Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joduska a bany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wydawalao mi się bardzo podejrzane to, że po kilku godzinach update... Szkoda, że jednak grałem i jest Ban.

Opublikowano

Podsumowując, Riot ma takie wpływy, że nawet twórcy cheatów z nimi współpracują, zamiast im "szkodzić". 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Podsumowując, Riot ma takie wpływy, że nawet twórcy cheatów z nimi współpracują, zamiast im "szkodzić". 

Nikt tego nie wie, to tylko domysły. Riot gówno może zrobić Jodusce jak i spudgy'emu czy Husky'emu.

Opublikowano

Ludzie nie rozumiem was, płaczecie, że dostaliście bana za cheaty...Jest to wiadome, że jak się łamie warunki które akceptuje się przed założeniem konta to zostanie się zbanowanym. Nie wiem dlaczego tyle płaczecie. Cheat=BAN. Nie ma to znaczecie czy sam RIOT was wykrył czy joduska sprzedał. Graliście na cheatach to macie bana, proste i logiczne. Może po czymś takim nauczycie się grać normalnie a nie jak jacyś frajerzy na czitach bo co, bo normalnie grać nie potraficie? Klepiecie bronzy 5 i żal d*** ściska, że inni są platyny/diamenty a wy jesteście nikim? 

Ja się cieszę, że tak wyszło, teraz wszystkie diamenty nabite na L# czy BOL pójdą w pizdu i w końcu będzie można pograć w lola z normalnymi ludźmi którzy traktują to jako rozrywkę a nie swoje drugie życie. Panuje u was przekonanie, że musicie być najlepsi, to teraz macie. Poczujcie się wyjątkowi ;) 

Pozdrowionka :) 

Opublikowano

Ludzie nie rozumiem was, płaczecie, że dostaliście bana za cheaty...Jest to wiadome, że jak się łamie warunki które akceptuje się przed założeniem konta to zostanie się zbanowanym. Nie wiem dlaczego tyle płaczecie. Cheat=BAN. Nie ma to znaczecie czy sam RIOT was wykrył czy joduska sprzedał. Graliście na cheatach to macie bana, proste i logiczne. Może po czymś takim nauczycie się grać normalnie a nie jak jacyś frajerzy na czitach bo co, bo normalnie grać nie potraficie? Klepiecie bronzy 5 i żal d*** ściska, że inni są platyny/diamenty a wy jesteście nikim? 

Ja się cieszę, że tak wyszło, teraz wszystkie diamenty nabite na L# czy BOL pójdą w pizdu i w końcu będzie można pograć w lola z normalnymi ludźmi którzy traktują to jako rozrywkę a nie swoje drugie życie. Panuje u was przekonanie, że musicie być najlepsi, to teraz macie. Poczujcie się wyjątkowi ;)

Pozdrowionka :)

Ciesz się, "gówna" które grały na L# siedzą najprawdopodobniej w Twojej lidze i będziesz grał w teamie z braindeadami. W sumie spoko sprawa.

Opublikowano

Wolę grać z noobkami i feederami niż z tymi je**** cziterami. Dla mnie cziterzy gorsi są od najgorszych noobów. 

Także cieszę się niezmiernie :) 

Opublikowano

W swojej dywizji nigdy nie widziałeś cheatera. Sam zagrałem około 800 gier łącznie z rankedami i widziałem może 10 chaeterów z czego 9 diamond/platyna. 1 zabłąkany gold który wbił platyne bo cisną na vayne i syndra only.

Bo używa się tego tak by nikt tego nie widział, ale co ja tam wiem :D

Opublikowano

Na całej jodusce rozwijana jest całkiem przyzwoita koncepcja którą samemu oczywiście proposuje.

Jodus dał Riotowi liste/sposób na wykrycie graczy używających L# i Tym samym sprzedał wszystkich swoich użytkowników. W jakim celu? Tego nie wie nikt.

Ciekawostką jest to,z tego co wyczytywałem z shoutboxa i od ludzi,że nikt z administracji L# owego bana nie dostał i ich konta i wszelakie smurfy są czyste. Tylko dlaczego Niemiec miałby to robić? W jakim celu?

Kolejną ciekawostką jest to,że Jodus tj. Niemiec chce zrobić L# only donators. Dziwnym trafem wydarzeń,odrazu to powiedział gdy wyjebało rito wszystkich użytkowników :)))

I znaleźć na ich forum miejsce gdzie by go nie obrazili to cud xD

Na potwierdzenie moich słów,zawsze L# wychodziło kilka dni po patchu,a tutaj kilka godzin po patchu i już można grać? Na prawdę dziwne.(Tak wiem że Honda z 'Ferrari' są odpowiedzialni za aktualizacje pod następny patch). Zawsze dopieszczali Sharpa,by był jak najbardziej mniej wykrywalny,kilkudniowe testy a teraz nagle o? xD

Po forum krąży adres zamieszkania Joduski,i kilka ludzi obiecało go odwiedzić XDDDDDDD

W sumie to tyle,chciałem się podzielić z wami swoimi spostrzeżeniami tej sytuacji!

No to ja Ci powiem ziomek tak, Jodsuka już dawno przyją pracę w Riot games i wiedzieli o tym wzyscy, nie ma się co oszukiwać. Prawda jest taka że on dawał im rozwiązania na wyłapywanie cziterów i o tym też wszyscy doskonale wiedzieli. - wiesz dlaczego teraz jest afera ? bo wy wszyscy myśleliście że ujdzie wam to na sucho, że Riot nigdy nie weźmie się w garść, a na forum powstawały już setki tematów "kiedy Rito zrobi coś z cziterami" - masz odpowiedź, zrobili - na dodatek wszyscy wiedza jak to zrobili, że zrobili to legalnie, na własnym podwórku i pozbyli się toksycznej społeczności ligi. GZ GG WP Rito - Get luck.

Apo. tych pogróżek co do Jodsuki - ludzie korzystający z takiego syfu jak #L czy Bol to męty społeczne, nie umiejące radzić sobie nawet w prostej grze PvP - to jak takie coś co idzie zawsze po najniższej lini oporu ma poradzić sobie w życiu ? społeczeństwo upada, dzieci siedzą w domu i hejtują inne dzieci zza bezpiecznego fotela a jak się nagle okazuje że w wiadomościach podają informację : nałogowiec  ma wytyczony proces za wyzywanie urzytkownika gry internetowej - to nikt tego nie komentuje bo wszyscy się śmieją. nie odbiegając od tematu - jestem ciekawy ile z tych ludzi co mu tam grożą zastanawia się nad konsekwencjami - środowisko dresa to ulica - jak wkurzysz dresa to Cie walnie, środowisko Jodsuki to internet - to jak myślisz co zrobi z takimi pionkami które napiszą bzdurnego posta na forum ? pomyśll geniuszu.

Doszło do tego że ludzie w swoich nickach zawierali sekwencje takie jak BOL czy Cheat - co samo w sobie nie jest niedozwolone - było czymś w rodzaju manifestu - że niby jesteście bezkarni - ludzie obudźcie się i pomyślcie troche zanim coś zrobicie bo jak wejdziecie w gówno a potem płaczecie to tylko wystawiacie na pośmiewisko siebie i swoich krewnych. 

Z fartem.

16k7y4p.png

Opublikowano

No to ja Ci powiem ziomek tak, Jodsuka już dawno przyją pracę w Riot games i wiedzieli o tym wzyscy, nie ma się co oszukiwać. Prawda jest taka że on dawał im rozwiązania na wyłapywanie cziterów i o tym też wszyscy doskonale wiedzieli. - wiesz dlaczego teraz jest afera ? bo wy wszyscy myśleliście że ujdzie wam to na sucho, że Riot nigdy nie weźmie się w garść, a na forum powstawały już setki tematów "kiedy Rito zrobi coś z cziterami" - masz odpowiedź, zrobili - na dodatek wszyscy wiedza jak to zrobili, że zrobili to legalnie, na własnym podwórku i pozbyli się toksycznej społeczności ligi. GZ GG WP Rito - Get luck.

Apo. tych pogróżek co do Jodsuki - ludzie korzystający z takiego syfu jak #L czy Bol to męty społeczne, nie umiejące radzić sobie nawet w prostej grze PvP - to jak takie coś co idzie zawsze po najniższej lini oporu ma poradzić sobie w życiu ? społeczeństwo upada, dzieci siedzą w domu i hejtują inne dzieci zza bezpiecznego fotela a jak się nagle okazuje że w wiadomościach podają informację : nałogowiec  ma wytyczony proces za wyzywanie urzytkownika gry internetowej - to nikt tego nie komentuje bo wszyscy się śmieją. nie odbiegając od tematu - jestem ciekawy ile z tych ludzi co mu tam grożą zastanawia się nad konsekwencjami - środowisko dresa to ulica - jak wkurzysz dresa to Cie walnie, środowisko Jodsuki to internet - to jak myślisz co zrobi z takimi pionkami które napiszą bzdurnego posta na forum ? pomyśll geniuszu.

Doszło do tego że ludzie w swoich nickach zawierali sekwencje takie jak BOL czy Cheat - co samo w sobie nie jest niedozwolone - było czymś w rodzaju manifestu - że niby jesteście bezkarni - ludzie obudźcie się i pomyślcie troche zanim coś zrobicie bo jak wejdziecie w gówno a potem płaczecie to tylko wystawiacie na pośmiewisko siebie i swoich krewnych. 

Z fartem.

+1, chociaż sceptycznie podchodzę do tematu Joduski.

Teraz to Riot jest ten zły :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...