Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.12.1110 (2.2)

andrzejt17

Nowy bot.  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si??

• Tak, jest spoczko ;)
      135
    • Nie, bo (napisz? na forum)
      11
  2. 2. Pobierzesz go?

• Raczej ;)
      133
    • Nie, bo (napisz? na forum)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co zrobić żeby gdy się skończą poty/zapełni eq postać wracała np. z doliny do m1 i kupowała poty. jak się skończą to postać idzie w lewy górny róg mapy, potem ją wywala, bot się uruchamia, postać stoi przy portalu do m1 i dalej duje do lewego górnego boku mapki. I tak w kółko.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozumiem zainstalowałem tak jak trzeba i przy instalacji żadnego pliku nie podnmieniam proszę o pomoc

Najlepiej by było gdyby ktos mi to wytłumaczył na GG : <ukryto>

Bo tego nie czaje

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co zrobić żeby gdy się skończą poty/zapełni eq postać wracała np. z doliny do m1 i kupowała poty. jak się skończą to postać idzie w lewy górny róg mapy, potem ją wywala, bot się uruchamia, postać stoi przy portalu do m1 i dalej duje do lewego górnego boku mapki. I tak w kółko.

Po 1 nie ten temat

po 2 w tym bocie kupuje potki tylko tam, gdzie jest handlara

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

W sensie do zalogowania do bota? Możesz założyć swoje konto...

mpcuser:qwerty

testlol:testlol

judelol:judelol

Opublikowano

Siema wyskakuje mi błąd jak juz sie zaloguje i wybieram metin2client i pisze: Version error!Please make sure your Game and Plz`s Version is Matching! Odpowiedzcie mi dokładnie co mam zrobic bo jestm zielony^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema wyskakuje mi błąd jak juz sie zaloguje i wybieram metin2client i pisze: Version error!Please make sure your Game and Plz`s Version is Matching! Odpowiedzcie mi dokładnie co mam zrobic bo jestm zielony^^

Uruchom patchupdater.exe, spatcjhuj grę i ją normalnie uruchom(przy okazji się storrentuje), potem wyłącz grę i wyłącz torrenta (metin2.bin) i wejdź w menu start, easymetin2, instaluj patch czy coś takiego - powinno zadziałać.

Opublikowano

Sorry ale dalej cos nie ika;/ Mam juz zpatchowanego i ztorrentowanego metka wziolem ten start zainstalowalem ten folder pack wybieram znowu ten metin2client i znowu error;/ Napisz bardzo dokładnie co mam zrobic ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki sam problem z tym version error, zrobiłem dokładnie tam samo ale nadal błąd.

Gdy klikam "Uruchom grę" wyskakuje mi ten błąd i musze wybrać plik metin2client.bin wybieram i nic sie nie zmienia, przeinstalowywałem metina, bota i nadal nic :> Nie wiem czemu tak jest

Edit: Coś próbowałem kombinować i coś zdziałałem ale nadal nic wielkiego bo teraz gdy daje "Uruchom Grę" zatrzymuje się na "Uruchamianie gry, czekaj"

A dokładniej

botv.jpg

Opublikowano

up, źle instalujesz patcha...

JPKolczJP - przy instalacji nie zapomniałeś wyłączyć torrenta? ..

Opublikowano

Instaluje na 100% poprawnie bo wszystkie pliki są tam gdzie powinny być. Przeinstalowywałem 100 razy bota klienta i za każdym razem to samo, Już nie wiem o co tu chodzi. Wszystko storentowałem spatchowałem potem zainstalowałem aktualizacje w głównym folderze metina i nadal nic :/

Opublikowano

UP, lepiej mieć najaktualniejszego metka.

edix92 a przed instalacją aktualizacji wyłączałeś proces metin2.bin? on sam się nie wyłącza i chroni pliki gry ;]

Opublikowano

Wszystko dokładnie robiłem od początku do końca Zainstalowałem metina 2010 spatchowałem, storrentowałem, włączyłem grę, wyłączyłem grę i metin2.bin włączyłem bota i "Uruchamianie gry, Czekaj" ściągałem specjalnie metin2 De żeby coś popróbować ale kompletnie zepsułem sobie klienta i bota musze na nowo instalować. Ale nadal nie wiem jaki jest powód tego problemu.

@up andrzejt17 metin2.bin to torrent więc gdybym go wyłączył nie miałbym aktualizacji. A kiedy instaluje twoje patche to i tak metin nie jest włączony więc nic plików nie chroni. Po prostu nie ogarniam tego :)

A nieważne co zrobie i tak wywali info o złej wersji

Opublikowano

Kuźwa! ... Po wszylkiej aktualizacji i zaraz przed instalacją nie tylko ma być gra wyłączona ale i torrent! (metin2.bin) bo inaczej za chuj nie zaktualizują (nie nadpiszą) Ci się pliki gry. Gra może być wyłączona ale jak jest włączony metin2.bin to nie nadpiszesz plików gry bo wyskoczy Ci błąd, że pliki są używane (w instalatorze niestety nic nie wyskoczy..)

Opublikowano

A ja teraz robie tak wchodze w expbota klikam uruchom gre musze wybrac metin2clien.bin wyskakuje błąd to biore uruchom gre i wybieram na pulpicie Metin2 PL zamiast tego metin2client.bin.Włącza mi sie metin loguje sie ale i tak bot sie nie uruchamia.Dziala tak jakbym normalnie kliknoł w Metin2 PL;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Otóż mianowicie mam owaki problem: Wszystko włączam i gdy loguje sie do gry to gra się laguję i nic nie da się robic jak to naprawic???

\

Opublikowano

daje uruchom gre i wyskakuje blad Version Error!Please make sure your Game and Plz's Version is Matching! daje ok wybieram to metin2client.bin i daje Otwórz i znowu to samo Version Error!Please make sure your Game and Plz's Version is Matching! i tak w kolko xD pomocy

Opublikowano

@up było już wejdź kilka stron w tył

Nowe wieści, uruchomiłem gre, ale gdy już postać się "zalogowała" w gre wyskakuje jakiś "Debug"

A mianowicie

debugx.jpg

Kto mi wytłumaczy to +

Kto pomoże co z tym zrobić też :]

EDIT: Dodam że to angielska wersja bota :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...