Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M-Tut ~ League Of Legends L# Jak odwołać się od bana by od banowali 90%

xCBR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest szansa, że dostanę unbana, jeśli na moim koncie nie używałem żadnych exploitów etc, jedynie czyste skrypty pod combo i orbwalkery? Czasem widać na jakiejś vayne/jinx, że postać dziwnie chodzi.

btw. 

co daje ten ping buster?

Opublikowano

Ja wlasnie wszedlem na konto i Ban wyslalem wlasnie zgloszenie i to przez zasranego L uzywalem Bola i bylo zajebiscie nic przez rok L przez 2 tygodnie i ban L to gowno i tyle....

7820f9538751.png

Opublikowano

czemu Wybrałem ze maja mi odpowiedzieć po angielsku a na email automat mi odpisał po polsku ze dziękują mi za zgłoszenie ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

W tym PB trzeba dac subskrypcje czy mozna to jakos obejsc?

przy logowaniu kliknij "trial"

czemu Wybrałem ze maja mi odpowiedzieć po angielsku a na email automat mi odpisał po polsku ze dziękują mi za zgłoszenie ?

rito gtfo xD

Jaki wybrać temat , język i kategorie? W miejsce "WASZ EMAIL" wpisac swoj e-mail?

Angielski > question about game > tak wpisac maila

­

34tet95.gif

Opublikowano

Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku wykorzystywaniem błędów w League of Legends. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z tobą.

Pozdrawiam

"We do not know pity, even for you!"

deniskulo

Player Support Riot Games

Opublikowano

­

XDDD. Nie zauważą pewnie jeżeli odczyta to na pewno angielski support :D Bo ogólnie email w treści nie jest wymagany bo podajesz go w polach.

e-mail w polach podajesz do kontaktu i otrzymujesz wiadomości pod ten adres.

e-mail w treści wiadomości służy do zidentyfikowania konta.

@1373230489-U611928.pngiZaQ

... if you spoke to anyone whom knows me...

Nie powinno być w tym wypadku 'who'?

Opublikowano

No zawsze jak miałem problem np kiedyś zwrot Mastera czy whatever innego champa za rework to dane podawałem tylko w polach a w treści jedno zdanie, że chce wymienić bo mi się nie podobał.

Więc raczej nie jest wymagany. Chyba, że przy odzyskiwaniu konta.

579571423327107377857.png

Opublikowano

­Szczerze wątpię, w to, że konta zostaną odbanowane, ale mniejsza o to.

Jaki cel ma zmienienie ip?

pisało kiedyś na re. że pomaga w odbanowywaniu konta.

e-mail w polach podajesz do kontaktu i otrzymujesz wiadomości pod ten adres.

e-mail w treści wiadomości służy do zidentyfikowania konta.

@1373230489-U611928.pngiZaQ

... if you spoke to anyone whom knows me...

Nie powinno być w tym wypadku 'who'?

Whom <3 - kogo

­

34tet95.gif

Opublikowano

I jak testował już ktoś ?? Są jakieś pozytywnie rozpatrzone TICKETY (odbanowane konta) ??

Zastanawiam się czy również nie spróbować, ale chciałbym najpierw posłuchać waszych opinii czy jest wgl sens tego używać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...