Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chudy jestem

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku czy Ty  widzisz co piszesz? Może codziennie ma jeść fast foody, a kogo tam obchodzi co z nim będzie w przyszłości.

@Chill Out

Może i gówno wiem, ale więcej od Ciebie - kulturysto :)

Bo co bo masz rangę moderatora to możesz dawać porady z dupy ?! Zero argumentów powiedziałeś co wiedziałeś hahaha.

Kulturystą nie jestem ćwiczę dla siebie. Skoro dajesz takie rady to musisz coś mieć wspólnego z siłownią udowodnij, że masz racje.

Opublikowano

ja mam 197 cm i ważę 68 - 70 kg (nie ważyłem się od 3 miesięcy)

Trochę wcześniej chodziłem na siłownię, przy wadze ok. 65 kg i wzroście 195 cm, po miesiącu przybyło mi ok. 3-4 kg i jako że to początki siłowni, to było widać dużą różnicę po miesiącu ćwiczeń.

Przestałem na nią uczęszczać ze względu na to, że mam szkołę + pracę jako dowoziciel pizzy, lecz nie jest o tylko głupie jeżdżenie z żarciem bo dodatkowo cały czas popierdalam z ciężkimi przedmiotami takimi jak krzesła, pudła, stoły itp. I moja waga stoi w miejscu. Więc jak chcesz przytyć, to poczekaj do wieku 16 lat i zacznij chodzić na siłownie. Nie wiem jak na innych siłowniach ale na mojej był trener, który układał mi plan treningowy i dietę :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...