Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicktron

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, czemu ludzie oglądają tego dziwnego gościa skoro jest jakimś zwykłym bronziakiem i widzę że ludzie na chacie obrażają go cały czas od gejów itd. Nie rozumiem tego.

Opublikowano

Logika gimbów xD. Płacą mu aby mogli bo wyzywać bo ich to śmieci po prostu :P.

Ludzie uwielbiają paczać jak ktoś robi z siebie debila większego od nich.

Specjalista
Opublikowano

Dla beki lubią patrzeć jak ktoś płacze i mu sprawiają przykrość, choć on tylko udaje, ale ma hajs i każdy jest zadowolony

Opublikowano

Bo on robi z siebie klauna, a ludzie jak ludzie muszą się z kogoś pośmiać.

Dajesz mu 1 euro, powiesz że jest gejem, on zarobił 1 euro, Ty nie zyskałeś nic.

Mu się opłaca, więc why not?

Opublikowano

Bo on robi z siebie klauna, a ludzie jak ludzie muszą się z kogoś pośmiać.

Dajesz mu 1 euro, powiesz że jest gejem, on zarobił 1 euro, Ty nie zyskałeś nic.

Mu się opłaca, więc why not?

Jakbym dostawał 1 euro za udawanie płaczu i krzyki to też bym mógł z Siebie debila porobić. A zresztą, czym on się różni od takiego IsAmU, nitra i tym podobnych?

Wszyscy robią z siebie debili, tylko, że on "większego" dlatego trzepie na tym taki hajs.

//A co do topicu to: Z tego co słyszałem to on jest aktorem, bo zapomniałem dodać wcześniej to dodam tutaj, żeby nie było spamu.

Opublikowano

Nicktron,to człowiek który wie jak zarobić pieniądze nie przemęczając się. To nie on jest klaunem/głupkiem,lecz ludzie którzy dają mu donaty.XXI wiek

If u want?!

Opublikowano

Według mnie bez sensu, bo skupia się bardziej na hajs niż na graniu, przez to siedzi w bronzie ;D

Opublikowano

Według mnie bez sensu, bo skupia się bardziej na hajs niż na graniu, przez to siedzi w bronzie ;D

Ale o to mu chodzi! Myślisz, że zależy mu na dywizji w gierce takiej jak LoL? Lepiej siedzieć w brązie i trzepać ostrą kasę :D. Swoją drogą ciekawe ile wyciąga za jeden stream.

Opublikowano

Ale o to mu chodzi! Myślisz, że zależy mu na dywizji w gierce takiej jak LoL? Lepiej siedzieć w brązie i trzepać ostrą kasę :D. Swoją drogą ciekawe ile wyciąga za jeden stream.

biorac pod uwage to ze prawie co minute ktos chce go nazwac debilem i pizda to pewnie z 1000 za dzien 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

To jest człowiek wbrew pozorom inteligentny. Ktokolwiek z Was myślałby o zarobku w taki sposób? Nie. Większość ludzi nagrywających LoL'a robi z siebie Bóg wie jakich profesjonalistów, co nie jest oryginalne. On natomiast znalazł sposób na to, by wybić się z tłumu. Udało mu się i dzięki temu zbija kokosy.

Opublikowano

Main konto ma inne, to jest dla zwały żeby robić z siebie idiotę.

Nic tylko wziąć zrobić konto na lolu, wyexpić i robić z siebie pośmiewisko w internecie. 

Opublikowano

Kazdy wie ze on tylko udaje a ludzie i tak daja m kase... lol przykre

Jakoś mnie to nie smuci, nie moje pieniądze a skoro oni mają ich za dużo to kto zabroni im donejtować takiego ziomka, miał pomysł na kaskę, co prawda dosyć nietypowy no ale zawsze to jakiś pomysł. Tylko mu pogratulować xD

Opublikowano

Skoro to co streamuje to smurf dla robienia beki, to może ktoś zna jego główne konto ? Jak tak to nick poproszę :)

Opublikowano

Udawanie idiotę teraz jest bardziej opłacalnie niż pójście na studia. Opłaca mu się taki biznes, bo 1) robi to co lubi, 2) nie przemęcza się, 3) zarabia pieniążki 4) ma sławę, ludzie go kojarzą... co z tego, że z wariatem. Ale kojarzą. 

Opublikowano

Udawanie idiotę teraz jest bardziej opłacalnie niż pójście na studia. Opłaca mu się taki biznes, bo 1) robi to co lubi, 2) nie przemęcza się, 3) zarabia pieniążki 4) ma sławę, ludzie go kojarzą... co z tego, że z wariatem. Ale kojarzą. 

No właśnie, kojarzą. Jak zobaczą tego Nicktrona w mieście to potem zaczną go wyzywać od gejów przy ludziach i ludzie mogą go potem źle kojarzyć. Największa wada tej "pracy", ja bym na taki układ nie poszedł.

Opublikowano

No właśnie, kojarzą. Jak zobaczą tego Nicktrona w mieście to potem zaczną go wyzywać od gejów przy ludziach i ludzie mogą go potem źle kojarzyć. Największa wada tej "pracy", ja bym na taki układ nie poszedł.

Normalnego człowieka nie interesuje opinia "randomów", tylko bliskich. Po za tym nie wydaje mi się, żeby było duże prawdopodobieństwo spotkania swojego widza tak o na ulicy... a jeżeli tak, to najczęściej jest to jednorazowe spotkanie. 

Opublikowano

Robi z siebie debila i trzepie kasiore. Ktoś kiedyś powiedział, że może jest chory emocjonalnie... pic na wode fotomontaż. Podobno też parodiuje jakaś Kaseytron czy coś takiego, to ta co ma logo z ZZ. :P

Ja bym z siebie debila nie robił dla hajsu, lel.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Robi z siebie debila i trzepie kasiore. Ktoś kiedyś powiedział, że może jest chory emocjonalnie... pic na wode fotomontaż. Podobno też parodiuje jakaś Kaseytron czy coś takiego, to ta co ma logo z ZZ. :P

Ja bym z siebie debila nie robił dla hajsu, lel.

Parodiuje ale jest milion razy lepszy od niej. Od niej bije sztuczność a on ostatnim czasem opanował niezłe teksty i reakcje xD  Mimo, że wiem, że to troll to i tak oglądam tą 1h streama bo beka przednia.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...