Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Roccat - oceny po meczu.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie mecz Naszych Roccatów? Dla mnie mogło być lepiej, gdyby Nukeduck i Over zagrali lepiej, nie było źle, ale ostatni Baron zakończył rozgrywkę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powiem tak.

Roccat zagrał świetny mecz, jednak było pare błędów takich jak Woolite, który dawał się łapać no i Nukeduck, który w ostatnim TF'ie focusował Leonę(Serio ku*wa?! <_<)

Poza tym, Roccat naprawdę poprawił grę zauważalnie.

y6eft.gif

Opublikowano

WOOLITE - tyle.

Nie zgodzę się, moim zdaniem wina leży w Nukeduck'u, jak na razie jest "jednopostaciowcem" któremu nie wychodzi, nie wnosił nic do gry, gdyby nie Vander @surrenderat20.

Opublikowano

Powiem tak.

Roccat zagrał świetny mecz, jednak było pare błędów takich jak Woolite, który dawał się łapać no i Nukeduck, który w ostatnim TF'ie focusował Leonę(Serio ku*wa?! <_<)

Poza tym, Roccat naprawdę poprawił grę zauważalnie.

Nukeduck według mnie się nie sprawdza, Over na topie czasem popełni jakiegoś fail'a, ale ogólnie nie grali źle, po prostu ostatni Baron zadecydował o rozstrzygnięciu. Może gdyby Roccat złapało ostatniego Barona, to coś by ugrali, ale i tak końcówka słabo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nukeduck według mnie się nie sprawdza, Over na topie czasem popełni jakiegoś fail'a, ale ogólnie nie grali źle, po prostu ostatni Baron zadecydował o rozstrzygnięciu. Może gdyby Roccat złapało ostatniego Barona, to coś by ugrali, ale i tak końcówka słabo. 

Jednak porównując grę z SK, a z FNC widać sporą poprawę w ich grze.

To jest dopiero drugi tydzień LCSów, do końca może się wszystko wydarzyć.

Trzeba być optymistą B)

y6eft.gif

Opublikowano

1.roccat gra te gry 4v5 bo nukeduck przez caly laning phase robi za przeproszeniem nic, farmi lb nie myslac nawet o roamie

2.overpow nie sprawdza sie na topie

3.roccat bierze tristane bez team compu pod nia, woolite late chodzil sam bez zadnej pomocy overa czy vandera

4.vander to nie to samo co w s4

5.jankos dalej trzyma poziom, ale to nie wystarczy by wyleczyc nowotwor z pobocznych linii

6.nie wiem czym roccat sie kierowalo przy wyborze nukeducka ale na pewno nie byl to teamwork

­

Opublikowano

Jednak porównując grę z SK, a z FNC widać sporą poprawę w ich grze.

To jest dopiero drugi tydzień LCSów, do końca może się wszystko wydarzyć.

Trzeba być optymistą B)

Pamiętam, jak Roccat przegrywało bodajże 4 meczami w zeszłym splicie, a tak się odrobili, że nikt nie mógł uwierzyć, więc do końca tego splitu odniosą sukces, na co liczę :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

1.roccat gra te gry 4v5 bo nukeduck przez caly laning phase robi za przeproszeniem nic, farmi lb nie myslac nawet o roamie

3.roccat bierze tristane bez team compu pod nia, woolite late chodzil sam bez zadnej pomocy overa czy vandera

5.jankos dalej trzyma poziom, ale to nie wystarczy by wyleczyc nowotwor z pobocznych linii

6.nie wiem czym roccat sie kierowalo przy wyborze nukeducka ale na pewno nie byl to teamwork

Jaja sobie robisz?! o.O

Vander był bogiem tej gry, gdyby nie on to ta gra zakończyła by się w 20minucie...

y6eft.gif

Opublikowano

WTF? To właśnie dla mnie Vander z Jankosem i Overem trzymali grę. Zobaczmy, np. akcję na topie gdzie był dive 4 vs 2 i jak Over z Jankosem ograli.

Opublikowano

Jaja sobie robisz?! o.O

Vander był bogiem tej gry, gdyby nie on to ta gra zakończyła by się w 20minucie...

coś jeszcze? sam potwierdziles moje słowa ;)

to nie to samo, wczesniej mial mocny laning phase, teraz siedzi z overem na lane swapie z czego wynikaja dodatktowe kille kiedy leci dive na overa

WTF? To właśnie dla mnie Vander z Jankosem i Overem trzymali grę. Zobaczmy, np. akcję na topie gdzie był dive 4 vs 2 i jak Over z Jankosem ograli.

to byl blad fnc a nie ogranie roccatu ;)

­

Opublikowano

to nie to samo, wczesniej mial mocny laning phase, teraz siedzi z overem na lane swapie z czego wynikaja dodatktowe kille kiedy leci dive na overa

Chodzi mi o tą grę przed chwilą z FNC oczywiście że BYŁ bo ta gra się chyba już zakończyła czyż nie? Czy ja o czymś ku*wa nie wiem!? o.O

y6eft.gif

Opublikowano

coś jeszcze? sam potwierdziles moje słowa  ;)

Jemu chodziło, że był bogiem akurat w tej grze, a nie że np. w s4, więc już nie łap za słowa bo dobrze wiesz o co chodzi

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jemu chodziło, że był bogiem akurat w tej grze, a nie że np. w s4, więc już nie łap za słowa bo dobrze wiesz o co chodzi

no wlasnie nie, bo sie nie popisal w tej grze, byl tylko jeden hook na huniego i tyle

­

Opublikowano

Bez sensu porównanie. Tak samo mógłbym powiedzieć, że gdyby Polacy w piłkę nożną lepiej podawali to by wygrywali, bo przecież to oni popełniają błąd. A nawet jeśli był to raczej wymuszony, widać że Roccat miał pomysł na tą akcję.

Opublikowano

no wlasnie nie, bo sie nie popisal w tej grze, byl tylko jeden hook na huniego i tyle

Albo jesteś trollem, albo nie oglądałeś tej gry...Vander tyle razy ratował dupe swoim i były też piękne hooki..

y6eft.gif

Opublikowano

Vander nadal gra wyśmienicie, sami casterzy z Riotgames (na twitchu) potwierdzili to. Powiedzieli o Jankosie " first blood king ", więc to o czymś świadczy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bez sensu porównanie. Tak samo mógłbym powiedzieć, że gdyby Polacy w piłkę nożną lepiej podawali to by wygrywali, bo przecież to oni popełniają błąd. A nawet jeśli był to raczej wymuszony, widać że Roccat miał pomysł na tą akcję.

Jak mozna miec pomysl na dive ktory nie wiesz kiedy sie wydarzy? śmiechłem

ciezko drogo polandio zrozumiec ze roccat ssalo w tej grze pod wieloma wzgledami? glownie pod wzgledem zgrania, co na takim poziomie jest wazniejsze niz mechanika ktorej overpowerowi brakuje

byl 1 ladny hook na huniego, raz uratowal overpowa z nowotworem zamiast woolite'a, gdzie wasz bug hukuf?

­

Opublikowano

ciezko drogo polandio zrozumiec ze roccat ssalo w tej grze pod wieloma wzgledami? glownie pod wzgledem zgrania, co na takim poziomie jest wazniejsze niz mechanika ktorej overpowerowi brakuje

byl 1 ladny hook na huniego, raz uratowal overpowa z nowotworem zamiast woolite'a, gdzie wasz bug hukuf?

Kocham mentalność Polaków, jakby Roccat nie poprawiło gry i tak trzeba narzekać i same negatywne opinie o nich... -.-

y6eft.gif

Opublikowano

Jeden hook?  o.O Tego było miliardy, same dobrze wykonane. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...