Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ALARIA.PL

Alisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nigdy nie wiadomo, aczkolwiek według mnie ten serwer długo nie postoi.

Wszystko to już widziałem. W dodatku nawet interface nie został zmieniony.

Nie zagram, ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Czysta Deila, szkoda gadać. Są inne serwery, na których widać, że ktoś coś zrobił od siebie, poświęcił na to czas. Mi by było wstyd startować z takim gotowcem po raz kolejny. ;)

Nie polecam.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ktos napisal ze brakuje literki M w nazwei serwera.

Moze nie brakuje, chociaz "Malaria" brzmialo by lepiej.

Zapewne dlatego all z duzej "ALARIA"

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ooo kurfa! Czysta Deila! 

Spodziewajcie się padających channeli!

Nawet klient nie zmieniony! Interfejs, handlarze, opisy cokolwiek! :D

Nie polecam bo te pliki ale powodzenia. ;)

Za to ty robisz serwery które nie padają!

ljbc.png

Opublikowano

Malaria kuźwa! xD

Prezentacja w miarę, lecz serwer i nazwa ssie.

Powodzenia życzę.

Opublikowano

Fajne pliki, jakie?

Ogólnie to nawet nie spodziewacie się co będzie na starcie, jak ktoś chociaż troszkę ogarnia game to wie o co cho.

Przecież nad tym serwerem nawet 10 minut nie siedzieliście.

Copy + Paste. ;p

@1361622928-U485574.pngAlisa Nad odbugowaniem tych plików siedziałem bity miesiąc, także nie mów mi o tym że jesteście stabilni, bo aż mi się śmiać chce.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Malaria kuźwa! xD

Prezentacja w miarę, lecz serwer i nazwa ssie.

Powodzenia życzę.

Co ma nazwa do poziomu serwera?

Jak będzie z grą ze znajomymi, jakieś ciekawe rozwiązania?

Opublikowano

­DonMamutos serio? Armentis s2, k***a? Myslalem, ze chociaż coś pokażesz z siebie a tu gotowiec, no brawo. I TY SMIESZ WYZYWAĆ INNYCH I CISNĄĆ, ŻE NIC NIE POTRAFIĄ W dodatku wątpie, byście mieli prawo używać tej prezentacji. ^_^

Opublikowano

Fajne pliki, jakie?

Ogólnie to nawet nie spodziewacie się co będzie na starcie, jak ktoś chociaż troszkę ogarnia game to wie o co cho.

Przecież nad tym serwerem nawet 10 minut nie siedzieliście.

Copy + Paste. ;p

@1361622928-U485574.pngAlisa Nad odbugowaniem tych plików siedziałem bity miesiąc, także nie mów mi o tym że jesteście stabilni, bo aż mi się śmiać chce.

@Weight Patrząc na Twój komentarz oraz innych w tym temacie aż mi się śmiać chce, c**j wie skąd wzieliście jakieś info o wywalaniu channeli. Serwer alaria to jest odkupiony projekt serwera ventea.pl ode mnie, serwer stoi pół roku ani raz nie padł channel ani jednego buga. Ventea stoi do tej pory, chcesz to zapraszam możesz mi go r*******.

Ps. posiadam prawo do tych plików. Twój śmieszny serwerek aka neudia aka deila jest gównem.

­DonMamutos serio? Armentis s2, k***a? Myslalem, ze chociaż coś pokażesz z siebie a tu gotowiec, no brawo. I TY SMIESZ WYZYWAĆ INNYCH I CISNĄĆ, ŻE NIC NIE POTRAFIĄ W dodatku wątpie, byście mieli prawo używać tej prezentacji. ^_^

Harnaś aka noname co masz jeszcze ciekawego do powiedzenia?

To nie mój serwer zaznaczam, odsprzedałem tylko pliki.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

@Weight Patrząc na Twój komentarz oraz innych w tym temacie aż mi się śmiać chce, c**j wie skąd wzieliście jakieś info o wywalaniu channeli. Serwer alaria to jest odkupiony projekt serwera ventea.pl ode mnie, serwer stoi pół roku ani raz nie padł channel ani jednego buga. Ventea stoi do tej pory, chcesz to zapraszam możesz mi go r*******.

Ps. posiadam prawo do tych plików. Twój śmieszny serwerek aka neudia aka deila jest gównem.

Harnaś aka noname co masz jeszcze ciekawego do powiedzenia?

To nie mój serwer zaznaczam, odsprzedałem tylko pliki.

Odsprzedałeś gotowe pliki które są na MPC? Serio? I myslisz, ze mi wcisniesz ten kit? Koledzy Cie sprzedali chłopie, ogarnij towarzystwo ;D

Opublikowano

Co ma nazwa do poziomu serwera?

Jak będzie z grą ze znajomymi, jakieś ciekawe rozwiązania?

Chociażby to, że się źle kojarzy?

Gdyby projekt był tworzony dłużej to nikt by nie zgodził się na taką nazwę. Mam na myśli tutaj administrację kipiącą profesjonalizmem.

Ale jak widać startuje serwer na plikach innego serwera który już stoi i o którym mało kto wie ( nikt ).

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1330195-pliki-serwerowe-xantispl/

Prosze bardzo, pliki na którym byłem "technikiem" startował w listopadzie, realizacje Castiosa zacząłem w około grudniu.

Nie będę zdradzał co kryje się w tych plikach bo jeszcze "zabezpieczycie" ale jestem w 100% pewien że to jest wersja którą dałem, a ventea to bardziej zbugowany s*it niż neudia, także skończ się ośmieszać developerze który bugu na yang nie potrafi zablokować.

Serwera dalej nie polecam, nawet klient 0 edycji. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Odsprzedałeś gotowe pliki które są na MPC? Serio? I myslisz, ze mi wcisniesz ten kit? Koledzy Cie sprzedali chłopie, ogarnij towarzystwo ;D

No ale na mpc podobno są z jakimś bugiem na wywalanie channeli, skoro go nie mam to śmiem twierdzi że go naprawiłem xDD

http://www.mpcforum.pl/topic/1330195-pliki-serwerowe-xantispl/

Prosze bardzo, pliki na którym byłem "technikiem" startował w listopadzie, realizacje Castiosa zacząłem w około grudniu.

Nie będę zdradzał co kryje się w tych plikach bo jeszcze "zabezpieczycie" ale jestem w 100% pewien że to jest wersja którą dałem, a ventea to bardziej zbugowany s*it niż neudia, także skończ się ośmieszać developerze który bugu na yang nie potrafi zablokować.

Serwera dalej nie polecam, nawet klient 0 edycji. :)

O kurde, to rozwal mi ventee hakierze, grało tam 500 osób i nie skarżyli się na bugi więc słabe prowo z Twojej strony w tym momencie. Ps. Pliki ventea aka deila nie są z jakiegoś zjebanego xantisa, dostałem je od osoby z teamu deila. 

ps. Yang buga nie potrafiłem naprawić? może chciałeś napisać że go nie dostrzegłem ;) Bo co za problem wgrać zapytanie które pobiera połowe ceny kupna i updatuje ją w tabele sprzedaży przedmiotu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

No ale na mpc podobno są z jakimś bugiem na wywalanie channeli, skoro go nie mam to śmiem twierdzi że go naprawiłem xDD

O kurde, to rozwal mi ventee hakierze, grało tam 500 osób i nie skarżyli się na bugi więc słabe prowo z Twojej strony w tym momencie. Ps. Pliki ventea aka deila nie są z jakiegoś zjebanego xantisa, dostałem je od osoby z teamu deila. 

ps. Yang buga nie potrafiłem naprawić? może chciałeś napisać że go nie dostrzegłem ;) Bo co za problem wgrać zapytanie które pobiera połowe ceny kupna i updatuje ją w tabele sprzedaży przedmiotu.

No to jestes pierwsza osobą, która naprawiła ten bug i korzysta z tych plików, gg wp. Ale to dalej nie zmienia faktu, że stawiać serwer na tym to strzał w stope i strata czasu, kazdy juz to przerabiał minimum 3x, to jest męczące i lepiej już nic nie stawiać i nie marnować czasu graczom i nei zabierać tych graczy innym serwerom które na to zasługują

Opublikowano

Ładna prezentacja na prawdę zrobiła na mnie wrażenie i to pozytywne.

Wygląda ciekawie

Powodzonka :)

zagrasz zrobisz jakiegos lest play?

oczywiście serwer polecam godny uwagi dobry izik.

:P

97885401236937515934.png

Opublikowano

Profesjonalna Administracja , serwer kozacki , serwer będzie bardzo stabilnym serwerem , gdyż administracja to nie amatorzy.

Dużym plusem :

- Szybki support

- Administracja

- Serwer będzie stabilny

- Mają czas dla graczy

Polecam serdecznie zagram 100%

1221me.md.gif

Opublikowano

zagrasz zrobisz jakiegos lest play?

oczywiście serwer polecam godny uwagi dobry izik.

:P

Niewiem :P

Nie wiem nawet kto jest sponsorem ale zakladam że kret :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...