Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALARIA.PL [Dedyk] [Easy]

Alisa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd jesteś taki pewien? Jak jesteś taki mądry stwórz własny serwer, a nie będziesz tu hejtować teraz ;).

NO CZLOWIEKU K***A SKAD JESTEM PEWIEN? macie ranking deklu na stronie i patrzylem gdy pisales ze bylo 300 online bylo 151 postaci w rankingu ja p******e ale trzeba byc zesranym by tak klamac...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

NO CZLOWIEKU K***A SKAD JESTEM PEWIEN? macie ranking deklu na stronie i patrzylem gdy pisales ze bylo 300 online bylo 151 postaci w rankingu ja p******e ale trzeba byc zesranym by tak klamac...

Brak mi słów na Ciebie.

Opublikowano

Brak mi słów na Ciebie.

widzisz czyli iloraz twojego iq nie jest duzy gdy potrafisz klamac a nie potrafisz sie wytlumaczyc :)

wiec po rozmowie z arginem mysle ze jest on w administracji a jesli nie to tworzyl prezentacje serwera a zla opinie na mnie wywarl serwera nie polecam ;) PS. gotowiec lvl over 9000

Opublikowano

widzisz czyli iloraz twojego iq nie jest duzy gdy potrafisz klamac a nie potrafisz sie wytlumaczyc :)

wiec po rozmowie z arginem mysle ze jest on w administracji a jesli nie to tworzyl prezentacje serwera a zla opinie na mnie wywarl serwera nie polecam ;) PS. gotowiec lvl over 9000

Człowieku to nawet nie jest mój serwer. Robiłem tylko forum na zlecenie to tyle więc proszę Cię nie hejtuj mnie. Miałem mieć GM lecz Administrator serwera pokłócił się z autorką tego tematu i "jego cesarska mość ma focha na cały świat dzisiaj" więc nie mów, że to ja jestem zerem ok? Ja do ciebie nic nie mam robie tylko fora to tyle.

Opublikowano

Człowieku to nawet nie jest mój serwer. Robiłem tylko forum na zlecenie to tyle więc proszę Cię nie hejtuj mnie. Miałem mieć GM lecz Administrator serwera pokłócił się z autorką tego tematu i "jego cesarska mość ma focha na cały świat dzisiaj" więc nie mów, że to ja jestem zerem ok? Ja do ciebie nic nie mam robie tylko fora to tyle.

lol to po co mi wciskasz kity ze jest 300 online albo 150 skoro jest 151 postaci? teraz obecnie nie wiem ile jest ale pewnie nie wiecej i nie bede tego sprawdzac bo nie bede wchodzic na strone tego zalosnego serwera wiec nadal nie rozumiem po co klamales?

Opublikowano

lol to po co mi wciskasz kity ze jest 300 online albo 150 skoro jest 151 postaci? teraz obecnie nie wiem ile jest ale pewnie nie wiecej i nie bede tego sprawdzac bo nie bede wchodzic na strone tego zalosnego serwera wiec nadal nie rozumiem po co klamales?

Wybacz chciałem po prostu ludzi przyciągnąć. Każdy uczy się na błędach. Przepraszam.

Opublikowano

Wybacz chciałem po prostu ludzi przyciągnąć. Każdy uczy się na błędach. Przepraszam.

a i jak juz reklamujesz serwery to chociaz wybieraj jakies godne uwagi bo te co ostatnie reklamujesz to ci niszcza tylko opinie a ten serwer nie dlugo postoi bo graczy nie bedzie na gotowcu ;/

Opublikowano

Grałem na wielu 4funach i każdy miał taką samą wadę. Żeby coś osiągnąć trzeba było wydać prawdziwą kasę na ItemShop.

Dla przykładu:

na jednym serwerze było kd max 2000 hp itp. takie podstawowe, a w is?:D 2000000(2miliony) hp z kd i nie zmyślam ....

Były jeszcze jakieś kosmiczne liczby kryta,przeszywki(jak się nie mylę 1200%) itp.

Więc stąd moje pytanie, jak wygląda to na tym serwerze?

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Grałem na wielu 4funach i każdy miał taką samą wadę. Żeby coś osiągnąć trzeba było wydać prawdziwą kasę na ItemShop.

Dla przykładu:

na jednym serwerze było kd max 2000 hp itp. takie podstawowe, a w is? :D 2000000(2miliony) hp z kd i nie zmyślam ....

Były jeszcze jakieś kosmiczne liczby kryta,przeszywki(jak się nie mylę 1200%) itp.

Więc stąd moje pytanie, jak wygląda to na tym serwerze?

Tutaj bonusy zostały ogarnięte.

Opublikowano

Znowu gotowiec ma plikach deila.eu -.- i nic nie zmieniliście. A znam ten server dobrze ;( Napiszcie co dodaliście nowego?

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, tylko, ze na dungi potrzeba 3osobowe pt, a ludzi gra ok. 150

wiec 1/50 serwera musi liczyc twoje pt, troche za duzo. Jak zmienic z bodego na mentala? Mam 96 lv?

Opublikowano

z deili jest wszystko.. pewnie ten sam bug ze od 160 nie leci exp...

Wyjdź. Wyjdź. Błagam. W mózgu Ci exp nie leci. Ludzie mają 200+ Levele. Idiota. Wyjdź.

Opublikowano

Kopia Deili.eu, nie polecam. Sami nie potraficie czegoś zrobić ?

Opublikowano

he he he.

Gdzie te update obiecane?

w gadce? 

Daddy daj se siana z serwerem.

bo nawet nie umiesz wgrać zabezp przed kick hackiem <lol2>

+ Nie da się blokowac szeptu.

Tak to sie jest jak sie robi na gotowach, i nic się nie edytuje. ;-)

wczoraj o 16:19 az 1 osoba w m1 mijoshi na propsie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...