Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy - jakie najmocniejsze?

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajka wodna.

ps. NIE PALE

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Weź kum malboro czerwone lufke i nabij sobie i tak pal 

Więcej śmieci ci pójdzie w płuca ale moc będzie xD

jak tam wspominałęś o mentolach jako iż nie pale za bardzo ale najcmocniejsze to MALBORO ICE BLAST

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

­Ja ostatnio paliłem dużo Malboro czerwone, próbowałem też Mocne 25 - są faktycznie bardzo mocne, ale nie podchodzą mi. Oprócz tego polecam Camele żółte, z mentoli to forwardy, ice blasty i lucky strike zielono czarne. Możesz spróbować sięgnąć po cygaretkę, albo samemu skręcaj szlugi, kup sobie tytoń i bletkę :D

ew. epapieros z liquidem 24/36.

Opublikowano

kazdy papieros na opakowaniu ma napisane zawartosc nikotyny i substancji smolistych, tam szukaj odpowiedzi.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Najmocniejsze jakie palilem - Sobieskie. Mozna je kupic w niektorych kioskach

A z mentoli od forwardow i lucky strikow czarnozielonych duzo lepsze sa Westy Duo.

A tak to moje ulubione to Marlboro Czerwone

Opublikowano

Eee, ale one są przeterminowane do 2006 ważne były.

Ale czerwone opakowania tych najmocniejszych papierosów można do dziś w sklepie kupować. ;) 

Opakowania czerwone tych papierosów są do dziś. :)

bez gif

Opublikowano

Na c**j wy palicie?

Dla odstresowania, spokoju, wszystkiego.

bez gif

Admin Cienia
Opublikowano

Wsadź kilka z filtrem do papy i będzie mocniej. ;D A ja nie pale i mam pipipi, odstresowanie, spokoj to placebo, po prostu pochłoneło was uzależnienie i musicie bo musicie. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najmocniejsze są Malboro czerwone i cygara :)

Aktualnie palę tylko e-papierosa i najmocniejszy liquid jaki paliłem w epecie to double mint - boge

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

[...] No to wiec, po prostu papierosy w CZERWONYM OPANOWANIU są mocne, np. można zapalić papierosa dla odstresowania, spokoju, wszystkiego.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...