Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urząd skarbowy. (pomocy)

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj podczas, gdy bylem na treningu w piłkę nożną zadzwonił do mnie telefon (oczywiście odrzuciłem). Potem oddzwaniam (koledzy byli w tle i co chwile kur.. zamknij się itd.) i Uprzejmy... pan powiedział mi, że takiego zajścia nie było i, że sprawdzi billingi (mój albo ich nie dosłyszałem). Wkurzyło go zachowanie kolegów i natychmiastowo się mnie pozbył tzn. dowidzenia.

Boje się, jestem nie pełnoletni.

Co mam robić?

(myślałem o wyrzuceniu karty od telefonu, ale mam na niej ponad 100 zł i trochę mi szkoda)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem, to nie masz się co bać... oddzwoniłeś i powiedziałeś, że wcześniej nie mogłeś rozmawiać a ktoś dzwonił z tego numeru ?... 

To chyba kulturalne zachowanie. 

To, że było słychać kolegów w tle to co z tego ?  Odgłosy mogą być różne .

Po za tym urząd skarbowy nie jest placówką taką jak Policja, Pogotowie ... do których dzwonienie bez potrzeby może wiązać się z karą, więc nawet jeśli dzwoniłeś dla jaj, to nie masz się co bać... ale nie popieram takiego zachowania.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

@Valky ale to nie było dla jaj.

Koledzy dla jaj coś gadali bo im powiedziałem, żeby byli cicho bo oddzwaniam na nieznany numer. 

Powiedziałem, że ktoś dzwonił z tego numeru do mnie i o co chodzi, a koleś, że jeżeli chce może mnie z kimś połączyć, czy coś. Po chwili powiedział dowidzenia.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Skoro powiedział "do widzenia " być może chcę Cię odwiedzić ? ;) 

Nie przejmuj się, nic Ci nie grozi, nie mogą Ci nic zrobić za to, że do nich oddzwoniłeś .... gdzie byłby sens ?;p

Pamiętaj na przyszłość, że jeśli dzwonisz do kogoś, to rób to w ciszy, a nie wśród tłumu.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ale tu nie chodzi, że ja dzwoniłem. Oni sami zadzwonili, a ja tylko oddzwoniłem.

Opublikowano

Ale tu nie chodzi, że ja dzwoniłem. Oni sami zadzwonili, a ja tylko oddzwoniłem.

To olej to po prostu musieli się pomylić.

Ewentualnie sam na sam zadzwoń i zapytaj o co chodzi.

Opublikowano

Jesteś gdzieś zatrudniony albo posiadasz własną działalność gospodarczą, że dzwoni do Ciebie niby urząd skarbowy?

Jeśli nie, to był zwykła pomyłka urzędnika...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dziękuję, trochę mnie uspokoiliście :)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...