Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

noKID in internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam do zaprezentowania stronę, którą sam robiłem. Nie jestem jakimś profesjonalistą...

http://nokidin.ct8.pl/

Jest to społeczność non-profit, która ma tępić dzieci1, dodam zakładkę dla rodzica - potem.

Chodzi o to, że jak dużo osób będzie miało taki obrazek to rodzice sobie klikną(jak zobaczą) i zobaczą, że ich dzieci mogą coś takiego robić, no więc zaczną ich nadzorować.

Taki byle jaki opis.

Co do strony to proszę o korektę :).

= dzieci to osoby, które nie potrafią w pełni korzystać z internetu używające wulgaryzmów jako przecinków.

aw

Opublikowano

''Jest to społeczność non-profit,która ma tępić dzieci"

Totalny idiotyzm,sam masz 11 lat to znaczy że zrobiłeś tą stronę by się tępić?

51 linijek kodu,rly­?

taką stronę to piszę niecałe 30 sekund...

*edit

ty tępisz dzieci? weź się człowieku w garść - tępisz dzieci a sam nim jesteś - idiot*

Opublikowano

serio? 11 lat i "no kid in internet", to jakiś marny żart? hipokryzją jebie na 100 kilometrów

poza tym "braku poprawnej polszczyzny" a sam napisałeś "jsteście". Brawo!

@aw

slaba strona, brzydka.

Opublikowano

Oj, wybaczcie, ale 

[...]tępić dzieci[...]

dzieci w tym cytacie = osoby, które nie umieją korzystać poprawnie z for internetowych. Jest to również funkcja szukaj.

@NopeDotAvi Brak poprawnej polszczyzny to nie literówki.

@Mroczєкѕ. Masz odpowiedź wyżej, (to nie rage, to moja wypowiedź ->)swoją drogą zrób całą stronę z grafiką i jeszcze ją napisz bez szablonu mając 11 lat i nie mieć żadnych zajęć w tym kierunku - Nie zrobisz tego w 30 sekund. Samo redagowanie tekstu trochę zajęło, szczególnie nie mając żadnych "podkreślaczy".

@NopeDotAvi A co do twojej ὑπόκρισις hypokrisis... Sam wstawiasz wyrazy, których synonimów byś nie wstawił jako przecinek. 

aw

Opublikowano

mhm - ta jasne napisałeś że strona do tępienia dzieci + zdjecie z dzieckiem na monitorze ­w sygnie i nie chodziło ci o dzieci?

pff bierzesz się w wieku 11lat za strony to tępienia ludzi i myślisz że zabłyśniesz?

żałosne

Opublikowano

@Mroczєкѕ.

@1373230489-U611928.pngkazikp

@NopeDotAvi

Wybaczcie, ale ja się już poddaję, cokolwiek tworzę jest to krytykowane jak jedzenie, albo sztuka. Cokolwiek tworzę mając nadzieje... obniża nadzieje jeszcze bardzo i jej poziom ciągle maleje. 2 do przodu, 3 do tyłu. Nic na tym świecie nie ma sensu. Ja nie wiem co robić, bo nic mi nie wychodzi. Próbuję różnych rozwiązań i się z sukcesu cieszę jak... jak ktoś bogaty. Ale potem wszystkie moje nadzieje uchodzą, gdzieś hen daleko, za horyzont. Nie wiem co robić, czego próbować. Wzór na obwód enkąta - źle, grafika - źle, webmasterka - źle. Ja nie wiem. Nie wiem co robić. Czuję się jak nikt... nie... nie nikt, jestem nie sławny1... Co ja mam robić?

= Nie lubiany.

aw

Opublikowano

Hmm,jak nie krytykować takiego syfu!?

1.Strona pisana na odwal +- 2 minuty pisania

2.Strona ma na celu tępienie ludzi- przy czym sam jesteś 'bachorem' 

i co myślisz że twoja strona to najcudowniejsza strona na świecie i wszyscy mają tylko chwalić twój projekt?!

Opublikowano

K***A ._. sorry ale już się nie da.

Albo jest to dział dotyczący stron www, albo dział, w którym oceniamy wiek i poziom inteligencji...

Strona jest słaba, wygląd prosty (zbyt prosty). Kod, jak na początkującego to na zachętę dam 2+.

Następnym razem albo moderator niech nie akceptuje szitu albo Wy nie spinajcie się i wyżywajcie na dzieciaku.

aaa

Jeszcze dla ludzi, którzy mają nadal zamiar tworzyć strony. Albo zaczniecie się uczyć albo będziecie zerem do końca życia.

Bo na kopiowaniu i wklejaniu długo się nie da. Najpierw piszcie coś dla siebie, a dopiero na pewnym poziomie upubliczniajcie coś...

Opublikowano

Tu nie chodzi do końca o jego wiek ale o jego inteligencje oraz poziom jego strony - nie dość że strona ma na celu upokorzenie 'małych bezbronnych dzieci xD' to jeszcze sam jest w wieku 11 lat - co za tym idzie dodatkowo kod bardzo słaby.

Totalna porażka­

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...