Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lag exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapoznaj się z każda rangą na forum i jakie ma obowiązki. Nad anty-cheatem pracuje tylko joduskame, nikt inny z teamu.

L# prędzej czy później będzie projektem płatnym, było to wspominane już w grudniu ubiegłego roku.

Honda aktualizuje L# za każdym razem pod nowy patch,niby support Polszy a wiedzy nie ma XDD

Jak C# może być projektem płatnym? Nawet Chuck Norris by tego nie zabezpieczył!

btw; lag exploit coś pięknego ♥

Opublikowano

Honda aktualizuje L# za każdym razem pod nowy patch,niby support Polszy a wiedzy nie ma XDD

Jak C# może być projektem płatnym? Nawet Chuck Norris by tego nie zabezpieczył!

btw; lag exploit coś pięknego ♥

Pszyre odrób na poniedziałek bo szkoła czeka.

Naucz się czytać, nie napisałem że C# będzie projektem płatnym.

Opublikowano

Pszyre odrób na poniedziałek bo szkoła czeka.

Naucz się czytać, nie napisałem że C# będzie projektem płatnym.

Ale pocisk :///// zniszczyles mnie

Narazie jest w C# więc czego tam szczekasz? O tak tego nie zabezpieczycie i wszyscy będą latać na crackach,więc elocha wacku

Opublikowano

Ale pocisk :///// zniszczyles mnie

Narazie jest w C# więc czego tam szczekasz? O tak tego nie zabezpieczycie i wszyscy będą latać na crackach,więc elocha wacku

A teraz moze nie "lataja na crackach" ? No atuth polowa cebulakow uzywa , zcrackuja ? trudno , jodusla bedziemy mial hajs i tak i tak.

Opublikowano

A teraz moze nie "lataja na crackach" ? No atuth polowa cebulakow uzywa , zcrackuja ? trudno , jodusla bedziemy mial hajs i tak i tak.

Jaki hajs? XDDDDD

Kto to kupi teraz? Większa cześć społeczności L# potraciłą wszystkie swoje konta,sądzisz że większa ilość osób to kupi teraz? A na forum jest wielki flamewar na tego niemca. Dobry biznes B)

Opublikowano

Jestem debilem i nie wiem co robi ward exploit i proszę o wytłumaczenie

Pokazuje wszystkie postawione wardy na mapie.

+ jest opcja lagowania gry, poprzez wysyłanie ogromnej ilości pakietów na serwer.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Pokazuje wszystkie postawione wardy na mapie.

+ jest opcja lagowania gry, poprzez wysyłanie ogromnej ilości pakietów na serwer.

A można je niszczyć bez pomocy trinketów ?

Opublikowano

Ten lag exploit jest wyrąbany a tu ss z użyciem jego :D

post-842127-0-39193300-1422796379_thumb.png

Proszę daj plusika jeśli pomogłem xD.

Opublikowano

Jak zainstalowac, kod jest w temacie, ale pytanie. Czy musi to byc annie, czy moze byc kazda inna postac?

No skoro zadziałało mu na Brandzie.. xD

Ja testowałem jedynie Annie i śmiesznie to wygląda ale lipa, że nas też muli ale tego nie ma prawa jak uniknąć.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No skoro zadziałało mu na Brandzie.. xD

Ja testowałem jedynie Annie i śmiesznie to wygląda ale lipa, że nas też muli ale tego nie ma prawa jak uniknąć.

To wywala gre jak drophack? Czy po prostu ją freezuje?

Opublikowano

To wywala gre jak drophack? Czy po prostu ją freezuje?

Freezuje , ale tobie także i musisz stać przy minionach.

Opublikowano

Freezuje , ale tobie także i musisz stać przy minionach.

Czyli ten exploit nie ma sensu, z tego co zrozumiałem freezuje każdemu, także nikt nie może zyskać. Tylko aby przedłużyć rozgrywke ;c

Opublikowano

Czyli ten exploit nie ma sensu, z tego co zrozumiałem freezuje każdemu, także nikt nie może zyskać. Tylko aby przedłużyć rozgrywke ;c

Coś w tym stylu..

Ale są plusy chcesz iść do kibelka to odpalasz na chwilę i idziesz ;p.

Albo śmiejesz się z ludzi że piszą "omg rito pls lags"

Najlepsza jest i tak horda minionów  lecisz z nią pushować xD.

Opublikowano

Ten exploit tylko mi laguje czy co? Wszedłem na jakiegoś normala, odpaliłem to, zaczęły się lagi w ch*j. Wyłączyłem grę i jak chcę wejść to błąda połączenia. wtf?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jaki hajs? XDDDDD

Kto to kupi teraz? Większa cześć społeczności L# potraciłą wszystkie swoje konta,sądzisz że większa ilość osób to kupi teraz? A na forum jest wielki flamewar na tego niemca. Dobry biznes B)

Jaki hajs ? xD  , to , że pare cebulaków takich jak ty , spamuje na forum jakimis trash tematam, + jak jest nowy patch to placza o udpate? Mogl przeoczcyc , dlatego zrobi niedlugo l# only donator + updaty beda dluzsze . Nie mowiac o tym ze to jest wiadomome ze cheatowanie to ryzyko bana

Opublikowano

Tej, a wam też postać łazi po mapie? bo nie chcę by tak robił bo chodzi do turretów i pada xD.   Chcę żeby stał. Ale dziwne bo niby łazi po całej mapie, gra laguje a po kilku minutach ostrzeżenie, że wyjebie mnie zaraz za afczenie.

btw armia minionów too stronk rito nerf plz. Na ssach tyle fpsów a ogólnie mam tylko 35 xD

4c8a64acd0226.jpg

a12587a1b0a85.jpg

XDDDDDDDDDD

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wy macie jakiegoś działającego L#'a z crackiem?

Nie orientuje się kompletnie w temacie.

Tak mamy takiego L#.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...