Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] McMapServer

Pecet48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Serwer już otwarty !

18871445978527794312.png

57634563001831535839.png

Nazwa serwera: McMapServer

Adres IP serwera: mcmap.srw.pt

Strona serwera: www.mcmap.srw.pt
Ilość slotów: 16
Typ serwera: Creative
Wersja serwera: 1.7.9
Premium: Nie
Whitelist: Nie
Potwory/Zwierzęta: Tak
Nether/End: Nie
PvP: Nie

[WłaścicielPecet48

61887666445791304865.png48595557160158019432.png61939859870624773363.png

35400689257478026719.png

Witajcie !

Chciałbym wam przedstawić serwer pod stronę : www.mcmap.pl .

Jest to serwer creative [FreeBuild] z automatycznymi działkami. Każdy może wziąć sobie taką działke i zbudować na niej mapę specjalną lub jakiś escape itp. Ciekawe prace będą ukazywane na stronie. Może w przyszłości pomyśli się nad jakimś top 5 miesiąca mapek serwera i strony. Własną działkę można zrównać z ziemią w każdej chwili. Autorzy ciekawych prac (lub może dodamy możliwość oceny danej działki) dostaną VIP'a (dokładny czas itp. jeszcze nie wiadomy), aby móc posiadać więcej działek i przywilejów na rozwijanie własnej kreatywności i okazaniem jej na naszym serwerze. To wy budujecie ten serwer. To do was należy pole popisu.

Pozdrawiam
Pecet48

Zapewne VIP będzie miał także trochę więcej możliwości i przywilejów. (Tak jak napisałem wyżej) Nie zawsze będzie trzeba go kupować ;) To także pewien rodzaj "wyższej rangi budowlanej" !

79303255784075619531.png

Spawn (cały czas w budowie)

12400109467750265496.png

12020516897297513903.png

33987277594791098401.png

Działki (100x100)

68683847577398781604.png

FILM

https://www.youtube.com/watch?v=kpZNB3U9qZw

Uwaga ! Jest to wstępna prezentacja. Także cały czas będzie aktualizowana i poprawiana.

mcmap468x60.png

Opublikowano

Tak naprawdę nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji. Na pierwszy rzut oka zwykły serwer których jest miliony. Nie polecam korzystać z generatora, bo niektórych to naprawdę odrzuca i często świadczy o kiepskim serwerze nie muszę tłumaczyć chyba czemu. ;) Stronę masz bardzo fajną, ale jeśli chcesz wypromować przez nią serwer. To przyłóż się do tego, bo na razie generator się posypał. :P

Opublikowano

Tak naprawdę nic się nie dowiedziałem z tej prezentacji. Na pierwszy rzut oka zwykły serwer których jest miliony. Nie polecam korzystać z generatora, bo niektórych to naprawdę odrzuca i często świadczy o kiepskim serwerze nie muszę tłumaczyć chyba czemu. ;) Stronę masz bardzo fajną, ale jeśli chcesz wypromować przez nią serwer. To przyłóż się do tego, bo na razie generator się posypał. :P

Słuszne uwagi. Dziękuję. Prezentacja została lekko poprawiona i wprowadzono niezbędne informację dot. prezentacji.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Człowieku ale po co t o refujesz? Przecież ta prezka nie dostarcza absolutnie żadnych informacji. Jedyne co widze to creativ. Jak ta gra ma wyglądać? Jakie są założenia?

Ja też nie znalazłem innego serwera o którym nic nie jest napisane. To muszę przyznać...

Jest to bardzo irytujące dla ludzi szukających konkretów. Wejdą i więcej nie odwiedzą prezentacji

Opublikowano

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to niewyśrodkowane nagłówki. I tak jak kolega u góry - generatory to zło.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Człowieku ale po co t o refujesz? Przecież ta prezka nie dostarcza absolutnie żadnych informacji. Jedyne co widze to creativ. Jak ta gra ma wyglądać? Jakie są założenia?

Ja też nie znalazłem innego serwera o którym nic nie jest napisane. To muszę przyznać...

Jest to bardzo irytujące dla ludzi szukających konkretów. Wejdą i więcej nie odwiedzą prezentacji

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to niewyśrodkowane nagłówki. I tak jak kolega u góry - generatory to zło.

Rozumiem. Ale prezentacja jest zrobiona po to aby już na początku zacząć reklamować serwer. Nie jest on jeszcze do końca zrobiony ani przemyślany. Robiąc serwer na razie przekazuje to czego jestem pewien tzn. creative. Tak jak jest napisane na górze prezentacja będzie na bierząco aktualizowana i poprawiana (m.in zmienie generator). Dlatego nazywa się to zapowiedź. Dzięki za opinie :)

Opublikowano

Oh pecet, kolejnego syfa robisz ktory pewnie nie wystartuje..

To nie ja robiłem poprzedni serwer tylko ty :/ Z nadzieją zasponsorowałem go ale nic z tego nie wyszło bo chciałeś coraz więcej pieniędzy a tak naprawdę niczego nie dokonałeś. Proszę bardzo : http://www.mpcforum.pl/topic/1345867-difaight/ 

A teraz co będziesz mnie krytykował? 

Jeszcze do tego multikonta robisz...

Opublikowano

Ja zagram na serwerze chętnie, ale daj mi więcej informacji. Mam jeszcze jedno pytanie. Jakiej wielkości będą te działki? Bo jak mam zbudować mapę to działka musi być duża :D

16.jpg

Opublikowano

Ja zagram na serwerze chętnie, ale daj mi więcej informacji. Mam jeszcze jedno pytanie. Jakiej wielkości będą te działki? Bo jak mam zbudować mapę to działka musi być duża :D

Mam jeszcze jedno pytanie sora za spam odpowiedziami, ale kiedy serwer tak na oko wystartuje ?

Działki jeszcze nie wiem. Właśnie się nad tym długo zastanawiałem aby starczyło miejsca na spore budowle. Myślałem na 100x100. Co o tym myślicie?

Start myślę, że jakoś w przyszłą sobotę. (tą następną)

Opublikowano

Działki jeszcze nie wiem. Właśnie się nad tym długo zastanawiałem aby starczyło miejsca na spore budowle. Myślałem na 100x100. Co o tym myślicie?

Działki 100x100 będą wystarczające a Vip moze 150x150? :D

16.jpg

Opublikowano

Działki 100x100 będą wystarczające a Vip moze 150x150? :D

Myślę, że to dobry pomysł. Zobaczymy jak to będzie z serwerem. Bo wtedy trzeba by było dwa światy robić. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...