Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lag exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to był troll xD

Przeczytaj kod skryptu.. on castuje E.

Instalowałem to i tak jak piszę on castuje jedynie E a ludziom nic sie nie dzieje i nie ma prawa się dziać. Dodatkowo myślę, że pogarsza Evade ale może to lagi moje.

579571423327107377857.png

Opublikowano

to był troll xD

Instalowałem to i tak jak piszę on castuje jedynie E a ludziom nic sie nie dzieje i nie ma prawa się dziać. Dodatkowo myślę, że pogarsza Evade ale może to lagi moje.

A masz działający? Bo jak widziałem u kogoś na hitboxie to mu śmigało. 

Opublikowano

A masz działający? Bo jak widziałem u kogoś na hitboxie to mu śmigało. 

Jak mogło to działać? U kogo to widziałeś niby? Może widziałeś drop hacka, który laguje gierkę i po kilku minutach kaput.

Drop hack to taki skrypt ale nie działa na zasadzie L#. Żeby go odpalić i używać musisz mieć VPS'a a on kosztuję trochę grosza a bana od razu dostaniesz po zdrophackowaniu gry zarówno na konto jak i na maszynę VPS.

A ten skrypt co podałeś to został napisany bodajże przez tą samą osobę, która go wstawiła na mpc.

Opublikowano

to był troll xD

Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Exploit działa. Wymusza castowanie spella typu E Annie na miniona, które nie jest uwzględnione w API co powoduje laga/crash.

Opublikowano

Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Exploit działa. Wymusza castowanie spella typu E Annie na miniona, które nie jest uwzględnione w API co powoduje laga/crash.

To powiedz dlaczego nigdy nie miałem do czynienia z czymś takim a gram jużsporo?  I skoro innych ludzi crashuje/laguje to pewnie i na nas tak działa? Na L# nie ma słowa o tym.

Opublikowano

To powiedz dlaczego nigdy nie miałem do czynienia z czymś takim a gram jużsporo?  I skoro innych ludzi crashuje/laguje to pewnie i na nas tak działa? Na L# nie ma słowa o tym.

Nie możesz zrozumieć że wykonanie czegoś niewykonalnego przez człowieka, powoduje LAG?

Opublikowano

śmieciu j****y k***o specjalnie się zalogowałem , żeby Ci odpisać ty niedojebana cebulo. Na L# publikowanie exploitow jest zakazane , ponieważ riot bardziej zaczyna interesować się l# , a za ten ostatni banwave Beaving pozwolił publikować ten exploit. Jestes pierdolonym cebulakiem który nie potrafi użyć mózgu.

Opublikowano

śmieciu j****y k***o specjalnie się zalogowałem , żeby Ci odpisać ty niedojebana cebulo. Na L# publikowanie exploitow jest zakazane , ponieważ riot bardziej zaczyna interesować się l# , a za ten ostatni banwave Beaving pozwolił publikować ten exploit.

Na L# publikowanie exploitów jest zabronione? W tytule masz gamebreaking. Pomyliłeś chyba z bolem.

Co do WardExploita i LagExploita, to nie zostały wydane przez L# staff tylko jakiegoś włocha (?).

Opublikowano

Na L# publikowanie exploitów jest zabronione? W tytule masz gamebreaking. Pomyliłeś chyba z bolem.

Co do WardExploita i LagExploita, to nie zostały wydane przez L# staff tylko jakiegoś włocha (?).

kolejny j****y zwierzak , rozumiem ze twoje wizyty na stronie l# sprowadzają się do copy+paste assembly i free elooooooooo , ale tak . Od botrk exploit , nie bylo zadnego exploita . Przypadek ? Nie sadze , jest kilka exploitow w tym lag exploit i singed exploit(2/10)

Beaving pozwolił publikować ten exploit.

Beaving = administrator = pozwolil publikowac = czytanie ze zrozumieniem

Opublikowano

kolejny j****y zwierzak , rozumiem ze twoje wizyty na stronie l# sprowadzają się do copy+paste assembly i free elooooooooo , ale tak . Od botrk exploit , nie bylo zadnego exploita . Przypadek ? Nie sadze , jest kilka exploitow w tym lag exploit i singed exploit(2/10)

Twitch exploit był na githubie przed Disable Spells, nazwa jako literka "T".

Dowiedz sie zanim coś powiesz, pls.

Opublikowano

Twitch exploit był na githubie przed Disable Spells, nazwa jako literka "T".

Dowiedz sie zanim coś powiesz, pls.

no k***a ja wiem , dlatego pisze. Pisze wyraźnie ze Beaving pozwolił publikować exploit , a ty pierdolisz ze to nie administracja tylko jakiś włoch. EXPLOITY SA ZABRONIONE NA L# , był - nie ma . Wniosek ? EXPLOITY SA ZABRIONIONE

Opublikowano

no k***a ja wiem , dlatego pisze. Pisze wyraźnie ze Beaving pozwolił publikować exploit , a ty pierdolisz ze to nie administracja tylko jakiś włoch. EXPLOITY SA ZABRONIONE NA L# , był - nie ma . Wniosek ? EXPLOITY SA ZABRIONIONE

Czytanie ze zrozumieniem, nie staff L# opublikował nowe dwa tylko jakiś Włoch...

Kocham Renissance.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem, nie staff L# opublikował nowe dwa tylko jakiś Włoch...

k***a zabicjie to zanim złoży jaja

Pisze wyraźnie ze Beaving pozwolił publikować exploit

Opublikowano

k***a zabicjie to zanim złoży jaja

Jeżeli pozwolił to dlaczego nie pojawił się na joduska.me?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Nie pojawił się, regulamin zarabiania dyskutowanie o exploitach oraz wstawianie exploitów.

No exploit or exploit discussion is allowed.

Opublikowano

Nie pojawił się, regulamin zarabiania dyskutowanie o exploitach oraz wstawianie exploitów.

No exploit or exploit discussion is allowed.

Tak? To dlaczego wasz super programik wypuścił już cztery GAMEBREAKING exploity, z czego dwa zostały już udostępnione? No dlaczego? Niech się support wypowie.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Tak? To dlaczego wasz super programik wypuścił już cztery GAMEBREAKING exploity, z czego dwa zostały już udostępnione? No dlaczego? Niech się support wypowie.

Wypuszczanie exploitów na Githubie jest dozwolone, ale udostępnianie na forum oraz rozmawianie o nim jest nie dozwolone.

Proponuję czytać regulamin trollu.

Opublikowano

Wypuszczanie exploitów na Githubie jest dozwolone, ale udostępnianie na forum oraz rozmawianie o nim jest nie dozwolone.

Proponuję czytać regulamin trollu.

Trollu? To dlaczego temat o Disable Spells i BotRK exploicie został opublikowany? A poza tym nie mówie o Ward/LagExploit.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Trollu? To dlaczego temat o Disable Spells i BotRK exploicie został opublikowany? A poza tym nie mówie o Ward/LagExploit.

Ponieważ notka w regulaminie na temat exploitów została dodana znacznie później, o wiele.

Widzę że nawet nie wiesz jak wygląda regulamin globalny forum.

Opublikowano

Ponieważ notka w regulaminie na temat exploitów została dodana znacznie później, o wiele.

Ja wiem tyle,że wasze 'dowództwo' jest c*****e (oprócz Hondy,jego szanować zawsze będę) nie potraficie obejść antycheata a bierzecie się za udostepnienie programu. Pogratulować! Czekam z niecierpliwością na L# only hajs,jestem ciekaw w ile Finn go obejdzie:)

Opublikowano

Nie obchodzi mnie regulamin L#, nie jestem jakimś obsesyjnym fanboyem, żegnam.

Btw jak tam córka?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ja wiem tyle,że wasze 'dowództwo' jest c*****e (oprócz Hondy,jego szanować zawsze będę) nie potraficie obejść antycheata a bierzecie się za udostepnienie programu. Pogratulować! Czekam z niecierpliwością na L# only hajs,jestem ciekaw w ile Finn go obejdzie:)

Zapoznaj się z każda rangą na forum i jakie ma obowiązki. Nad anty-cheatem pracuje tylko joduskame, nikt inny z teamu.

L# prędzej czy później będzie projektem płatnym, było to wspominane już w grudniu ubiegłego roku.

Opublikowano

Zapoznaj się z każda rangą na forum i jakie ma obowiązki. Nad anty-cheatem pracuje tylko joduskame, nikt inny z teamu.

L# prędzej czy później będzie projektem płatnym, było to wspominane już w grudniu ubiegłego roku.

C# projektem płatnym? Ma sie rozumieć że joduska zabezpiecza VMProtectem C#, ok.

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...