Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joduska a bany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na całej jodusce rozwijana jest całkiem przyzwoita koncepcja którą samemu oczywiście proposuje.

Jodus dał Riotowi liste/sposób na wykrycie graczy używających L# i Tym samym sprzedał wszystkich swoich użytkowników. W jakim celu? Tego nie wie nikt.
Ciekawostką jest to,z tego co wyczytywałem z shoutboxa i od ludzi,że nikt z administracji L# owego bana nie dostał i ich konta i wszelakie smurfy są czyste. Tylko dlaczego Niemiec miałby to robić? W jakim celu?

Kolejną ciekawostką jest to,że Jodus tj. Niemiec chce zrobić L# only donators. Dziwnym trafem wydarzeń,odrazu to powiedział gdy wyjebało rito wszystkich użytkowników :)))

I znaleźć na ich forum miejsce gdzie by go nie obrazili to cud xD

Na potwierdzenie moich słów,zawsze L# wychodziło kilka dni po patchu,a tutaj kilka godzin po patchu i już można grać? Na prawdę dziwne.(Tak wiem że Honda z 'Ferrari' są odpowiedzialni za aktualizacje pod następny patch). Zawsze dopieszczali Sharpa,by był jak najbardziej mniej wykrywalny,kilkudniowe testy a teraz nagle o? xD

Po forum krąży adres zamieszkania Joduski,i kilka ludzi obiecało go odwiedzić XDDDDDDD

W sumie to tyle,chciałem się podzielić z wami swoimi spostrzeżeniami tej sytuacji!

Opublikowano

l# mialo byc platne i to bylo wiadomo grubo przed sylwestrem ;).

RLY?

I co z tego że zrobią to płatne? Ile osób to kupi? Może z tysiąc? Reszta będzie jechać na cracku,w Tym ja.

EDIT: co ja p******e? Kto po tej akcji to kupi? xD

Opublikowano

Jodus dał Riotowi liste/sposób na wykrycie graczy używających L# i Tym samym sprzedał wszystkich swoich użytkowników. W jakim celu? Tego nie wie nikt.

Gadasz bzdury. Od wielkiego pacza gram tylko na 1 smurfie i tylko na nim dostałem bana.

Opublikowano

w jakim celu miałby sprzedać, przecież jak sprzeda to konta polecą, 3/4 odpuści w ogóle grę, a tym bardziej będzie sie bało znowu korzystać, bo ban będzie znowu.

mądry człowiek pomyśli, że jeśli nie sprzedałby to konta zostałyby bez bana, nawet jakby wypuścił only donators, więc 3/4 by kupiło go i tak, a tak wychodzi na to, że poderżnął sobie gardło, wątpie w to.

Opublikowano

w jakim celu miałby sprzedać, przecież jak sprzeda to konta polecą, 3/4 odpuści w ogóle grę, a tym bardziej będzie sie bało znowu korzystać, bo ban będzie znowu.

mądry człowiek pomyśli, że jeśli nie sprzedałby to konta zostałyby bez bana, nawet jakby wypuścił only donators, więc 3/4 by kupiło go i tak, a tak wychodzi na to, że poderżnął sobie gardło, wątpie w to.

Ale konta tak czy tak poleciały, dodatkowo, najbardziej dziwi mnie ten update, dosłownie kilka H po patchu. Ogólnie to te spekulacje są całkiem możliwe.

Opublikowano

To że się sprzedał to jest pewne, a właściwie nas tylko pytanie co mu zaoferowali ze się zgodził?

Jezeli rzeczywiscie sprzedal to mozna sie domyslac że za hajs. Cheaty zniszczyly nie jedna gre wiec zaplata 100 tys. $ nie bylaby na pewno takim obciazeniem dla riotu. 

A pewnie dostal mniej i wystarczylo :

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

­Ale o czym wy w ogóle rozmawiacie? Każdy z was, jeżeliby dostał propozycje kilku tysięcy dolarów to by się zgodził na sprzedanie, będąc w sytuacji joduski.

W końcu hajs ważniejszy, niż opinia w internecie ;)

­345mulx.jpg

Opublikowano

Nie wiazalbym tego, ja ostatni raz uzywalem na 4.18 a ban na konto i smurfy polecial (smurfy nie widzialy zadnych skryptow, programow refow - nic)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Alias: | rolle3k | Joduskame | Assassin54986 | Sheppard | rolle6kk | Tault_Broden

Name: Friedhelm

Email: [email protected] | [email protected]

Bierzcie go :D

i tak projekt jest póki co darmowy więc czemu miałby was nie sprzedawać

Nie żeby coś ale z tego co wiem to upowszechnianie danych osobowych osób trzecich które nie wyrażają na to zgody jest karalne, więc lepiej usuń  ten post :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nie żeby coś ale z tego co wiem to upowszechnianie danych osobowych osób trzecich które nie wyrażają na to zgody jest karalne, więc lepiej usuń ten post :)

On sam podaje swoje dane na githubie, nie żeby coś

Opublikowano

Nie, gram tylko na bolu i wszystkie konta czyste :P

W jednym z tematów pisałeś,chyba w Tym z keylogerem od Mistejka,że sam wielokrotnie używałeś tej paczki i żadnego keylogera nie było. Teraz że only bol? <_<

Opublikowano

W jednym z tematów pisałeś,chyba w Tym z keylogerem od Mistejka,że sam wielokrotnie używałeś tej paczki i żadnego keylogera nie było. Teraz że only bol? <_<

mam konto do l# kupione od kumpla, nawet dywizji tam nie ma, gram czasem normale żeby sie pośmiać z tego crapu xD na swoich kontach nigdy nie używałem sharpa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...