będziecie mogli wygrać tylko i wyłącznie w konkurencjach organizowanych w dziale Last Chaos.

Oto, jak wygląda nagroda:

55-AwardImgMaster-1421876269.png

Powodzenia!

Moderacja Last Chaos  :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

W plakietkach występował na początku błąd, teraz powinno być naprawione. Zapraszam do testowania! :D

Opublikowano

Bardzo ładne plakietki, w szczególności Arcymag, uwielbiam fiolet <3

Opublikowano

NO NIE!

Mistrzostwo!

Z*********e się forum rozwija - do wszystkiego można już plakietki znaleźć!

Szkoda tylko, że te plakietki tylko na dział, bo taka ranga zajebiście wyglądałaby przy nicku

"Nocny Elf"

"Cień"

"Tytan"

Piątka dla grafika ;)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Całkiem spoko, w sumie wiele działów ma już swoje plakietki, także fajnie, że LC nie pozostaje pod tym względem w tyle. Szkoda tylko, że PL zamiast się rozwijać to coraz bardziej się pogrąża. Stare czasy dobrego globala nigdy nie wrócą, smutne. ;-;

Opublikowano

Miyoshi, gdy tylko zobaczyłem twój nick, wiedziałem ze nie obejdzie się bez nawiązania do tego, jakie to LC jest okropne. Sam tęsknie za starymi, dobrymi czasami, ale nie trzeba o tym wspominać na każdym kroku, każdy o tym wie. Co do plakietek, moim zdaniem wyglądają naprawdę spoko :p

Opublikowano

Miyoshi, gdy tylko zobaczyłem twój nick, wiedziałem ze nie obejdzie się bez nawiązania do tego, jakie to LC jest okropne. Sam tęsknie za starymi, dobrymi czasami, ale nie trzeba o tym wspominać na każdym kroku, każdy o tym wie. Co do plakietek, moim zdaniem wyglądają naprawdę spoko :P

Może i nie trzeba, co nie zmienia dalej faktu, że po prostu żal patrzeć, jak to wszystko się stacza. :v Mam ogromny sentyment do tej gry po prostu. :p Z resztą nie wszędzie o tym wspominam, a akurat tak mi się nasunęło. Dział LC się poniekąd rozwija, a ludzi w samym LC coraz mniej. :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czemu ale ustawić się ich nie da po wyborze plakietki cienia kliknięciu zapisz dane Nic się nie dzieje 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nie wiem czemu ale ustawić się ich nie da po wyborze plakietki cienia kliknięciu zapisz dane Nic się nie dzieje 

U mnie jest wszystko ok.

h6jKAGb.png

Opublikowano

Osobiście mogę ustawić cienia. A powiedz mi... jak z innymi plakietkami? Może masz jakiś program blokujący reklamy, bądź coś w tym stylu? Czy problem występuje tylko na tym komputerze? Sprawdzałeś na innych?

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...