Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć kto teraz "dowodzi" bez Thorina i daimao.. nie polecam gry ze wzgledu na zaistaniałą sytuacją z wywaleniem ich z teamu. "good joob panowie, świętnie wykonany serwer po roku czasu, a teraz wypier***** " Jest dalej masa bugów która nie została naprawiona jak nawet hp mobów z map na wyższy lvl, który miał zostać naprawiony już wcześniej NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer tylko pod względem graficznym prezentuje się przywoicie reszta systemów nic nowego + te wpadki z wyrzuceniem członków teamu jak dla mnie przemawiają na wasza nie korzyśc.

Opublikowano

Dlaczego tak uważasz? Rozwiń swoją wypowiedź :)

Serwer wystartował 31.01 o 20:10, a o 22:00 (jak nie wcześniej) już była afera, że pół teamu zostało wyjebane, prezentacja usuwana była z mpc. Jakieś krzywe akcje z tym nestiumem.

Opublikowano

Serwer wystartował 31.01 o 20:10, a o 22:00 (jak nie wcześniej) już była afera, że pół teamu zostało wyjebane, prezentacja usuwana była z mpc. Jakieś krzywe akcje z tym nestiumem.

Moim zdaniem ten serwer jest skradziony przez jakiegoś oszusta który nie chce się ujawnić.. bo dalej nie wiadomo kto tym dowodzi (a były jakieś tematy o tym "oszuście") wykorzystał ich i teraz hajs ciągnie :) Kocham za to Polskę jak ludziom się w głowie pier***i od pieniążków. 

Opublikowano

nie jakaś, bo podobno kajetan (GA) pokłócił się z Thorinem o pieniądze na samym starcie. kajetan się wkurwił i wyjebał cały team.

ja na tym serwerze widzę bardzo dużo rzeczy ściągniętych z innych serwerów, żeby nie było. bez thorina to nie ten sam serwer, jestem ciekaw jak będzie z mapami, które robił daimao.

ja na razie odradziłbym gry na tym serwerze, póki się coś nie unormuje, ale z prezentacji moge powiedzieć, że popierdoliło ich od tego, że pety i kostiumy są na czas + są klasowe..

Opublikowano

Jedyne co mogę polecić odnośnie tego serwera to spierdalać od niego jak najdalej. :P

Dałbym Ci like, ale nie mam limitu. 

Serwer odradzam, nie wytrzyma pewnie 2 tyg.. nie wiadomo kto tu teraz rządzi, nie ma forum.. 2 ludzi wyje* za nic, mnóstwo bugów ( bo mnóstwo nowości ) łatka miała być 2 dni temu podobno, dalej jej nie ma, bo nie ma kto jej zrobić..

Nie polecam i radzę uciekać od tego serwera jak najdalej. 

­

Opublikowano

wiem że ciężko Wam to przeboleć że rok pracy nad serwerem poszedł na marne ale tak to wygląda gdy jest sie pazernym na pase i oszukuje innych

NIE POLECAM 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie jakaś, bo podobno kajetan (GA) pokłócił się z Thorinem o pieniądze na samym starcie. kajetan się wkurwił i wyjebał cały team.

ja na tym serwerze widzę bardzo dużo rzeczy ściągniętych z innych serwerów, żeby nie było. bez thorina to nie ten sam serwer, jestem ciekaw jak będzie z mapami, które robił daimao.

ja na razie odradziłbym gry na tym serwerze, póki się coś nie unormuje, ale z prezentacji moge powiedzieć, że popierdoliło ich od tego, że pety i kostiumy są na czas + są klasowe..

I po co te kłótnie o hajs :) Teraz dużo Kajetan nie zarobi :) Pisałem i czytałem, że większość ludzi specjalnie gra bez IS do momentu aż serwer nie padnie lub ekipa nie wróci..

Opublikowano

Po prezentacji to wygląda serwer z*********e. Ja tam nie wiem o co cho0dzi z tymi aferami, bo mnie to nie interesuje. Poczekam sobie na start, zobaczę jak tam jest z tym serwerem i czy jest dużo bugów, bo nowości jest od ch**a(nie za bardzo lubię takie serwery, ale zobaczymy). 

Nie odradzam, nie polecam, ale czekam na start. :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Na ts bana za free wyrwałem, nie mam pojęcia jak to wygląda w grze.

Powodzenia

PS. Start już był  ^_^

Opublikowano

Polecam serwer serdecznie, drodzy gracze, proszę was nie zwracajcie uwagi na te bezsensowne komentarze i zasysajcie Clienta. ;) Do zobaczenia w grze. 

Opublikowano

Po prezentacji to wygląda serwer z*********e. Ja tam nie wiem o co cho0dzi z tymi aferami, bo mnie to nie interesuje. Poczekam sobie na start, zobaczę jak tam jest z tym serwerem i czy jest dużo bugów, bo nowości jest od ch**a(nie za bardzo lubię takie serwery, ale zobaczymy). 

Nie odradzam, nie polecam, ale czekam na start. :)

Serwer wystartował 2 dni temu, na co czekasz? Nowy mózg?

­

Opublikowano

Nie polecam, tyle roboty z tym serwer a wyszedł syf i krzywe akcje :)

Argumentuj więcej, napisz coś o tych "krzywych akcjach".

wiem że ciężko Wam to przeboleć że rok pracy nad serwerem poszedł na marne ale tak to wygląda gdy jest sie pazernym na pase i oszukuje innych

NIE POLECAM 

Uzasadnij swoje "nie polecenie".

Serwer ciekawy, mimo tych komentarzy zagram.

Opublikowano

to co się dzieje w team'ie od środka nie powinno was interesować raczej , bo nikt prócz nich nie wie co się tam wydarzyło , a osoby które zostały wyrzucone nie widze żeby coś zlego pisali , ważne że stoi stabilnie i ktoś coś naprawia.

co do serwera polecam , mam nadzieje że dasz radę ;)

Opublikowano

Wyszło jak wyszło, co się stało ich sprawa, dokładnie zgadzam się z kolegą wyżej, nie powinno nas to interesować ponieważ serwer stoi, i mam nadzieję, że na serwerze będzie nas co raz to więcej, ponieważ taki serwer na to stać. :) Chociaż graczy i tak już jest ponad 500. :) Łatkę dodadzą w swoim czasie, chociaż ja też mam 32 bity i gram bez problemu. :) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...