Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to zrobić

Dawko3126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak się wysyła takie ataki ?

today at 19:46:41:700 3:16:58 attack.png?6d2c9 001| Noobtown today at 19:46:41:800 3:16:58 attack.png?6d2c9 001| Noobtown today at 19:46:41:900 3:16:58 attack.png?6d2c9 001| Noobtown today at 19:46:42:000

3:16:59

Jest to tak perfekcyjne obliczone, a ja do dziś nie wiem jak tak wysyłać wojska.

otwierasz 3 karty z trzema atakami i robisz je tak zeby trzeba bylo kliknac atakuj potem przy uzyciu ctrl+tab zmieniasz szybko karty klikajac atakuj

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@GameChEaTerS.

Tam są 4 ataki.

@damianipolska 

Można i więcej zależy od ustawień świata lub umiejętności gracza.

@Dawko3126

To tak zwane "Synchro" ten kto je wysyłał nic nie liczył... po prostu wysłał.

Akurat trafił , że ułożyło mu się perfekcyjnie co 100ms.

Do rzeczy aby wysłać potrzebna ci opera 12.15 i klawisz "T" , także zapraszam na youtube i wpisz fraze "Fed synchro" tam znajdziesz :)

Co do takich synchroniczych ataków jeżeli masz czas oraz dobry internet możesz wstrzelić w granicy 100ms nawet 100 i lepiej ataków z wielu różnych wiosek lub kilku o różnych prędkościach wojsk.Ewentualnie antykliny między offy czy fejki.

Gorzej pewnie ci będzie z klinowaniem tego , ale wprawa czyni mistrza , a jedynym sposobem by się nauczyć to wysyłaj na siebie lub każ twoim współplemieńcom wysłać 4 synchroniczne ataki , które ty byś klinował dla treningu.

Opublikowano

Ok dzięki, ale to że mu się przypadkiem udało to nie uwierzę bo wcześniej wysłał podobny atak w odstępie 100ms :)

2863366318.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...