Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria S2

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S2 padnie po otwarciu S3 , bo za pewne tak będzie i ogłoszą rework s2 ;) A że s3 ma tak nawalone dziadostwa i badziewia w sobie , i jest pomieszany z Atre*ya to padnie i zrobią s5 ;p I tak w kółko ;D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

­

S2 padnie po otwarciu S3 , bo za pewne tak będzie i ogłoszą rework s2 ;) A że s3 ma tak nawalone dziadostwa i badziewia w sobie , i jest pomieszany z Atre*ya to padnie i zrobią s5 ;p I tak w kółko ;D 

Tą sprawe zostaw administracji, zrobią co uważają za słuszne.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­

Nie ma s3, jest s1 rework. I jest to ostatnia invoria, więcej nie będzie. A jedyne co widzę z atreyi to zmiana 4 kulek doświadczenia w jedną.

Swoją drogą, ciekawe co będzie z s2, skoro już teraz są tam pustki.

tenor.gif

Opublikowano

No s2 na razie idzie w zapomnienie, pewnie po starcie s1 zrobia update i zwieksza lvl do 250.

Nie wydaje mi się . Tam już nikt nie gra... Zamkną , zrobią rework i bd s4... ;) Wszyscy się łudzą że nie ma s3 - każda następna to s3, s4 itp itd , bo każda nowa inna niż stara , bardziej napchane wszystkiego itp itd.. :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie wydaje mi się . Tam już nikt nie gra... Zamkną , zrobią rework i bd s4... ;) Wszyscy się łudzą że nie ma s3 - każda następna to s3, s4 itp itd , bo każda nowa inna niż stara , bardziej napchane wszystkiego itp itd.. :)

S1 rework ma być ostatnią invoria, jak Ci się to nie podoba to wyjdź i nie komentuj.

Opublikowano

Pewnie ostatnia pod nazwą invoria ale jednak to invoria czyli s3. W przyszłości zrobią nowe nazwy+ ewentualnie nowe nicki(tu bardziej wątpliwe bo mają nie najgorszą opinię).

Co do s2:

Jeden z fajniejszych serwerów na jakim grałem:) Szkoda że się skończył jak ludzi odrzuciło chodzenie na yeraka po x razy na 1 item(chyba coś koło 100 na 1 item+9-miałem 5+9).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nigdy nie zagrałem na żadne odsłonie invorii, nie przypada mi do gustu, za dużo ludzi gra ale mogę polecić odsłonę 3. ­

To zaczekaj miesiac/dwa az gracze odejdą, bo skonczy sie reklama.

Srij9JT.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer jest jednym z lepszych. Wszystko stopniowo zrobisz, nie ma co pisać łatwo czy trudno, zależne jest to od Ciebie, czy Ci się chcę. Dla chcącego - nic trudnego. 

Oczywiście polecam Invorię, administratorzy się interesują bytem serwera. 

Na invo jest od zajebu ludzi, ostatnio mama dostała sms i coś tam pisali że 1,7k rekord online  :D

Graj nie pytaj hehe

mama? xD

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kozacki serwer, na długi czas zostaniecie jeśli zaczniecie :D

Ciekawa rozgrywka i bardzo dużo graczy, jest z kim rywalizować :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Temat jest już nieaktualny, więc ląduje w koszu jak inne nieaktualne dyskusje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...