Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak expić na LC PL, w jaką zbroję i cargi się zaopatrzyć?

FloraDeLaLuna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,

jak expić na polaku ? tzn mógłby ktoś rozpisać gdzie na jakim lvlu bić? Jak zarabiać na danym lvlu? jaki set i jakie cargi w nim mieć? z góry dzięki

Witam, o ile dobrze kojarzę, to początkowo do bodajże około 30 lvl-a gdzie popadnie, a potem na drzewoludach robisz powtarzalne misje na PU (np. na buffie gildyjnym i kleryka - da ci to 2.5x więcej PU niewielkim kosztem). Następnym krokiem może być np. Alvitar, gdzie nieźle jest się w stanie dorobić, a przy okazji lvl wbić. Siedzisz tam gdzieś do około 75 poziomu. Kolejnym miejscem będzie Grobowiec Theosa, potem Nairat, wejście do Mooraski, Tarian i chyba tyle. ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

a gdzie expic na 143? bo expilam teraz w krysztalowej ale juz mam zielone mobki jedni mowia mi ze mam w krysztalowej bic nadal a inni ze na czarnych smokach tylko ze w krysztalowej malo expa juz leci za to na smokach duzo wiecej ale tez o wiele dluzej sie je bije... jestem uzdro ;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

smoki w Tarian lajtowo, ja bym na coś "cięższego poszedł"

Opublikowano

Zeby nie zakladac noqego tematu pisze tutaj.

Mam rycerza templariusza 116lvl słonik 60lvl, puma 60lv, 2 zbieracze exp 700kk w plecaku

moje eq: ręce 115b5e+10 hełm 107y4e+15 bluza 116b5e+14 gacie 116g5e+10 buty 107b5e+15 miecz 109y4+16 tarcza 105b5+15

acc: 1)2xkryt+cast 2)2xkryt+celka 3)2xkryt+celka

Elementy jakie mam to atak fali 2 obrona fala 2

I teraz pytania: gdzie expić? wiadomo, że głównym atutem templara są lewe(dlatego też takie a nie inne acc, chyba że coś w nim zmienić?), i mam dylemat pomiędzy q w nairat, a może zaki? Czy coś innego? Dodam, że z PU szału nie ma bo tylko 2,2k mam w zapasie.

Druga kwestia to zarobek - jak i gdzie? Nie grałem już kilka miesięcy więc bardzo proszę o pomoc!

Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!

Opublikowano

Zeby nie zakladac noqego tematu pisze tutaj.

Mam rycerza templariusza 116lvl słonik 60lvl, puma 60lv, 2 zbieracze exp 700kk w plecaku

moje eq: ręce 115b5e+10 hełm 107y4e+15 bluza 116b5e+14 gacie 116g5e+10 buty 107b5e+15 miecz 109y4+16 tarcza 105b5+15

acc: 1)2xkryt+cast 2)2xkryt+celka 3)2xkryt+celka

Elementy jakie mam to atak fali 2 obrona fala 2

I teraz pytania: gdzie expić? wiadomo, że głównym atutem templara są lewe(dlatego też takie a nie inne acc, chyba że coś w nim zmienić?), i mam dylemat pomiędzy q w nairat, a może zaki? Czy coś innego? Dodam, że z PU szału nie ma bo tylko 2,2k mam w zapasie.

Druga kwestia to zarobek - jak i gdzie? Nie grałem już kilka miesięcy więc bardzo proszę o pomoc!

Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!

Rób zadania w Nairat, na zakach jeszcze będziesz miał okazje poexpić aż do znudzenia (chyba do około 140 się na nich expi).

Opublikowano

No ale na zadankach kasy mi zbyt nie przybedzie chyba? Gdzie chodzic zeby dorobic cos? I nie mysle na pewno o robieniu botka, raczej tylko glowna postac chyba ze jest cos naprawde wartego uwagi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...