Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń 6/7 a bedzie 2 razy tyle graczy na starcie . 

nie bo 6/7 jest fajny nie rozumiem czemu go nie lubicie full klasy i jest PVP

ps. rotcher odpisal bys na tsie moj nick "Szchachcic"

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

No nieźle zagram kiedy start ? skąd kostiumy / pety oprócz isu nie pisać eventy .

sam sobie odpowiedziales na twoje glupie pytanie :x

(mam nadzieje za to warna nie dostane bo w koncu odpowiadam xD)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Kostiumy i pety z bosów , Serwer jak najbardziej polecam, uczestniczyłem na becie tego serwera, świetny kontakt z GA ;] beta przebiegła pomyślnie (według mnie), moje oczekiwania zostały zaspokojone. Serwer dużo lepszy od poprzedników, szybszy exp oraz drop! . w 10 h można wy expić 250 ;/ do tego usunięte bugi z expem ;D.

Moim zdaniem administracja jest doświadczona i grała na Xnx oraz Argentusie i dokładnie wiedziała jak ulepszyć serwer by grało się jak najlepiej :D

w 100% polecam i zapraszam jest naprawdę pro serwer i pro przygotowany ;D

Opublikowano

Max lvl w 10h to raczej 4fun :D a nie Easy ... wbijesz lvl eq zrobisz pewnie w dzień , i dalej co ? pvp , wojny gildi :)

No nie dla mnie taki seerwer gdzie jedyna (radocha) to stanie w m1 i czekanie na kogos z obcego królestwa , lub szukanie kogoś do pvp :)

No ale Powodzenia :)

Opublikowano

Max lvl w 10h to raczej 4fun :D a nie Easy ... wbijesz lvl eq zrobisz pewnie w dzień , i dalej co ? pvp , wojny gildi :)

No nie dla mnie taki seerwer gdzie jedyna (radocha) to stanie w m1 i czekanie na kogos z obcego królestwa , lub szukanie kogoś do pvp :)

No ale Powodzenia :)

Tak jak ci się bedze chciało to wbijesz w 10h ale szczerze to wątpię w to ktoś taki się znajdzie eq w jeden dzień hmm emm nie xD Musiałbyś mieć takiego farta na wchodzenie kd i wgl dużo czasu tego dnia żeby to ogarnąć

Prezentacja znów przepiękna by NieDaRady :)

Opublikowano

Serw fajny, co z tego że podobny do innego serwa teraz nie da sie zrobić nic żeby nie było podobne do czegoś zawsze trafia sie jacyś idioci hejterzy. Zagram!:D

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

polecam serwer z kilku względów :

xeno*

słaba administracja , nie wyrównane dmg , 0 update .

argent*s

ulepszanie itemów od 250 lvl bardzo długo trwa , all pety , kostiumy , i najlepsze wierzchowce w  IS

długo trwa pvp mając 260lvl eq i przeciwnik 260lvl eq

Opublikowano

wez sobie na przyklad jakbys mial codziennie zalozmy od 18 do 21 siedziec bezczynnie badz robic cos takiego co juz ci sie przejada bo robisz to codziennie wiec oni tez maja prawo sobie chwile odpoczac....

Podejmują się robienia serwera, to mają obowiązek pracować, proste? A nie chodzi mi o to, że nic nie robią tylko jeden z nich olewa kompletnie wszystko . Sam pracowałem na serwerze od godziny 11 do 2 rano i jakoś problemów mi to nie sprawiało . Więc nie wiem o czym mówisz  :)

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...