Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm elo hell ? :D

makario90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem w g1 ale spadłem teraz b2 aha i źle przypuszczasz i tak wgl nie chodzi mi o ganki junglera tylko objecty o ile wiesz co to bo po twojej wypowiedzi przypuszczam ,że jesteś w silver - brąz może być i 0-10 dla enemy ale z dobrym i punktualnym junglerem ,który robi smoki i rozwala te moby na rzece jest easy win .

/Edit Gierka całkiem ale nadal słabo w 50 min powinieneś mieć ok. 400 farmy ale ćwicz dalej i pamiętaj trening czyni mistrza.

2v1xidf.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Elo Hell to uważam że taki coś nie istnieje. Wszystko zależy od naszych umiejętności i tego jak podchodzimy do gry :D

Dokładnie , łatwiej trafić na silvera w brązie niż na brąza :D

Wszyscy którzy nie zasługiwali na swoją lige pospadali. Ja mając srebro II spotykam ludzi którzy mają platynowe i złote obramówki :P

na swoją lige pospadali, ja mając silver II spotykam platyny na soloq :P

Opublikowano

Polemizował bym odnośnie tego że każdy na swoją ligę pospadał a po 2 jeżeli ktoś naprawdę jest z poziomu brązu to jaka w tym sprawiedliwość że gra z duuużo bardziej doświadczonymi graczami ?

Opublikowano

Polecam ci poroste postacie do wygrywania np kata/zed/akali/vayne mozna samemu wygrac gre :D pod warunkiem że ogarnia się te postacie

Najpierw mówisz proste postacie a potem że trzeba je ogarniać..

Ale nawet jak będziesz ogarniał Zeda i nie złapiesz dobrego feeda bo idąc na bota po double killa twój bot się nie ruszy to albo Cię zabiją albo zabijesz maksymalnie jednego i zginiesz..

Graj czymś czym pomożesz w teamfighcie, w 1v1, w bronzie musisz być wszędzie tam nawet jungler padnie w jungli bez twojej pomocy...

Idzie wycarrować Riven, Renekton.

Kieruj się solową gra w bronzie, splitpush na topie to dobry trynda będzie, zapushujesz topa spierdolisz na ulcie, a tam to i tak włączysz ulta a oni cię zaczną bić, Riven rozpierdala też kozacko, Renekton i Nasus też dadzą radę, stackujesz się i zabijasz wszystko.

Zedem to twój team musiałby mieć chociaż odrobinę mózgu....

Z kolei na mida weź Kate, Akali   gracze z bronzu będą podchodzić do Katy chcąc ją zabić a ty tylko pozgarniasz resety i ACE..

Opublikowano

2 jeżeli ktoś naprawdę jest z poziomu brązu to jaka w tym sprawiedliwość że gra z duuużo bardziej doświadczonymi graczami ?

Pospadały tylko te osoby które nie były w stanie grać na poziomie swojej ligi. Przykładowo jeżeli silver spadł do brązu oznacza to że nie potrafił grać na podobnym poziomie co jego koledzy z ligi, więc został przydzielony do niższej aby mógł grać z ludźmi którzy grają na jego poziomie :)

Opublikowano

Hmm tylko że jakoś do tej wyższej ligii musiał kiedyś się dostać wiadomo że istnieje ten cały boossting ale myślę że większość graczy wbiła się tam własnymi siłami ;p

Opublikowano

na supporta brauma, thresha albo annie i carrujesz swojego adc :p Ja aktualnie gram na smurfiku w b5 i na spokojnie gram mida. efekt? xD 9/9rankedów wygranych już po placementach. pickinij syndre, kate, annie, zed, yasuo, lb i wygrywaj gry samemu deletując enemy po kolei ^^

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...