Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldenMU || Sezon 6 EP 3 || Exp: x300 || Drop: x30% !LONG-TERM!

EviL1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za gra jak na serwerze jest WebShop i można kupić każdy item FO... zero satysfakcji z jakiegokolwiek dropu i gry...

VIP jak najbardziej ok i wg mnie wystarczyłby do utrzymania serwera.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Donate po 7 dniach?

Po min. 3-4 tygodniach. Maksymalnie będzie istniała możliwość zakupienia 5 resetów na 1 grand reset.

W pierwszym tygodniu po starcie zaczekamy aż gracze zbiorą nieco resów. Następnie po 2-ch tygodniach wprowadzimy pierwszy Castle Siege. Dopiero po 2-3 CSie zostanie włączony WebShop. 

Opublikowano

TO JEST GÓWNO A NIE SERWER , ODRADZAM GRANIE NA TYM GÓWNIE , DROP DO DUPY , ADMIN DZIECKO , LUDZIE WREDNI , 

MU SIE SCINA , WYLACZA SIE JESLI MA SIE 2 KONTA ODPALONE , 1 SLOWEM NO PO PROSTU GÓWNO :)) ODRADZAM Z CALEGO SERCA , BLAGAM NIE GRAJCIE NA TYM  , graja tu same skurwiele 13 letnie 

Opublikowano

TO JEST GÓWNO A NIE SERWER , ODRADZAM GRANIE NA TYM GÓWNIE , DROP DO DUPY , ADMIN DZIECKO , LUDZIE WREDNI , 

MU SIE SCINA , WYLACZA SIE JESLI MA SIE 2 KONTA ODPALONE , 1 SLOWEM NO PO PROSTU GÓWNO :)) ODRADZAM Z CALEGO SERCA , BLAGAM NIE GRAJCIE NA TYM  , graja tu same skurwiele 13 letnie 

Płakałeś na serwerze że drop zenu jest niski oraz że nikt Ci zbytnio nie chce dać party. Tłumaczyłem Ci, że możesz apelować w tej sprawie. Wówczas administracja mogłaby wziąć pod uwagę Twoją opinie i coś z tym zrobić. Ty jednak wolałeś na publikacji wylać łzy w postaci nisko inteligentnej opinii, kiepsko złożonej niczym chińska zabawka od rumuna. 

Jakoś inni odpalają dwa okna na raz, a nawet więcej co mnie doszły słuchy. Tak też to nie moja wina że Twój komputer z komunii nie wyrabia.

Zapraszam na serwer w każdym razie, administracja jest gotowa na sugestie każdego gracza.

Opublikowano

Płakałeś na serwerze że drop zenu jest niski oraz że nikt Ci zbytnio nie chce dać party. Tłumaczyłem Ci, że możesz apelować w tej sprawie. Wówczas administracja mogłaby wziąć pod uwagę Twoją opinie i coś z tym zrobić. Ty jednak wolałeś na publikacji wylać łzy w postaci nisko inteligentnej opinii, kiepsko złożonej niczym chińska zabawka od rumuna. 

Jakoś inni odpalają dwa okna na raz, a nawet więcej co mnie doszły słuchy. Tak też to nie moja wina że Twój komputer z komunii nie wyrabia.

Zapraszam na serwer w każdym razie, administracja jest gotowa na sugestie każdego gracza.

Stary, jesteś od dziś dla mnie moim mistrzem dissów :D :D Poprzez twój post postanowiłem odwiedzić server bo nie ma w sumie dziś co robić , jak Cię znaleść na serverze?

zkpy84.png

Opublikowano

Akurat pomagam tylko administracji, osobiście mnie tam za bardzo nie ma. Wpadam od czasu do czasu na postaci GM'a sprawdzić parę ustawień.

Opublikowano

Gdzie mam sie zarejestrowac abym mogl wejsc na konto swoje? Na stronie jestem a konta nie mam, w luncherze tez jestem i tez nie moge wejsc..

Nie bardzo rozumiem, gdzie dokładnie chcesz wejść? Na stronie po lewej masz panel logowania zaś po odpaleniu launchera klikasz "Game start", gdzie następnie pojawia Ci się okno gry, wybierasz sub serwer i się logujesz wówczas. W kwestii rejestracji masz na stronie tutaj -> http://www.goldenmu.eu/index.php?page_id=register

Opublikowano

Wygrałeś internety ! ale fakt faktem sama prawda :> 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Pograłem chwilę, swoje zobaczyłem. Ogółem nie polecam.

Kolejna odsłona, niedopracowana. Ustawienia zmieniane w trakcie, działające na niekorzyść dla nowych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...