Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie sie straconymi kontami :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbanowane: 

Plat V Euw

Gold II Eune (Dziewczyna jeszcze spi, to bylo jej konto, woops?)

Smurf 23 lvl EUW

Silver I TR

Przetrwało:

NA Silver 2 [Last season plat v] (nieuzywalem after 5.2)

#New account made

Hello there.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EUNE:

Gold 5

Silver 5 

Unranked

Unranked 

5lvl

10lvl

7lvl

nawet k***a te 3 low lvle z ktorych chailem sobie refy zrobic zbanowali cwele -.-

KYhRd.png

Opublikowano

Moja ostatnia gra promo do Plat 5 :D

Eune: Platyna 5

Ale i tak nie jestem wkurzony ;)

Proszę daj plusika jeśli pomogłem xD.

Opublikowano

Straciłem maina d2 eune atm (wszystkie champy, runy, ok 80 skinów, nawet ostatnio nick zmieniłem dwa razy, bo miałem 40k ip i nie miałem co robić, gram od bety). Smurf ok 40 champów był plat 1 ale rozegrałem na nim tylko placementy. Najciekawsze jest to, że grałem tylko na zoomhacku i trackerze. Mam jeszcze trzecie konto na którym pododawałem znajomych, z którymi częściej rozmawiam. Koniec końców najważniejsze jest to, że konto mojego kolegi, na którym grałem nie zostało zbanowane, bo by mi było zwyczajnie wstyd za bycie nieodpowiedzialnym.

http://eune.op.gg/summoner/userName=houjinsheng[*]

Opublikowano

Myślałem, że tylko ja bana dostałem a tu zdziwienie xD

Straciłem konto plat 4, z 13 skinów, 5 stron na runy.. Ale bynajmniej się uwolnić od tej gry xD

Opublikowano

Konto jeszcze za czasów bety, wieloletnia historia. Aktualnie unranked, w s4 D1(Wbity jeszcze bez L#), wymaksowane do tego stopnia że niedługo 100k niezużytego IP miało stuknąć - smuteczek :(

Ciekawostka

Jak ktoś był zalogowany to go nie wyrzucało z gry i niektórzy spryciarze przenieśli konto na inny serwer po przeczytaniu e-maila i grają sobie dalej.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że dostałem bana również na konto 8level na West ;) na którym nie grałem od 4 miesięcy. Nie do wiary a jednak.

Opublikowano

Mój smurf, na którym też cisnąłem nie ma bana. Sprawdziłem właśnie i się okazało że wpadł Pulsefire Ezreal z Mystery Gifta xD

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Mój smurf, na którym też cisnąłem nie ma bana. Sprawdziłem właśnie i się okazało że wpadł Pulsefire Ezreal z Mystery Gifta xD

moj znajomy to samo ale dsotal spirit guarda :p

Hello there.

Opublikowano

Ale dlaczego tak? Jak to się stało że wykryty został ten lsharp..

Straciłem swoje konto które męczyłem 2 lata.. aż szkoda tyle skinów ;/ 6 stron na runy szkoda troszke ;/

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Ale dlaczego tak? Jak to się stało że wykryty został ten lsharp..

Straciłem swoje konto które męczyłem 2 lata.. aż szkoda tyle skinów ;/ 6 stron na runy szkoda troszke ;/

Ostatnio był waveban na którego się nie załapaliśmy, najprawdopodobniej joduska zapomniał o czymś i wyszła dziura przez którą RITO nas wyłapał, trudno, szkoda, jednakże nie zamieżam odchodzić od gry ;) założe nowe konto i pożegnam L# ;)

153xova.png

Opublikowano

Ostatnio był waveban na którego się nie załapaliśmy, najprawdopodobniej joduska zapomniał o czymś i wyszła dziura przez którą RITO nas wyłapał, trudno, szkoda, jednakże nie zamieżam odchodzić od gry ;) założe nowe konto i pożegnam L# ;)

Ja tak samo, zaraz robie nowe konto ii jazda :)

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Wszystkie postacie

150 skinow (40 Eventowych jak nie więcej)

13 Stron z Runami

Diament Eune 416 top

konto od s2

Dam Link do konta z Elophant z lista skinow jutro

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...