Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Roccat - oceny po meczu.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden hook?  o.O Tego było miliardy, same dobrze wykonane. 

ogarnij liczby, bo tyle nawet sekund gra nie trwala ;)

ilosc dobrych hookow moge policzyc na palcach jednej reki, nie wyolbrzymiaj juz

Kocham mentalność Polaków, jakby Roccat nie poprawiło gry i tak trzeba narzekać i same negatywne opinie o nich... -.-

sorry ale jak sie oglada sporo meczow to sie widzi jaki jest poziom, a poziom byl niski, zreszta co ja bede mowil, zapraszam do obejrzenia gry EL vs ROC sprzed tygodnia i wysluchac co mowili komentatorzy (nie bylo plejsow, wygral ten kto popelnil mniej bledow, a ich bylo sporo po obu stronach)

1 gracz czy 2 nie wystarczy by pociagnac caly team, szczegolnie wtedy gdy jeszcze 1 z nich zachowuje sie jak afk 

­

Opublikowano

Jak mozna miec pomysl na dive ktory nie wiesz kiedy sie wydarzy? śmiechłem

ciezko drogo polandio zrozumiec ze roccat ssalo w tej grze pod wieloma wzgledami? glownie pod wzgledem zgrania, co na takim poziomie jest wazniejsze niz mechanika ktorej overpowerowi brakuje

byl 1 ladny hook na huniego, raz uratowal overpowa z nowotworem zamiast woolite'a, gdzie wasz bug hukuf?

Bo może byli 4 vs 2 i to było do przewidzenia? Zakładam, że jesteś najwyżej w goldzie i trollujesz tutaj jeszcze, żeby nas wkurzyć, choć wiemy, że Roccat zagrał na prawdę dobrze po za końcowką.

Opublikowano

sorry ale jak sie oglada sporo meczow to sie widzi jaki jest poziom, a poziom byl niski, zreszta co ja bede mowil, zapraszam do obejrzenia gry EL vs ROC sprzed tygodnia i wysluchac co mowili komentatorzy (nie bylo plejsow, wygral ten kto popelnil mniej bledow, a ich bylo sporo po obu stronach)

1 gracz czy 2 nie wystarczy by pociagnac caly team, szczegolnie wtedy gdy jeszcze 1 z nich zachowuje sie jak afk 

Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia. Skoro sam Riot Games (casterzy) mówią o Vanderze i Jankosie Bogowie, to co, grają brąz? No raczej nie, skoro ich wychwalają, a grają świetnie. Gdyby nie oni, byłoby o wiele gorzej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pamiętam, jak Roccat przegrywało bodajże 4 meczami w zeszłym splicie, a tak się odrobili, że nikt nie mógł uwierzyć, więc do końca tego splitu odniosą sukces, na co liczę :)

w zeszłym splicie roccat zaczął bodajże 2-7 :) a i tak udało im się dojść do półfinałów

odnośnie tematu, nie oszukujmy się kaczka nie grała dzisiaj źlę, w sumie miał to 900 ap na LB i targetował też dobrze(oprócz tej leony, ale z tego co widziałem grali na safe morgany i wybicie ich frontu, czytaj leona/renga), dla mnie najslabszym ogniwem narazie w roccat jest woolite, ktory w kazdym meczu daje się złapać, źle się pozycjonuje w tf i ogólnie zbyt dużo błędów popełnia, nie wiem czy ma tremę czy to po prostu presja, bo wiadomo granie w CW to granie aby zostać dalej w LCS, a granie w ROCCAT to gra o worldsy

I tyle

pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem moim zdaniem powinni wypierdolić njuk daka i wstawić coś doświadczonego najlepiej czara który ostatnio wrócił do formy.

Masz racje powinni go wywalic, a dac jakiegos koreanca i było by git.

Opublikowano

Sklej pizde pedale wyjazd ogladac anime

O7Kc8dF.png

Opublikowano

sorry ale jak sie oglada sporo meczow to sie widzi jaki jest poziom, a poziom byl niski

oglada sporo meczow i poziom roccatu byl niski? jak dla Ciebie 3 miejsce w EU LCS to jest niski poziom, to chyba tylko zwyciezca worldsow jest dla Ciebie na dobrym poziomie. ;D

hookow od Vandera bylo sporo dobrych, nie ze jeden, czy na palcu jednej reki policzysz, bo bylo tego wiecej.

Jankos slusznie nazwany przez casterow 1st blood kingiem, w zeszlym sezonie pokazal co potrafi i teraz to kontynuuje.

Imo w teamie najslabiej gra Nukeduck, ale spojrzcie na to z drugiej strony. Rocc w zeszlym sezonie gadali tylko po polsku, sami polacy. teraz jest jeden zagraniczny i odruchowo moga czasem powiedziec cos po polsku, czego on nie zrozumie.

Do tego Woolite, ktory daje sie zlapac czesto. powinien to poprawic, albo uzywac blue trinketa przed kazdym krzakiem.

Można prosić link do powtórki meczu?

https://www.youtube.com/watch?v=L_5_3VTLU8E

==

ktos tam jeszcze mowil, ze Woolite przegral z rengarem pod fulltanka. coz, rengar mial czerwony enchant w jungle itemie wiec dodatkowe ad, w tym ostatnim fighcie mial kolejnego brutalizera. rengar ma spory burst, nawet jako tank. do tego mial thornmaila, wiec Woolite bil duzo w siebie dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...