Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekt v1.3 Player/Itens/Zombie/Vehicle Niewykrywalny na dzień 30.01.2015

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem poprawnie i gra nie chce się załadować, pasek ładowania stoi w miejscu.

O co chodzi?

@EDIT: Ok załadowało się, ale ten ESP działa na krótki dystans? Bo jeśli przez całą mapę to nie działa, bądź coś źle robie.
Włączam grę w oknie, w menu postaci włączam cheat, wchodzę na losowy serwer i nic nie ma żadnych efektów, ani graczy ani itemów nie pokazuje. :)

@EDIT2: Jednak działa wszystko ok, tylko odczytuje wszystko na odległość około 150m, spodziewałem się czegoś dłuższego zwłaszcza w przypadku opcji players esp :D

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Odpaliłem poprawnie i gra nie chce się załadować, pasek ładowania stoi w miejscu.

O co chodzi?

@EDIT: Ok załadowało się, ale ten ESP działa na krótki dystans? Bo jeśli przez całą mapę to nie działa, bądź coś źle robie.

Włączam grę w oknie, w menu postaci włączam cheat, wchodzę na losowy serwer i nic nie ma żadnych efektów, ani graczy ani itemów nie pokazuje. :)

@EDIT2: Jednak działa wszystko ok, tylko odczytuje wszystko na odległość około 150m, spodziewałem się czegoś dłuższego zwłaszcza w przypadku opcji players esp :D

150m to coś xD 

­

Opublikowano

150m to coś xD

Jednak ta sama bieda, nie wiem jak to uczyniłem, że raz mi to weszło, ale wciąż mam problem przy ładowaniu gry z włączonym cheatem..

Ładuje się dość wolno, gdy się załaduje znany mi przerywnik, włącza się dźwięk z gry i powinna odpalić się gra, a wyskakuje brak odpowiedzi i nic..

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Jednak ta sama bieda, nie wiem jak to uczyniłem, że raz mi to weszło, ale wciąż mam problem przy ładowaniu gry z włączonym cheatem..

Ładuje się dość wolno, gdy się załaduje znany mi przerywnik, włącza się dźwięk z gry i powinna odpalić się gra, a wyskakuje brak odpowiedzi i nic..

Może masz słabego kompa ?

­

Opublikowano

Czytając wcześniejsze posty zrozumiałem że najlepiej używać opcji: ESP PLAYERS i Cross hair ?? a reszty nie odpalać żeby nie wyłapać bana tak ?

76561198034439306.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...