Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.12.1110 (2.2)

andrzejt17

Nowy bot.  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si??

• Tak, jest spoczko ;)
      135
    • Nie, bo (napisz? na forum)
      11
  2. 2. Pobierzesz go?

• Raczej ;)
      133
    • Nie, bo (napisz? na forum)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem zaistalowałem sobie easy metin wszystko super gra nawet wbiło mi 5lv ale kiedy wyłączyłem go i probowałem jeszcze raz to ZAWSZE zacina mi sie pokazując przyciemniony obraz w metinie i nic dalej....pisze że wczytuje gre

Opublikowano

lol...

id:pw

mpcuser:qwerty

testylol:testlol

judelol:judelol

testing2:123456789

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

ej A jak ja za 1 razem mi działało ale teraz mam potki itd ustawiam żeby bił a on idzie do handlarza i przy nim sie albo zawiesi lub wyłącza gre. Co mam ściągnąć lub zrobić?

10585971 JEŚLI KTOŚ WIE NAPISZCIE NA gg, będzie szybciej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomocy na gg nie ma.

zajrzyj do FAQ (link w podpisie) punkt 20.

Opublikowano

Gdy instalujesz bota instalują Ci sie też pliki lokalizacji (po zainstalowaniu bota) Jeśli źle zainstalowałęś i chcesz zainstalować jeszcze raz to w menu start / easymetin2 jest opcja Zainstaluj pliki lokalizacji. Uruchom i postępuj wg tego co jest w faq.

Opublikowano

Owszem, zajrzyj do faq a na 100% znajdziesz tam przyczyne i odpowiedź. Link znajdziesz w podpisie (pierwszy)

Opublikowano

japierdole! nic ni nie działa ciągle jest coś źle, teraz nawet nie chce mi sie włączyć metin przez bota. To faq to chuja mi daje, gówno z tego rozumiem. Najlepsza była by instrukcja z napisanymi folderami gdzie zaposywac itd.

Ale 1 nie rozumiem 1 dnia wszystko działało wbiłem 11 lvl botem, później już się pier doli wszystko ;\

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jepirdole! A czy to nasza wina, że nie możesz ogarnąć czytanego tekstu? Dlaczego jak inni mają problemy to pisze co mają zrobić i im zaczyna działać a Tobie nie? Może VideoTuta zrobić jeszcze? ....

Opublikowano

wszystko pięknie jest, loguje sie do gry i mi wiesza obraz widzę tylko pasek z skillami i gdzie jestem, swojej postaci nie zdarzy widzieć a gra sie wiesza, czy wam tez tak sie robi?? jesli nie to prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdź w tej wersji.

http://www.mpcforum.pl/topic/144190-plkfixed-easymetin2-00121110-23/

Opublikowano

Napisz dokładnie o co chodzi :D

Jak Ci nie sella z włączoną opcją full eq to każ mu po prostu kupować poki ;p Jak mu braknie pot to pójdzie kupi i sellnie drop :P

EDIT: zaraz zaraz, ta wersja nie ma sellania loota ;o

Pasjonat
Opublikowano

Ma bo w niej pisze jakie itemy sellac poniz + ile.

Ale poprostu nie wiem jak to ustawić aby mi szedl kupić miksty jak sie skoncza daje idz do miata po skanczeniu czerwonych a obok sa takie okna a rodzajami miksturek gdzie pisze iles/0 i nie wiem co tam wpisac ???

Opublikowano

Zaznacz, żeby śmigał jak nie ma czerwonych (np) potem zaznacz obrazek np ze średnimi potami i wpisujesz ilość jaką ma kupić jak braknie (najlepiej ustaw próg 100 mikst, żeby się kończyły zanim sie eq zawali)

Opublikowano

napisał duzyyyy : wszystko pięknie jest, loguje sie do gry i mi wiesza obraz widzę tylko pasek z skillami i gdzie jestem, swojej postaci nie zdarzy widzieć a gra sie wiesza, czy wam tez tak sie robi?? jesli nie to prosze o pomoc

Niestety mam to samo wiesza mi się gra czekałem aż pół godz aż sie uruchomi ale nic z tego proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

napisał duzyyyy : wszystko pięknie jest, loguje sie do gry i mi wiesza obraz widzę tylko pasek z skillami i gdzie jestem, swojej postaci nie zdarzy widzieć a gra sie wiesza, czy wam tez tak sie robi?? jesli nie to prosze o pomoc

Niestety mam to samo wiesza mi się gra czekałem aż pół godz aż sie uruchomi ale nic z tego proszę o pomoc

Jeśli Twój sys to 7 to FAQ, dział 1 punkt 3

a tak wgl to FAQ, dział 1 punkt 18

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...