Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Poradników

WiliamWalesOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam poradników , jak stworzyć dobre plemię oraz jak dążyc do topki serwera. Interesuje  mnie serwer z farmieniem i 3 poziomy pałacu. Pomoże mi ktos ?? Jak na początu się szybko rozwijac itp. Czy co 3 godziny wysyłać farme czy co 2? Prosze was o pomoc.

Opublikowano

Nie znajdziesz poradnika jak dobrze prowadzić plemię.

Tego nie idzie się twardo trzymać.

Po prostu albo ekipa jest zgrana i nie podważa twoich decyzji i robi każdy co ma robić albo się rozstaje z graczem co się wychyla przed szereg i koniec tematu.

Akcje plemienne itp. 

Grupy.

A co do pałacu 3 poziomowego to nie ma nic do rzeczy po prostu farm jak na normalnym bez ograniczenia co ile masz czas wchodząc może nawet 30 razy dziennie jak masz czas wielka mi logika czy też dylemat.

Nie masz czasu nie graj i tyle.

A jak się rozwijać?

3 dni do stajni , lekka i farmisz co się da zwiększając poziomy budynków jak stajnia itd. w 5 dni z 200 toporka jak kończy się ochrona do farmienia ludzi.

Myśl troszkę sam jak wspominałem trzymając się sztywno poradnika nie ugrasz nic to jest strategia i wszystko się zmienia , a ty musisz obserwować i podejmować decyzje.

Opublikowano

Czujki... nie wiem po co ci to.

Masz od tego rozkazy , a poza tym nie przydaje to się w dalszym etapie.

Zapoznaj sie z klinami , kontrami , ucieczkami w 10ms , kontrami na kontry itd.

Po prostu graj i nie utrudniaj sobie dołącz do dobrego plemienia.

Opublikowano

Rozważę twoją propozycje i chyba jednak nie ma szans żeby ugrać cokolwiek , w tym roku będę dorosły i nie dam rady sam plemienia poprowadzic. Lepiej znalesc juz dobra jakąs stara ekipe i z nimi grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...