Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjscie z bronze

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po placementach b5 (pozdrawiam wracanie do eune z rosji na koniec sezonu <3), wychodzenie z brazu czas zaczac. wszystkie gry po placementach bede dodawac tutaj, nie zakrywam nicku wiec mozna na lolkingu sprawdzic sobie.

gra numer 1

gra numer 2

gra numer 3

http://scr.hu/1xzw/3zoo1

- ta gra mi sie podobala.. caly czas na bocie bylem, bo nie bylo potrzeby bym na mida schodzil na fighty... farma slaba, bo na poczatku mnie caitl i taric outfarmili, a moja janna spamowala tornadem w dziwnych miejscach

gra numer 4

- pierwsza przegrana. top i jungler nie dali rady totalnie, vi potrafila pojawic sie na ganku bez zadnego calla gdy bylem pod koniec recalla, pasc i obwiniac mnie ze nie pomoglem. ^^

gra numer 5

http://scr.hu/1xzw/6kx4o

- druga przegrana. kha zix w jungli nie potrafil przeskoczyc sciany. :f

gra numer 6

- w early panth robil 1v2 i ugrywal na yi i olafa, nie rozumiem tego. :f

Opublikowano

Po pierwsze to pisze się brąz, a nie bronz.

Bronz jest z języka Angielskiego co oznacza brąz, ale żyjemy w Polsce i takie błędy ortograficzne niszczą pokolenia!

Co do gier:

Gry jak gry.

Grałem lepiej :9

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Po pierwsze to pisze się brąz, a nie bronz.

Bronz jest z języka Angielskiego co oznacza brąz

w temacie masz bronze, a nie bronz wiec 2 bledy z Twojej strony, pozdrawiam.

@Rayso.

dywizje w s4 mialem s1 i promo do golda, ktore przegralem, potem transfer na rosje i tam siedzialem dlugo, wrocilem w chwili, gdy mialem s5 + -20lp. jedna gra przegrana i wrzucilo mnie do brazu. skonczylem w brazie s4, po placementach jestem w b5 jak widac i powoli sobie bede wychodzic. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...