Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALARIA.PL [Dedyk] [Easy]

Alisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zagram fajnie się zapowiada (Skoro new mapki będą i sety ;D) macie Duży + za to że system ulepszeń jest zrobiony na 100% ulepszenie ;3

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wystartował!!!

Zapraszamy do gry!!!

10906400_657755910995801_635554383529975

Chcesz z nami porozmawiać? Wbij na TS3!

Ts-4Games.pl

pozdrawiam te 30 postaci jakie sa zalozone na tym serwerze i zycze im zeby pograli chociaz 24h o ile ten serwer tyle postoi ;DDD

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

pozdrawiam te 30 postaci jakie sa zalozone na tym serwerze i zycze im zeby pograli chociaz 24h o ile ten serwer tyle postoi ;DDD

Jest 300 graczy online więc wcale nie jest źle ;).

Opublikowano

Jak kd ulepszyć bo metalem kij oko się nie da

U alchemika, taki sura. Na pl nazywa się seon-pyeong.

32722978568683240514.png

Opublikowano

Ogólnie to tak pobieram klienta i zobaczymy, z komentarzy które czytam to boję się zrobić jakiś przelew o ile jest taka opcja, wstrzymam sie z jakiś tydzien i zobaczymy.

@Edit

Usuńcie te dynie z is na 80% na ludzi, po 1 są one bardzo brzydkie po 2 mają za duzy bon jak nie chcecie ich usuwać zmiejszcie im bony do 40% na ludzi jak zwykłe fryzury.

@Edit2

i jeszcze mam grać na tej dużej zjeb.. Czcionce...

😅

Opublikowano

Fajnie, właśnie wracam do was na serw bo to co o 20 wystartowało to nie wypał :D

pytanie czym było skanowane bo mi antivir wykrył wira ?

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Jest sens grać. Gra około 130 osób, bo teraz jest rano popołudniu będzie więcej.

ja pizgam po co klamiesz... mowiles ostatnio ze 300 osob jak bylo 151 teraz jest pewnie z 200 z czego ze 100 nieaktywnych i gra max z 50 osob...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Szczerze? Serwer z*******y, tylko nie bede gral bo nawet nie ma z kim pvp zrobic. Jak ktos chce zaczac grac i jeszcze nie ma konta to PW do mnie

Opublikowano

ja pizgam po co klamiesz... mowiles ostatnio ze 300 osob jak bylo 151 teraz jest pewnie z 200 z czego ze 100 nieaktywnych i gra max z 50 osob...

Skąd jesteś taki pewien? Jak jesteś taki mądry stwórz własny serwer, a nie będziesz tu hejtować teraz ;).

Opublikowano

zróbcie by na każdego dungeona można było wejść we 2postacie a nie 3 bo nie każdy gra z ekipą... gram z kumplem i musimy robic 3 postać i wbijac 100+ żeby wbić na dunga...

Opublikowano

Serwer sam w sobie nie jest zły, ale dungi wymagają aż 3 osób więc kończę grę. Taki gracz solo nie ma szans ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...