Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE Patch 5.3 nowe skiny (Nautilius, Sivir, Warwick, Ashe, Annie, Varus)

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych skinach? Dla mnie Varus to niewypał, od biedy zrobiony na Walentynki, a Ashe i Warwick w zbrojach to przegięcie  :huh: Nautilius doczekał się skina, to samo Sivir kolejnego z resztą, również w zbroi - Inquisitor, a Ashe i WW - Marauder. Dla mnie skiny słabe, a według Was? 

http://www.lolking.net/news/new-skins-sivir-varus-ashe-annie

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ashe to nie ta bajka, nie pasuje według mnie. Vayne też słaba, jedynie animacje mi się podobają. Reszta przeciętna, Anka tylko spoko się prezentuje. ;)

Według mnie Ashe też nie pasuje, to samo WW i Sivir. Tam nie ma Vayne, Neoś :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Według mnie Ashe też nie pasuje, to samo WW i Sivir. Tam nie ma Vayne, Neoś :P

Oj no chodziło mi o Varusa, zawsze mi się mylą te dwie nazwy. Te nowe Marauder skiny to jakiś totalny niewypał. ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Oj no chodziło mi o Varusa, zawsze mi się mylą te dwie nazwy. Te nowe Marauder skiny to jakiś totalny niewypał. ;s

Gdyby nie były one w zbrojach, to jeszcze by uszło, ale te nazwy i po prostu sam wygląd odrzuca. Zrobią z tego niedługo Robo Legends/Mecha Legends. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gdyby nie były one w zbrojach, to jeszcze by uszło, ale te nazwy i po prostu sam wygląd odrzuca. Zrobią z tego niedługo Robo Legends/Mecha Legends. 

Tak sobie pomyślałem, że te skiny strasznie podchodzą pod rodzinę Mecha, ale są dużo gorsze. Ja to bym widział nowy skin Ashki, ale z motywem ognia. ;d

zSCFQrN.png

Opublikowano

Varus idealne zgranie z różowym Tariciem wyczuwam na bocie. xD 

Opublikowano

Annie nie jest taka zła, ale reszta? Robią skina do sivir i annie jak oni mają po milion skinów. Nie wiem czy wiedzą, że jest takie coś jak Zac, Jinx. 

Opublikowano

Jak zwykle, skiny do postaci "zapomnianych" moim zdaniem ta Ashe nie jest zła ale ten Varus wgl nie wygląda jak Varus, nie ukazuje jaka ta postać jest naprawdę już Draven bardziej by pasował albo cokolwiek innego.. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Skin varusa, taric love this

Ashe c*****a, moja heartseeker najlepsza 4ever, ww taki sobie ale do postaci pasuje, nautilusa mało kto kupi, dalej jedynym z jakimś popytem będzie astro, sivir dobra bo dwa dostępne jej skiny wygladają jak gówno, annie to jakiś wymysł pedofila.

Opublikowano

Podoba mi się skin Warwicka, Ashe i Sivir i chyba któreś z nich kupię. Gorzej z Varusem wtf?

Btw.

Czy nie zalatuje wam czasem skin Warwicka i Ashe nawiązaniem do Skyrim? Mowa o Daedrycznych pancerzach. :P Z kolei Sivir i Naulitus zalatują mi Dragon Age: Inqusition albo ewentualnie Dark Souls.

Opublikowano

­Skiny na samym początku bardzo słabo się prezentują.

No ale będą je dopracowywać bo przecież to dopiero na PBE trafiło :D

Opublikowano

Skiny które trafią na PBE zwykle pozostają bez zmian, a po patchu Riot coś wyłącza bo "popsuło się".

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Dla mnie Ashe i ww fajnie wyglądają :D A reszta to cienizna ;d

Daedryczni księcia nadchodzą na Summoner's Rift! :D ja widzę taki team.

Jung - WW.

ADC - Ashe.

Top - J4, Darius, Irelia, Leona, Sion, Pantheon, Aatrox.

Mid - Yasuo, Brand, Swain, Nidalee, Syndra, Talon.

Supp - Thresh, Soraka, Janna, Morgana.

Dream team kurde. :D

Opublikowano

Daedryczni księcia nadchodzą na Summoner's Rift! :D ja widzę taki team.

Jung - WW.

ADC - Ashe.

Top - J4, Darius, Irelia, Leona, Sion, Pantheon, Aatrox.

Mid - Yasuo, Brand, Swain, Nidalee, Syndra, Talon.

Supp - Thresh, Soraka, Janna, Morgana.

Dream team kurde. :D

Taka opcja byłaby ciekawa, kolejna seria skinów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jaka kurde vayne ja tam nie widze zadnej skórki dla vayne

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Anka wygląda z nich najlepiej, a tak poza tym to słabo. Znając Rito to i tak te skiny przejdą jeszcze jakieś zmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...