Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie sie straconymi kontami :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EUNE: D1 wszystkie postacie, 14 stron na runy, ponad 150 skinów, konto od sezonu 1.
EUNE: P5 16 postaci, 2 strony na runy, brak skinów, konto wexpione 2 dni temu na bocie... :v

Opublikowano

Straciłem konto D5 sezon 4, aktualnie plat2.

Mógłby ktoś zbanowany dać screena ze zbanowanego konta? [wiadomość email].

Bo ja w swojej mam napisane, że bana dostałem za modyfikowanie klienta i, że to jest niezgodne bo to nie fair play.

To w sumie.. pewnie bana dostałem za SUI/LoLUpdater albo po prostu za LegendaryClienta (używałem dawno temu do gierek normali bo mogłem po zalockowaniu postaci i tak ją zmienić).

Ja tam napisałem odwołanie i opisałem czego używałem i poprosiłem o skrócenie bana xD. Ale i tak robie nowe konto i jechanka dalej.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ale zrobili nam suprice :D diax 3 poszło... okolo 400zł ;/

Jakie 400 zł to nie twoje 400zł tylko programu bo jesteś burakiem i nie potrafisz grać uczciwie

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nawet mi was nie żal gówna na skryptach :>

Wczoraj Twoja mamusia mówiła coś innego?

PS Jednak ban był za L# (prawdopodobnie). Dostałem bana na 6 lvlu, które levelowałem sam grajac na skryptach.

Ja tam nie ubolewam nad banem mimo, miałem prawie wszystkich champów i spędziłem sporego czasu na nim. Głównie tylko szkoda mi czasu ale i tak konta bym nie sprzedawał a nie mam nic do roboty to pogram dalej - co mi tam.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wczoraj Twoja mamusia mówiła coś innego?

PS Jednak ban był za L# (prawdopodobnie). Dostałem bana na 6 lvlu, które levelowałem sam grajac na skryptach.

Ja tam nie ubolewam nad banem mimo, miałem prawie wszystkich champów i spędziłem sporego czasu na nim. Głównie tylko szkoda mi czasu ale i tak konta bym nie sprzedawał a nie mam nic do roboty to pogram dalej - co mi tam.

Wczoraj twoja mamusia co ty pier**lisz szczeniaku wogóle ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

nie wierzę że te osoby co piszą że stracili konto i wydane pieniądze mają w d***e na pewno gól w gardle stoi :)

mam w d***e hajs

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Da się coś wywalczyć, żeby dostać unbana?  xD

Gold 4 wbity sam, L# na normalu, 1000 zł

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

nie wierzę że te osoby co piszą że stracili konto i wydane pieniądze mają w d***e na pewno gól w gardle stoi :)

I tak, by się tych pieniędzy nie odzyskało.. Najgorsze jest to, że jak się wytłumaczyć przed znajomymi.. tylko to, że boostowałem kogoś przychodzi mi do głowy.. ale teraz chyba każdy o tym ban_wave słyszał..

Opublikowano

eune d2 z championship riven, euw d5. oba konta grane od sezonu drugiego, hue. coz, zyje sie dalej :D 

Opublikowano

Dziś też dostałem bana na Konto 30Lv ( S4 G2 ) Wszyskie skiny do Katariny i do Vayne ( Moje mainy :D ) i inne  Oraz konto mojego brata (9lat i ,,grał'' w lola , ryczy do teraz xD ) 30Lv 6 skinów , łącznie na te konta poszło około 800zł , jeżeli RITO te 2 konta odbanuje to chyba zostane księdzem XDD

Opublikowano

Silver 2 w tym sezonie (dopiero co za grane placementy) przedtem gold. Wydane 200-250 zł, korzystałem z bola 0,5 roku po czym jakieś 2 miesiące temu się przerzuciłem na L#. Żadnych exploitów. Do tego smurf 21 lvl wydane około 40 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...