Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrata wszystkich dokonań gier rankingowych (ramka,ikonki,skiny, NAWET MMR).

Shecter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Moja dziewczyna dostała bana za 2 leave'y z czego do jednej gry wróciła pod koniec ale i tak zaliczyło jako leave bo miała problemy z klientem i dostała bana na 2 tygodnie. Konto zostało odbanowane wczoraj (27 styczeń), ale ku naszemu zdziwieniu na koncie mojej dziewczyny zostały CAŁKOWIECIE usunięte osiągnięcia z gier rankingowych solo jak i "teamówki". Straciła za 3 i 4 sezon : ikonki, skiny i aktualnie nie posiada żadnej ramki bo Riot też ją zabrał. Konto dosłownie jest czyste, nie ma żadnych oznak że były tu grane jakiekolwiek gry rankingowe. Dla informacji miała Platyne w 4 sezonie i gold w 3. Straciła wszystkie nagrody, WSZYSTKIE. Więc proszę o jakąkolwiek odpowiedź od osób które były lub są w takiej sytuacji i co udało się z tym zrobić. Czekam na normalne odpowiedzi, które coś wniosą do tematu, a nie jakieś :" Też tak miałem/mam ale też nie wiem o co chodzi". Może ktoś zna kogoś z Riot'u polskiego, nie wiem. Proszę o każdą ważną informacje.

Opublikowano

Tak naprawdę pewnie nie oddadzą widziałem już dużo takich osób. Więc błagaj żeby cokolwiek tb. Oddali

Edit// Błagaj w tym stylu módl się żebyś coś odzyskał

Opublikowano

Do suportu wiadomość została już wysłana, odpowiedzi jeszcze się nie doczekaliśmy. A błagać tu nie ma o co, bo nie słusznie to zrobili. Jak dostaniemy odpowiedź to może napisze co odpowiedzieli dla innych którzy będą mieli (miejmy nadzieje, że nie ) taki problem.

Specjalista
Opublikowano

Przeciez reset dywizji byl k***a mysl.

Przez reset dywizji nie traci się skinów, ramek, ikon. Czytaj k***a ze zrozumieniem.

@top

Tak jak inni napisali, masz tylko opcje napisania do Riotu, i jakbyś mógł napisać jak dostaniesz od nich odpowiedz, czemu te rzeczy zabrali :)

Opublikowano

Konto boostowane bylo lub na konto logowano sie z roznych Ip adressow ;] 

Support PL nic nie poradzi na to jak chcesz pisac to pisz do ENG supp

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Riot nadaje bana na 2 tygodnie i odbiera wszystkie osiągnięcia rankingowe tylko w przypadku MMR Boostingu. Przedmioty te nie mogą zostać przywrócone.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Musiałeś razem z dziewczyną coś kombinować na koncie, bo za takie zwykłe banowanie nie traci się zawartości swojego konta. Jesteś pewny, że nie było boostowane, używano exploitów, cheatów? Ale pisz do supportu, oni powiedzą Ci wszystko. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

no i bardzo dobrze, że dostała bana, jebani afk'erzy którzy przegrywają i psują gre innym, nie ważne czy miała problem z clientem czy nie, masz lagi,błędy lub coś innego- nie graj, proste

#REKT

gj riot

Opublikowano

Dostaliśmy tą samą odpowiedź co wilku, ale boostowania żadnego nie było, grała na różnych ip to prawda : bo u mnie, u siebie, u znajomych dwóch. Ale boostowania nie było. Dziewczyna znalazła na forum lol'a post w którym dużo osób pisało że ma to samo, w sensie dostało bana na 2 tygodnie, gdzie wcześniej żadnych nie mieli i jak dostali unbana to też mieli zabrane nagrody,a w odpowiedzi od supp'a dostawali to samo co wilku czy moja dziewczyna. Więc sądze że po prostu im się coś pojebało. A SilveR gra w lola od 2 lat i nigdy nic nie miała, a raz jej się client zjebał to ma tracić konto? Pomyśl człowieku czasem, ale widać że jesteś typem osoby która feeduje i zgania na team ^^ powodzenia tam w coal V.

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy takowego dwutygodniowego bana można dostać za granie teamówek np. silver, brąz + platyna ? Jest to brane pod uwagę jako podbijanie MMR?

Opublikowano

no i bardzo dobrze, że dostała bana, jebani afk'erzy którzy przegrywają i psują gre innym, nie ważne czy miała problem z clientem czy nie, masz lagi,błędy lub coś innego- nie graj, proste

#REKT

gj riot

Jak Ty , masz coś nie tak z głową , to nie pisz proste .

Co do bana to raczej już nic nie odzyskasz , to jest rito ; (

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy takowego dwutygodniowego bana można dostać za granie teamówek np. silver, brąz + platyna ? Jest to brane pod uwagę jako podbijanie MMR?

Nie, to nie jest boostowanie. Teamówki to teamówki, gdybyś grał jego kontem, samemu będąc w platynie/diaxie, a wybijając mu konto do Golda/Plat to wtedy tak. Konto grane z innego IP i wyniki lepsze, niż własne. 

Dostaliśmy tą samą odpowiedź co wilku, ale boostowania żadnego nie było, grała na różnych ip to prawda : bo u mnie, u siebie, u znajomych dwóch. Ale boostowania nie było. Dziewczyna znalazła na forum lol'a post w którym dużo osób pisało że ma to samo, w sensie dostało bana na 2 tygodnie, gdzie wcześniej żadnych nie mieli i jak dostali unbana to też mieli zabrane nagrody,a w odpowiedzi od supp'a dostawali to samo co wilku czy moja dziewczyna. Więc sądze że po prostu im się coś pojebało. A SilveR gra w lola od 2 lat i nigdy nic nie miała, a raz jej się client zjebał to ma tracić konto? Pomyśl człowieku czasem, ale widać że jesteś typem osoby która feeduje i zgania na team ^^ powodzenia tam w coal V.

Bez powodu nie dostaliście tego bana, musiała zaistnieć jakaś sytuacja, która spowodowała ban. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak i ta sytuacja zaistniała u 20~osób które pisało na forum riot'u, a nie wiemy o innych przypadkach które tego postu nie znalazły, albo po prostu pogodziły się z tym i nie walczą o swoje. Ktoś poprosił support żeby udowodnił mu że miał boostowane mmr to support mu napisał, że nie może udzielać takich informacji. Riot sobie w kulki leci i nie przyzna graczom racji bo musieli by odszkodowania rypać, a oni by tylko kasę z graczy zdzierali. Jeszcze trochę i wymyślą kolejne dodatki za RP bo te miliardy miesięcznie to dla nich za mało.

Opublikowano

A wiesz co jest jeszcze jedna sprawa.  Może nie boostowaliscie sie wzajemnie ale może przez ostatnimi czasy mieliście słabe rozgrywki rankedowe i przegrywaliscie a wasz MMR było ponad lige. Jak można łatwo dowieść że niby boostowane a no właśnie tak po porażkach i oni nie patrzą sie po IP lecz na MMR (czy MRR) jak zwał tak zwał. Ale tu tkwi problem

Opublikowano

Wiesz może i tak tylko jedna śmieszna sprawa, ja ostatniego rankeda zagrałem w 4 sezonie, nie graliśmy w przed sezonie, ani w tym sezonie ;p, więc nie sądze że o to chodzi. Co śmieszne te leave'y(na dobrą sprawę niecałe 2 leave'y, jak pisałem w pierwszym poście) nie były na rankedach tylko na normalach dla ścisłości. Ja byłem plata I w 4 sezonie, a ona plat V, więc tu nie było czegoś takiego jak plata I + gold V, po prostu razem sobie graliśmy, a nie po to żeby wbijać jakieś z*******e mastery czy inne challangery. Ale riot musi coś zjebać.

Zresztą dużo rankedów duo nie zagraliśmy, większość jej rankedów to solo.

Opublikowano

To jest polityka riotu, osiagneli taka liczbe graczy ze nie obchodza ich ppjedyncze jednostki, "nie podoba sie to nie graj, gra jest f2p powinienes sie cieszyc ze mozesz grac" tak mysli rito. W regulaminie maja napisane ze moga nawet nasrac na twoje konto bez podania przyczyny bo to ich wlasnosc i tego naduzywaja.

A skoro twoja dziewczyna ma wiekszosc gier solo to skad pewnosc ze nie byla boostowana?? Moze te osoby na forum o ktorych mowisz tez byly boostowane ale ciezko sie przyznac i jeszcze sie zapieraja?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...