Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicktron

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale o to mu chodzi! Myślisz, że zależy mu na dywizji w gierce takiej jak LoL? Lepiej siedzieć w brązie i trzepać ostrą kasę :D. Swoją drogą ciekawe ile wyciąga za jeden stream

Kiedyś miał wykres kto ile mu zapłacił. Jakiś typek dał mu 1,7k euro.

@topic

Nicktron to mądry chłopak, który wie jak zarabiać łatwo hajs ;) Debile płacą mu za to, żeby płakał, a on udając zarabia 1 euro na minutę, a niektóre streamy trwają po ok. 3h. Wyobraź sobie jaki to jest cudny zarobek :)

W którymś streamie Nicktron sam powiedział " U dumbs pay me and I am just getting your money " 

2Ndd2s.png

Sygnaturę wykonałem ja, można się do mnie zgłaszać :)

Opublikowano

Kiedyś miał wykres kto ile mu zapłacił. Jakiś typek dał mu 1,7k euro.

@topic

Nicktron to mądry chłopak, który wie jak zarabiać łatwo hajs ;) Debile płacą mu za to, żeby płakał, a on udając zarabia 1 euro na minutę, a niektóre streamy trwają po ok. 3h. Wyobraź sobie jaki to jest cudny zarobek :)

W którymś streamie Nicktron sam powiedział " U dumbs pay me and I am just getting your money " 

ale cofnął tą dotacje chyba :)

Opublikowano

Ostatnio nie streamuje, cos sie stao?

Mówił, że się przeprowadza i będzie w okolicach 14-15 lutego w stanie streamować xD   Ale ogólnie nawet i go subowałem przez chyba grudzień i w sumie on nie jest taki zły jak się pogada na curse voice. Oczywiście poza strimkiem. Normalnie się zachowuje w miarę a te jego podrywy to wiadomo tylko chwyt steamowy.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Chciałbym go zobaczyć jak gra urgotem xD

Grał XDD  Cały czat spamował, że cosplay Urgota i nim gra xD

I nawet coś tam na linii zabijał ale też i padał jak to nicktron :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

niktron to muj bug codzienie sobie tszepie myslac o nim

// Użytkownik ma permanentnego bana. Proszę, abyście nie zgłaszali tego posta.

Renissance

Opublikowano

Jak myślicie ile on wyciąga na miesiąc ?

Myślę, że miesięcznie z samych donate'ów wyciąga z 3000 dolarów, jak nie więcej. Do tego dochodzą reklamy.

Opublikowano

Ja dla testu odpaliłem streama, na którym zachowywałem się w 101% jak Nicktron, w nazwie napisałem 'Challenger V professional gameplay' i na raz wbiło 60 osób i zaczęło mnie obrażać :D Chyba zacznę streamować :3

Opublikowano

Nicktron to zwykły troll który wzoruje sie na Kaycetron czyli płacze i wgl udaje prosa i tak dalej chodz jest w bronzie. Nabija ludzi na tym udawaniu a co głupsi ludzie nawet płaca grube hajsy by mu dać jakąs obelge a w tym czasie on sam zbiera kokosy.

Opublikowano

Nie rozumiem tych ludzi, którzy płacą mu żeby potem tylko obrażać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...