Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M-Tut ~ League Of Legends L# Jak odwołać się od bana by od banowali 90%

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
This is a formal notification that if you do not cease and desistfr om posting my Unban Service, that you will come to suit with copyright infringement charges.

If you need to speak about this more, you can contact me at [email protected].

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weekend jest, wiec w pon otrzymasz odp :)

ŁEEEEEEEe to c*****o.

Napisze im że chce kupić Warrior Kingdom Kate i Blood Moon Eliske to szybciej odpiszą ;_;

Opublikowano

ŁEEEEEEEe to c*****o.

Napisze im że chce kupić Warrior Kingdom Kate i Blood Moon Eliske to szybciej odpiszą ;_;

hahah no pozdro wczesniej mieli problemy ludzie np pisali do angielskiego supporta a onni im po polsku odpisywali xD

­

34tet95.gif

Opublikowano

mam pytanko.

Ten sposób działa czy cos takiego? Bo jest przypięty

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano
Naavle Dzisiaj, godz. 16:59

Witaj, Przywoływaczu!

Twoje konto zostało zawieszone z powodu używania złośliwego oprogramowania, lub modyfikacji Twojego klienta League of Legends.

Nasz system wykrył, że Twoje konto korzystało z modyfikacji dających przewagę w grze. Wierzymy, że wszyscy gracze powinni grać na równych zasadach i propagować sportowe zachowanie. Mam nadzieję, że rozumiesz, że granie przeciwko komuś, kto używa specjalnych programów, by zyskać nad Tobą przewagę, nie jest satysfakcjonujące.

Powinieneś zdawać sobie sprawę, że modyfikowanie klienta League of Legends jest wbrew Warunkom Użytkowania. Zawieszenia są zazwyczaj zarezerwowane tylko do najcięższych przewinień. Choć nie ujawnimy, o jakie konkretnie programy nam chodzi, to mogę Cię zapewnić, że nie mamy na myśli modyfikacji modeli skórek czy Curse Voice.

Zauważ, że jest to zawieszenie tymczasowe - chcemy dać graczom szansę na przywrócenie ich klienta gry do wersji domyślnej. Zalecam, abyś zupełnie usunął obecną instalację klienta League of Legends i pobrał świeżą, niezmodyfikowaną wersję spod tego adresu:

Mam nadzieję, że to rozwiewa wszystkie Twoje wątpliwości.

Z doświadczenia wiem, że wszystkie problemy łatwiej się rozwiązuje z butelką rumu (oczywiście bezalkoholowego), Ya-ha-har!

Pozdrawiam!

Naavle,

Mój kolega dostał to w odpowiedzi, nie macie co się bać bo to nie perm.

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Twoje konto zostało zawieszone z powodu używania złośliwego oprogramowania, lub modyfikacji Twojego klienta League of Legends.

Nasz system wykrył, że Twoje konto korzystało z modyfikacji dających przewagę w grze. Wierzymy, że wszyscy gracze powinni grać na równych zasadach i propagować sportowe zachowanie. Mam nadzieję, że rozumiesz, że granie przeciwko komuś, kto używa specjalnych programów, by zyskać nad Tobą przewagę, nie jest satysfakcjonujące.

Powinieneś zdawać sobie sprawę, że modyfikowanie klienta League of Legends jest wbrew Warunkom Użytkowania. Zawieszenia są zazwyczaj zarezerwowane tylko do najcięższych przewinień. Choć nie ujawnimy, o jakie konkretnie programy nam chodzi, to mogę Cię zapewnić, że nie mamy na myśli modyfikacji modeli skórek czy Curse Voice.

Zauważ, że jest to zawieszenie tymczasowe - chcemy dać graczom szansę na przywrócenie ich klienta gry do wersji domyślnej. Zalecam, abyś zupełnie usunął obecną instalację klienta League of Legends i pobrał świeżą, niezmodyfikowaną wersję spod tego adresu:

Z doświadczenia wiem, że wszystkie problemy łatwiej się rozwiązuje z butelką rumu (oczywiście bezalkoholowego), Ya-ha-har!

Pozdrawiam!

Naavle,

trzeba pamietac by wyslac ticketa w jezyku Angielskim.

Co jesli napisalem zle emaila ?;D Moge , znaczy musze napisac jeszcze raz takiego samego ticketa tylko ze z poprawnym emailem ? 

mozesz

­

34tet95.gif

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Pozdrawiam!

Naavle,

Jak można to rozumieć czyli co to znaczy, że nie perm ? Więc dostaliśmy bana na ile ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Dostałem informację, że treść użyta przez w tym temacie @1373230489-U611928.pngiZaQ nie należy do Ciebie i jest objęta prawem autorskim, które Ty naruszyłeś.

Do 17 czekam na wyjaśnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...