Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam bo warto, ci co pisza ze kasa itp to nic nie wiedza... zobaczyli ze jeden napisal ze poklocili sie i teraz kazdy tak pisze; nie widziales nie pisz...

Serwer dobry, Kajetan sie stara, bugow nie ma az tak duzo jak wy to piszecie... ''Za duzo hp moby maja'' tak to ciekawe jak inni wbili juz po 180 poziomach. Nie umiesz grac eq zrobic nie graj. Zwolni sie spot chociaz.

Opublikowano

Na serwer czekałem dosc długo, ale po tej akcji to nie wiem czy grać, czy nie padnie po 2 tygodniach. W is to na pewno nie będę wydawał.

Ile osób online, bo licznik usunęliście.

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy dodadzą łatke na systemy 32 bitowe?

Moze bedzie wieczorem

Na serwer czekałem dosc długo, ale po tej akcji to nie wiem czy grać, czy nie padnie po 2 tygodniach. W is to na pewno nie będę wydawał.

Ile osób online, bo licznik usunęliście.

Teraz jest około 450 graczy online

Opublikowano

Moze bedzie wieczorem

Teraz jest około 450 graczy online

To Ci powiem, że naprawdę ogromna ilość na takim serwerze.. Mieliśmy dostać SM'y za betę.. Dostaliśmy? Hahaha. Nie wyrabiacie się.. Jak Thorin był to było elegancko.. Wszystko się jakoś elegancko toczyło.. A teraz? Wszystko upada.. Zastanówcie się nad bytem serwera na rynku. :)

Opublikowano

zaczynajac od tego co jest a co mialo byc :) czyli najwiekszy fail roku ,,nestium"
dt dla kazdego  :) (mialo byc priv) tak dla info 15 szkat = truta (lataj i mysl jak to zrobic )
,,wiekszy resp bosow" ja sie pytam gdzie :) w red lesie ani w samym lesie nie ma bosa ktory ma ,,3 respy" on nie ma zadnego respu
exp no bomba na becie zamknietej byl wiekszy :) (tak teraz jest ostro zmniejszony)
nie ma czegos takiego jak ,,droga zycia (swiatlosc ciemnosc) to nie istnieje

nigdzie POWTARZAM NIGDZIE nie dropia przepustki na dungeony :) only is
nie ma mozliwosci tp na mapke dungeonow
wojownik body is sura wp nie istniejom na tym serwie :) (to sa najgorsze postaci pvp)
ulepki po 1 szt z metka i nie zawsze wszystkie ? tak :) tutaj to spotkamy dla wyjasnienia ( po 200 piaskow brazowych i zoltych i 200 niebieskiej muszli nie starczy na zrobienie 1 itemka) pozdro dla was i walczcie dalej ^^
nadal da sie bugowac mounty 
losowanie u aikwy zbugowane nadal (w wiekszosci przypadkow nie dostaniemy tego co wylosowalismy tylko cos innego)
JEDNA TYLKO JEDNA ,,szkata 3d" na mapie (i to na respie) heh i wez tu sobie je otwieraj ^^
NPC porozwalane jak sku**** i lataj za nimi :) (np teleporterka jest kawal od miasta)
nie ma czegos takiego jak ,,kawalek zakletej duszy" to nie leci :)
dostaje sie 1 PO za metka a na becie dostawalo sie 5 ^^ brava
system energii nie dziala nadal :) 

,,karta umiejetnosci" takiego czegos wcale tu nie ma 
..bezdomni" jak od nich nic sie nie dostaje 

pajecze jaja maja za maly resp :) nawet na zamknietej becie nie bylo ich duzo :)
,,metki w atlantydzie i atlandydzie v2" maja 3x jak nie 4x wiecej hp niz metki w red lesie 
spichlerz (tego nie ma)
ognisko nie dziala 
zaklinanie nie dziala 
,,artefakt" od nelly  hahaha to jest bomba ! nie ma nelly to nie ma artefaktu}
,,dzienne sm" (ze co ze jak ze gdzie ?) tego nie ma bo bylo zbugowane
kula zihana ? hmmm takie cos rowniez nie istnieje
jestem ciekaw co bedzie jak zaczniecie wojny robic :) bo sa zbugowane i nie da sie ruszyc na tych mapkach
,,ogrod i eliksiry" ? nie dziala robienie :D:D
nie dziala tez robienie eliksiru na ,,20% pd 800 wrt atk" 
Dalkin tego nie ma 

ogolnie szkoda mi sie juz rozpisywac ;/ nie warto tu grac i 60% tego co jest w prezce hmm jest tylko w prezce a pozostale 40% jest zbugowane :)
wirusy w latce i kliencie wiec jest fajnie :) 

Opublikowano

kiedy naprawicie to wywalanie??? przy załadowaniu się paska po wybraniu postaci wywala całego klienta 

post-1016012-0-59486200-1422895390.jpg

zxc

Opublikowano

Syf, kiła i mogiła, tak w skrócie można opisać ten serwer, wraz z administracją . Na forum zamieściłem wpis dotyczący sytuacji serwera i jak sytuacja wygląda "faktycznie", temat przepadł podobnie jak i forum . Bug na bugu bugiem pogania, administracja nie potrafi ogarnąć najprostszych rzeczy, a o zabezpieczeniu klienta nie wspominam przez litość. By graczom grało się dobrze, polecam wpis na stronie głównej - "konfort" jak się patrzy  :D

Opublikowano

Nie polecam, nie ze względu na sytuację z teamem bo to że wydupczyli daimao i Thorina to mi nawet na rękę, mają za swoje hipokryci.
Nie polecam ze względu na to co powtarzam od pierwszego ich projektu który ruszył w Maju, zlepianie gotowców i kradnięcie zawartości cudzych klientów, nigdy nic nie da.
Zawsze pojawią się bugi których nie znajdą, jeśli czegoś nie robisz sam, nie płacz że nie wiesz jak to zostało zrobione i jak to naprawić - proste.

Przy wszystkich projektach, Restynid, Ragnar i Nestium pisałem że jesteście bandą amatorów.
Trzeci raz to potwierdziliście, tylko tym razem chcieliście się pozbyć balastu w postaci Thorina i daimao których każdy na tym forum uważa za pierdolniętych umysłowo. (zresztą słusznie)

@Hequito^^ - Albo jesteś kretynem, albo to ja jestem nie tolerancyjny. 2 sprawy.
1. Powiększasz tekst żeby zwrócić na siebie większą uwagę czy żeby każdy to przeczytał? Mnie osobiście nie kręci czytanie jakiś wielkich błękitnych liter.
2. Jeśli uważasz że większy exp na becie, niż na oficjalnym serwerze jest dziwnym zjawiskiem, to jeszcze bardziej utwierdzasz mnie w tym co napisałem nad podpunktami.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ci co po przeczytaniu prezki myślą jaki fajny serwer niech lepiej sobie odpuszczą.

Większość nowości zbugowana albo wcale nie ma. Gówno nie serwer. Niektóre pomysły debilne.

Jakie to uczucie robić przez rok serwer i wypuścić taki szrot ? Była beta, były wypisane błędy i propozycje

a team miał to w d***e i wypuścił co wypuścił

Nie polecam :unsure:

E: Kolejny projekt od nich, kolejny fail. Świadczy to o potężnej amatorszczyźnie z waszej strony.

Odpuście sobie robienie serwerów, dla dobra wszystkich ...

Opublikowano

czyli  lipa  przy tylu wartość ataku to body ,wp ,i ninia powiny być najlepszymi postaciami a tu lipa i po wypowiedziach widzę że nie warto nawet pobierać 

post-1016012-0-87208500-1422896031.jpg

zxc

Opublikowano

Nie polecam, nie ze względu na sytuację z teamem bo to że wydupczyli daimao i Thorina to mi nawet na rękę, mają za swoje hipokryci.

Nie polecam ze względu na to co powtarzam od pierwszego ich projektu który ruszył w Maju, zlepianie gotowców i kradnięcie zawartości cudzych klientów, nigdy nic nie da.

Zawsze pojawią się bugi których nie znajdą, jeśli czegoś nie robisz sam, nie płacz że nie wiesz jak to zostało zrobione i jak to naprawić - proste.

Przy wszystkich projektach, Restynid, Ragnar i Nestium pisałem że jesteście bandą amatorów.

Trzeci raz to potwierdziliście, tylko tym razem chcieliście się pozbyć balastu w postaci Thorina i daimao których każdy na tym forum uważa za pierdolniętych umysłowo. (zresztą słusznie)

Nie znasz sytuacji nie pisz glupot 

Serwer powoli sie stabilizuje wieczorem blad z systemem 32bit powinien byc juz naprawiony:)

Opublikowano

Serwer powoli sie stabilizuje wieczorem blad z systemem 32bit powinien byc juz naprawiony:)

Nie znam sytuacji?

Zajebaliście pliki mojego współpracownika, chcieliście postawić na Nich 2 serwery i Ty mi chcesz śmieciu wmówić że nie znam sytuacji?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie znam sytuacji?

Zajebaliście pliki mojego współpracownika, chcieliście postawić na Nich 2 serwery i Ty mi chcesz śmieciu wmówić że nie znam sytuacji?

twojego wspolpracownika czy ja o czyms nie wiem bo nie rozumiem tej sytuacji

Opublikowano

a kiedy reszte naprawicie/dodacie na serwer (czyt moj post wyzej) 

29995330462062619784.png

tak wyglada ostatni naszyjnik na tym serwie :) 

ogolnie kazdy item ma po 10k hp i w wiekszosci 45% ludzi 45% kryt (bron ma 110% na ludzi)

liczac lacznie ma sie 360+% na ludzi :) 

a dla informacji WP i BODY nie maja co tu grac :) BM bije wiecej hitem swoja bronia niz te 2 smieszne klasy :)

healler jest dobry (skile)  mental (najwieksze dmg skili) bm (najwieksze hity) smok (tylko na hity skilami w perf eq i perf abs przeciwnika uderzy 7k a hitem 14 :)

archer (zalezy jak kto zrobi ale na skile niezbyt sie nadaje) dagger (pewnie furory nie robi)

ogolnie tutaj nie ma zadnego balansu :)

CZARNAAA powiem ci jeszcze ze na +7 potrzebujesz po 1 szt proszkow i niebieskiej muszli na +8 po 2 na +9 po 3 

ogolnie 200+ kazdej szt ci nie starczy :)

taki bonus ode mnie :

58676346153233749170.png zacznij juz zbierac te kamienie ^^ (a skoro chodzisz na te metki to wiesz jaki jest drop)

96642626421845333140.png ta tarcza ma 27% odp na magie :) a ostatnia ma 25% na +9

NIE polecam i pozdrawiam

Opublikowano

I dlatego usunęliście mój post na forum, prawda w oczy kole ? co do Twojej wypowiedzi, słowo kluczowe "powinien" - coś w rodzaju satyry  :D

Opublikowano

hmm widać , że co raz więcej ludzi gra tutaj . Sama pogrywam i się gra przyjemnie . Zgodzę się z postem Heuqito^^, lecz serwer fajny i wiadomo, że możecie to ponaprawiać:)

CO mnie zdziwiło: 

- wczoraj był OX ( ok nie było mnie) ale coś ponoć zjebaliście i poznikały pety . Okej MOŻNA je od nowa odebrać od Opiekuna ALE nie wszyscy mogą .

Ja jak i prawdodpobnie 1/3 graczy nie ma questa wyboru losowego peta . No troche nie fajnie mam nadzieje,że to naprawicie.

Ale ogólnie  spoko. Szybki resp metków . Nawet nie ma tak dużego ksucia.

- Niebieska Muszla jest to CHOLERNIE POTRZEBNY ulepszaczacz a jego wydropienie z rekawicą w RED lesie graniczy z CUDEM. Możecie zwiekszyć stosunkowo drop do żóltych i bązowych proszków.

CHyba tyle. ;D

Polecam ;D

L7VaIos.jpg

Opublikowano

hmm widać , że co raz więcej ludzi gra tutaj . Sama pogrywam i się gra przyjemnie . Zgodzę się z postem Heuqito^^, lecz serwer fajny i wiadomo, że możecie to ponaprawiać :)

CO mnie zdziwiło: 

- wczoraj był OX ( ok nie było mnie) ale coś ponoć zjebaliście i poznikały pety . Okej MOŻNA je od nowa odebrać od Opiekuna ALE nie wszyscy mogą .

Ja jak i prawdodpobnie 1/3 graczy nie ma questa wyboru losowego peta . No troche nie fajnie mam nadzieje,że to naprawicie.

Ale ogólnie  spoko. Szybki resp metków . Nawet nie ma tak dużego ksucia.

- Niebieska Muszla jest to CHOLERNIE POTRZEBNY ulepszaczacz a jego wydropienie z rekawicą w RED lesie graniczy z CUDEM. Możecie zwiekszyć stosunkowo drop do żóltych i bązowych proszków.

CHyba tyle. ;D

Polecam ;D

Cuda, wianki ... równie dobrze, możesz się administracji zapytać "którędy na księżyc" ? nie potrafią ogarnąć tp, a chcesz żeby nowy skrypt do misji napisali ?  :D

Opublikowano

Szkoda że tak posypała się administracja... Niestety ale odpuściłem sb serwer na który czekałem tyle miesięcy i tyle go testowałem.

Powodzenia w dalszym prowadzeniu projektu. ( nwm komu bo nie wiem kto teraz jest w administracji )

Opublikowano

jak do soboty wszystkie bugi itp ogarniecie to zawitam z ekipą 

post-1016012-0-84227400-1422899684.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...