Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga !

Malossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe info dla graczy 

WAŻNE! - 250 Tyś. Kont League of Legends zostało skradzionych! 

Podali wszystkie login i hasła tych co uzwaja bola  :D

Tak dla wiadomości radze se zmienić hasła 

Tutaj parę informacji 

x

Mam tez link do haseł i loginów 

Szerokości życzę ;3 

Ps.Jak ze złe dodał posta proszę o przeniesienie .

Ps.Nie daje 100% prawdy

Opublikowano

LOL xD dobrze że tak nie jest jak z sharpem xD .

na całe szczęście nie używam bol`a tylko sharpa . 

jak ktoś ma duża ilość rp można kraść ?

@Edik

ale jak bol je ukradł to musiał mieć w plikach keaylogera czy tak ?

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Selex serio jest tak głupi, żeby mówić, że to twórcy BoLa udostępnili dobrowolnie taką ilość kont? xD

Opublikowano

Ehh no pięknie.. mi już konto zajebali wraz z e-mailem lepiej zmieńcie hasła bo spudgy haker już na was poluje skurwiel jeden  :angry:

Opublikowano

Żadne z tych hasełek nie działa :D Jak szkoda ;[­

Bo te konta nie mogą być prawdziwe, skoro żadne nie działa, a wątpię, żeby ktokolwiek sprawdzał w przeciągu godziny kilkaset kont. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pierwsza lista na której można znaleźć swój nick i np, konta kochanego "albicoolvod". Polecam szukać po haśle marzena1 xD

Sprawdzałem - na mpcforum ma inne passy xD

Ale generalnie to radzę wam zmienić hasła itd, bo jest lipa :(

Opublikowano

Bo te konta nie mogą być prawdziwe, skoro żadne nie działa, a wątpię, żeby ktokolwiek sprawdzał w przeciągu godziny kilkaset kont. 

Napewno są dobre. Ja posprawdzam sobie jutro kilka kont, bo na swoim mam mało postaci itd ;p

Moje konto jest na 100%, tyle że zostało zbanowane z falą banów po exploicie z botrkiem, ale przed falą ostatnią... Nowego konta na liście nie ma, bo nie miało styczności z bolem.

Konta albicoolvod są więc pewnie potwierdzi, że miał takie hasła ;p

Opublikowano

Zsjebałem 2 konta z emailem hahahahahs dzieki selex za pokazanie jak opierdolic takiego typowego polsczka z eune. Jutro kontunuluje hsckowanie hiihiji

Opublikowano

Zsjebałem 2 konta z emailem hahahahahs dzieki selex za pokazanie jak opierdolic takiego typowego polsczka z eune. Jutro kontunuluje hsckowanie hiihiji

Nie używam bola więc mnie nie ma hm ciekawa jaka kara będzie :O

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

auya7l.jpg

Kolejne konto hacked 27lvl. Akurat ferie będę miał, to wypróbuję każdej postaci ;p

Selex przydał mi się pierwszy raz w życiu xD

A wy coś znaleźliście fajnego?

Opublikowano

Te konta nie mają nic wspólnego z BoLem, po prostu hasła były proste do złamania.

Opublikowano

Cebuladnia kurwaaaa xDD wchodzę na jakiejś konta i używam żeton albo nick zmieniam na karnyPL. aLbo tracę IP bezcenne # beeka #polecam #beka wchuk #najlepsza noc

Opublikowano

To próbuj dużo. Ja własnie mam konto 30lvl, postaci 70 około, 6/10 placementów zagranych. Zaraz mu rozwale to konto xD <333 Szkoda, że nie mogę sobie wysłać mistery gifta :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...