Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UzurinMT2 [Dedyk] [Medium]

wp2301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer b ył of bo musiałem zrobić szybki restarcik bo pojawił sie problem techniczny :) Serwera NIE ZAMYKAMY i NIE będziemy zamykać. Codziennie dochodza nowe osoby i są zadowolone z serawera, a to że gra mało to nie powód żeby serwer zamykać. Forum narazie nie bedzie bo wszystkie informacje są podane na stronie, fb i patcherze oraz w grze. Zapraszam do wspólnej zabawy, miła fajna atmosfera. Serwery inne mają fora i co z tego jak z nich nikt nie korzysta? i tak sie gracze w grze pytają.... GM jest praktycznie cały czas na fp i w grze wiec puki co nie widze powodów żeby z forum sie spieszyc. Serwer jest zrobiony po to żeby sie pobawić o czym świadczy drop petów ze smoka i ripera stroje czasami damy na ox a chce zaznaczyć że to co w is mozna dropnąć albo po prostu na ox poczekać :) Zagrajcie a sami zobaczycie. Pozdrawiam

A, więc tak: serwer możecie już zamykać. Mało ludzi, a w dodatku jak nie zrobicie forum to nie ma o czym gadać. Nie polecam.

A ty nie siej plotek że zamykamy chyba ze wiesz lepiej od administracji serwera. SERWERA NIE ZAMYKAM I NIE MAM ZAMIARU ZAMYKAĆ bo nie po to go otwierałem żeby go po miesiącu zamknać. Forum jak wyzej i tak z forum nikt nie korzysta bo widze po innych serwach jak są "oblegane". Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer jeszcze działa?, proszę autora tematu o odpowiedź na moje pytanie. @wp2301

4jnj81.png

Opublikowano

Serwer jeszcze działa?, proszę autora tematu o odpowiedź na moje pytanie. @wp2301

4jnj81.png

Tak serwer działa i ma sie dobrze

Boże co to jest, prezentacja boże, nie użyłbym jej nawet kurcze na forum gdzie jest 10 osób online.. xD

Nie wiem co sie czepiacie tej prezentacji prosta czysta i czytelna a o to chyba w prezentacji chodzi

Nie które serwery hamachi lepiej się prezentują niż ten serwer :)

Dziękuje za opinie i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...