Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria S2

Skipp3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Opłaca się tam grać? Jak szybko wbiję 180 + ? Łatwo zrobić eq? Klasy zbilansowane? Ile osób gra? 
Czy to dobry serwer dla zabawy na wojnach gildii?

Opublikowano

z*********e się gra, dużo osób, dungeony, po prostu cud server, 180 będziesz długo wbijał, z samego 179 na 180 z 4h :> 

Opublikowano

No to serwer nie dla mnie ;x. Szukałem czegoś dla zabawy na ferie ;d. 
Wyglądał interesująco ;d

Opublikowano

z*********e się gra, dużo osób, dungeony, po prostu cud server, 180 będziesz długo wbijał, z samego 179 na 180 z 4h :> 

Wlasnie wbijalem na dropku 180 z 179>180 expilem 41 minut z pd na 1h + is.

Serwer nie najgorszy ale nie ma bilansu postaci.. bm,hiler są chyba najsłabsi na 200+ a taki wp,archer na 2 skille wszystkich zabijają.

Trochę dużo bezsensownego dropienia jest no i liczba graczy drastycznie spadla w ostatnich czasach, ale serwer jest jeden z lepszych na ta chwile.

Opublikowano

Nie żebym hejtował bo z początku fajnie mi się tam grało, ale potem jak znudziło mi się to żmudne dropienie wszystkiego i niczego, wywalilem eq w m2.

Niby polecić mozna ale to nie dla mnie.

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego. Nie rozumiem tego całego fenomenu tego servera. Od poziomu 90 do 94 męczyłam się ponad 2h(bez pd[grałam jako zwykły gracz{zaraz pewnie jakis rozpieszczoch po mnie pojedzie}i liczyłam na coś lepszego]) co jest dla mnie kompletną patologią jak na server z max lvl 200 lub 220(?nie wiem). Miało byc fajnie,supi chrupi i wgl groteska, a wyszło jak widac. Nie polecam. Metin powinien relaksowac, a nie tylko exp exp 547h expa 1513h dropienia. Za dużo tego tam.

Opublikowano

Widac ze dziewczyna ;)

Ja na starcie serwera gdzie bylo ponad 3k online 95 wbilem w 3h 0 IS. Dzis jakbym chcial expic do 95 biore tylko PD na 1H I 95lvl od 0lvl wbijam w 40min.

Opublikowano

Wlasnie wbijalem na dropku 180 z 179>180 expilem 41 minut z pd na 1h + is.

Serwer nie najgorszy ale nie ma bilansu postaci.. bm,hiler są chyba najsłabsi na 200+ a taki wp,archer na 2 skille wszystkich zabijają.

Trochę dużo bezsensownego dropienia jest no i liczba graczy drastycznie spadla w ostatnich czasach, ale serwer jest jeden z lepszych na ta chwile.

Mow za siebie. Jestem top1 szamanem oraz healerem i jakos nie narzekam a mam 218lvl...

Serwer super. Nie nudzi sie. Jest co robic. Wojny gildi sa prawie codziennie, poniewaz na serwerze jest ponad 10 dobrych gildii.

imetin_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego. Nie rozumiem tego całego fenomenu tego servera. Od poziomu 90 do 94 męczyłam się ponad 2h(bez pd[grałam jako zwykły gracz{zaraz pewnie jakis rozpieszczoch po mnie pojedzie}i liczyłam na coś lepszego]) co jest dla mnie kompletną patologią jak na server z max lvl 200 lub 220(?nie wiem). Miało byc fajnie,supi chrupi i wgl groteska, a wyszło jak widac. Nie polecam. Metin powinien relaksowac, a nie tylko exp exp 547h expa 1513h dropienia. Za dużo tego tam.

Jak expisz od 90 do 95 2h, to pozdrawiam. Może lepiej będzie jak zmienisz grę na jakąś inną. Najlepiej stać w m1 i tańczyć, nie prawda?

Exp jest dopasowany do serwera, 180 wbić to pikuś, trochę ciężej jest od 199 do 200, ale idzie wbić spokojnie. Tym bardziej, że pd z IS na tydzień jest bardzo tanie. 

Radze nie słuchać jakiś przydupasów, którzy wbijają 95 2 godziny, wystarczy wejść i się samemu przekonać. 

Opublikowano

@krecik666 nie jedz po kolezance tylko dlatego ze wyrazila swoja opinie kazdy ma do tego prawo wiec go nie oceniaj.

Ja serwer polecam jest duzo zabawy aczkolwiek bylo duzo kradziezy wiec lekko spadla liczba osob online.

Opublikowano

Jak ktoś dał się okraść, to w sumie dobrze że odszedł, coś a'la 'selekcja naturalna' ;)

Serwer jak najbardziej polecam, praktycznie na każdym poziomie można się dorobić ładnych sumek i kupić przedmioty z IS. Może nie jest to serwer gdzie w 3 dni zdobędziesz max a kolejne to pvp, ale mi się to podoba - nigdy nie lubiłem jakiś serwów z milionem broni itd. zawsze wolałem klasyki, ale ten serwer po prostu jest zrobiony dobrze. Nie nudzi się ;) Jest mnóstwo osób, o każdej porze dnia i nocy, także nawet jeżeli lubisz pograć w godzinach późno nocnych to będziesz mógł popisać z kimś na wołaju(z reguły w nocy są dość ogarnięte osoby)

Co do administracji - nie miałem styczności, hackera spotkałem jednego, w ciągu dwóch tygodni(bądź tygodnia jak grałbyś w nocy/długo) możesz śmiało zarobić na peta, strój, wierzcha i np. specjalke ;)

Pozdrawiam. 

52287137559562145640.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się nad jednym. Kiedy ten serwer padnie. Bo gra na nim jest po prostu żałosna dla nowego gracza.. Mapy 95-115 okupowane przez graczy 200-215 lvl którzy ciągle campią na respach bossów i metinów, nie dość że zabijają, to nie pozwalają wstać i zebrać dropu - to jest żałosne na serwerze o takim poziomie... NA mapie od 130 expić i dropić się nie da bo 215 lvl wpadają tam ...EXPIĆ !!! 

Balans - a raczej jego brak - pomijająć na razie kwestię IS - gracz 130 lvl z IS przegrywa pvp i dostaje ciery na skilla , dwa od graczy 115-120 bez IS, czasami nawet BEZ PETA !!! - Nikt nawet nie raczy na forum nic napisać czy tego poprawić i sprawdzić. Postać 130 lvl z full eq perf do pvp itp itd wali po 4-6 k w gracza 119 lvl bez strojów, bez peta i nie jest w stanie go ubić.

IS - BEZ IS nic nie znaczysz. Krótko zwięźle.. nie bedę się rozwijał bo porównując inne serwery tutaj IS jest tani i rozsądny. Ale i tak bez niego nic nie znaczysz.

Dropienie ulep - NIE DA SIĘ !!! Respy bossów, metinów są okupowane od rana do wieczora przez wysokie lvl, które mogą wejść na każdą mapę i chamsko zabijać innych którzy próbują zrobić sobie chociaż jeden itemek... Bezczelnie jeszcze przy tym się śmiejąc i szydząc że nikt im nic nie zrobi. A dungeony - może i nie są najgorsze.. ale drop z nich jest żałosny...

Pytanie, gdzie w tym wszystkim jest TEAM, Bo z tego co widzę i obserwuję po za forum ( które jest off DALEJ ) Żadnej aktywności któregokolwiek z GMów itp nie ma :) Array nawet się nie odezwie odnośnie problemów, jedyna aktywność teamu to dział z banami... (sry, taka jest przykra prawda) Nie mówiąc już o jakiejkolwiek wypowiedzi Arraya na setki tematów co do resetu bonusów i tego że na serwerze grać sie nie da.. A Ludzie już zaczynają odchodzić. I Co , zrobi S3 ?? Chyba wypadało by , o ile się potrafi zrobić takie podstawowe rzeczy jak balans klas, czy poprawienie komfortu grania , choćby przez blokady dropów ograniczone levelem postaci itp czy wejścia na map...

CO mnie to obchodzi ze ktoś nie zrobil misjii, na serwerze takiej klasy jak Invoria takie podstawy powinny być ogarnięte..

Nowy gracz nie ma siły przebicia na serwerze, a kazdy z topki ( nie kazdy sry, sporo takich mi podpadło, ale są też bardzo w porządku ludzie ) kryją sie za plecami GMów ( bo ciagle tylko teksty bana wyrwiesz jak z tąd nie pójdziesz itp...).

Było by naprawdę miło ze strony Admina gdyby wypowiedział się raz od czasu na forum i pokazał zainteresowanie serwerem a nie uświadamiał ludzi tylko co do jednego - że tylko kasa się liczy. Bo niestety ludzie z takiego założenia wychodzą... A ludzie na serwie zarabiają w jeden sposób - IS i na shopa.

A żeby zarobić czy coś podropić to trzeba chyba z miesiąc siedzieć na jednej mapie albo dungu , żeby zrobić ten jeden item...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ja na serwer zapraszam bardzo serdecznie, dobry easy exp wcale nie jest taki trudny o eq tez nie jest ciężko, o zarobkach nie wspomnę bo jest ich tysiące ;) balans jest juz prawie idealny może małe poprawki by się jeszcze przydały ale ogólnie jest ok.

<3

Opublikowano

Zastanawiam się nad jednym. Kiedy ten serwer padnie. Bo gra na nim jest po prostu żałosna dla nowego gracza.. Mapy 95-115 okupowane przez graczy 200-215 lvl którzy ciągle campią na respach bossów i metinów, nie dość że zabijają, to nie pozwalają wstać i zebrać dropu - to jest żałosne na serwerze o takim poziomie... NA mapie od 130 expić i dropić się nie da bo 215 lvl wpadają tam ...EXPIĆ !!! 

Balans - a raczej jego brak - pomijająć na razie kwestię IS - gracz 130 lvl z IS przegrywa pvp i dostaje ciery na skilla , dwa od graczy 115-120 bez IS, czasami nawet BEZ PETA !!! - Nikt nawet nie raczy na forum nic napisać czy tego poprawić i sprawdzić. Postać 130 lvl z full eq perf do pvp itp itd wali po 4-6 k w gracza 119 lvl bez strojów, bez peta i nie jest w stanie go ubić.

IS - BEZ IS nic nie znaczysz. Krótko zwięźle.. nie bedę się rozwijał bo porównując inne serwery tutaj IS jest tani i rozsądny. Ale i tak bez niego nic nie znaczysz.

Dropienie ulep - NIE DA SIĘ !!! Respy bossów, metinów są okupowane od rana do wieczora przez wysokie lvl, które mogą wejść na każdą mapę i chamsko zabijać innych którzy próbują zrobić sobie chociaż jeden itemek... Bezczelnie jeszcze przy tym się śmiejąc i szydząc że nikt im nic nie zrobi. A dungeony - może i nie są najgorsze.. ale drop z nich jest żałosny...

Pytanie, gdzie w tym wszystkim jest TEAM, Bo z tego co widzę i obserwuję po za forum ( które jest off DALEJ ) Żadnej aktywności któregokolwiek z GMów itp nie ma :) Array nawet się nie odezwie odnośnie problemów, jedyna aktywność teamu to dział z banami... (sry, taka jest przykra prawda) Nie mówiąc już o jakiejkolwiek wypowiedzi Arraya na setki tematów co do resetu bonusów i tego że na serwerze grać sie nie da.. A Ludzie już zaczynają odchodzić. I Co , zrobi S3 ?? Chyba wypadało by , o ile się potrafi zrobić takie podstawowe rzeczy jak balans klas, czy poprawienie komfortu grania , choćby przez blokady dropów ograniczone levelem postaci itp czy wejścia na map...

CO mnie to obchodzi ze ktoś nie zrobil misjii, na serwerze takiej klasy jak Invoria takie podstawy powinny być ogarnięte..

Nowy gracz nie ma siły przebicia na serwerze, a kazdy z topki ( nie kazdy sry, sporo takich mi podpadło, ale są też bardzo w porządku ludzie ) kryją sie za plecami GMów ( bo ciagle tylko teksty bana wyrwiesz jak z tąd nie pójdziesz itp...).

Było by naprawdę miło ze strony Admina gdyby wypowiedział się raz od czasu na forum i pokazał zainteresowanie serwerem a nie uświadamiał ludzi tylko co do jednego - że tylko kasa się liczy. Bo niestety ludzie z takiego założenia wychodzą... A ludzie na serwie zarabiają w jeden sposób - IS i na shopa.

A żeby zarobić czy coś podropić to trzeba chyba z miesiąc siedzieć na jednej mapie albo dungu , żeby zrobić ten jeden item...

Jest jeszcze red las, na nim w godzinach 3-7 rano można ubić 100-300 metków spokojnie.         

Można chodzić na ripa, szkata z niego warta 70-80kk.

Od 95lv jest WW, 15 minut roboty,  a dropi szkata śmierci (100kk) medalion(30-40kk) + nie raz perły, także duży +.

Można na niskich lv zarobić..

Opublikowano

@ up ...

Jest jeszcze red las, na nim w godzinach 3-7 rano można ubić 100-300 metków spokojnie.         

Można chodzić na ripa, szkata z niego warta 70-80kk.

Od 95lv jest WW, 15 minut roboty,  a dropi szkata śmierci (100kk) medalion(30-40kk) + nie raz perły, także duży +.

Można na niskich lv zarobić..

super i zostac do konca gry na niskim lvl bo na wyzszych mapach i tak gowno ugrasz jak napisal Pan przed Toba ;d GZ

P6yiSdK.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam serwera. Quarel mial juz ich kilka np Askaria, NarniaMt2, Castia i kazde konczyly tak samo. Predzej czy pozniej nikt na nich nie gra i upadaja. Teraz upada s1 a gdy skonczysie reklama s2 beda tam pustki, bo tylko jutuberzy ja podtrzymuja a wiadomo ze drugi raz nie pomoga.

Opublikowano

No dokladnie. Nie polecam serwa. Afministracja coraz mniej zajmuje sie serwem, a gdy jest robia beznadziejne eventy.

Opublikowano

No dokladnie. Nie polecam serwa. Afministracja coraz mniej zajmuje sie serwem, a gdy jest robia beznadziejne eventy.

Co do zajmowania serwerem to bym dyskutował, co parę dni jakaś aktualizacja dodająca/naprawiająca coś niby jest więc jako tako się serwerem zajmują.

Wbiłem 220 z 5 itemków 220+9 i zrobiła się straszna nuda co skłoniło mnie do zakończenia przygody z serwerem. Ogólnie na + serwer:)

Opublikowano

Co do zajmowania serwerem to bym dyskutował, co parę dni jakaś aktualizacja dodająca/naprawiająca coś niby jest więc jako tako się serwerem zajmują.

Wbiłem 220 z 5 itemków 220+9 i zrobiła się straszna nuda co skłoniło mnie do zakończenia przygody z serwerem. Ogólnie na + serwer:)

Dlatego teraz będzie kolejna aktualizacja z 240 lvlem + nowe eq/itemy ;p

Opublikowano

coś za coś fajnie się gra ale trzeba w IS dużo ładować ( aby kokscić w pvp )

co trzeba miec aby lajtowo się wbijalo 180 lvl  ? z is 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer fajny, grałem w styczniu i dobiłem 166 i sprzedałem konto, bo usłyszałem o robieniu eq na 220 ;p

Czemu prezka jest zamknięta? ;(

tenor.gif

Opublikowano

Serwer fajny, grałem w styczniu i dobiłem 166 i sprzedałem konto, bo usłyszałem o robieniu eq na 220 ;p

Czemu prezka jest zamknięta? ;(

Uczciwosc i bezstronnosc MPC.

A serwer Polecam, jest co robic :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...