Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ragnaria

WinterPhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisząc szczerze to nic nowego przyciągającego oko to tutaj nie ma wszystko widziałem jak na moje to i ulepszacze,skrzynie ,eq ,pety o mapach nie wspominam to jedna wielka zlepka innych serwerów jakieś pomysły autorskie dungeony coś w tym stylu ???? czy brak kreatywności z waszej strony ? Beta testy trwają ? można brać w nich udział ?

Serwer nie musi się podobać każdemu i nie możemy cię zmusić żebyś tu grał, mam nadzieje że powstanie jakiś serwer który spełni twoje oczekiwania :)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boże jaki hejt ja tylko zapytałem banda gimbusów przecież to zapowiedz to chyba należny się normalna odpowiedz co czy nie ? dobra z racji na takie bezsensowne odpowiedzi nie polecam serwera :) widać kto go stawia i co sobą reprezentuje  bardzo małe zainteresowanie zlepka serwerów xxxxx zapewne bety nie było bugów pełno nara 1 raz spotykam się z takimi odpowiedziami na pytania boże co za bezczelni ludzie

Opublikowano

boże jaki hejt ja tylko zapytałem banda gimbusów przecież to zapowiedz to chyba należny się normalna odpowiedz co czy nie ? dobra z racji na takie bezsensowne odpowiedzi nie polecam serwera :) widać kto go stawia i co sobą reprezentuje  bardzo małe zainteresowanie zlepka serwerów xxxxx zapewne bety nie było bugów pełno nara 1 raz spotykam się z takimi odpowiedziami na pytania boże co za bezczelni ludzie

"banda gimbusów " zapraszam na ts :) {nazwa serwer).tsdns.pl przekonasz sie z jakimi gimbusami masz do czynienia :D to raz

2 to ty zaczales hejty a Winter ci tylko powiedzial ze jesli nie chcesz grac to nie musissz a ty unosisz sie jak nwm kto ba powiem ci ze moja siostra majaca 10 lat jest bardziej dorosla niz ty poniewaz jak jej sie cos nie podoba to obejrzy i zamknie mordeczke a nie jak ty chlapiesz jęzorem na lewo i prawo :)

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze :) 

Opublikowano

­Czy będą może zwiększone ilość ekwipunków?

Będą z czasem aktualizacje? Na przykład levele, zbroje, bronie itp.

Przy okazji zawitam na serwer, ponieważ ten przykuł moją uwagę i mam nadzieję, że zostanę na dłużej. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

BLbc.jpg

Poprawcie tego "Jaszczóra", na Jaszczura :D

Czekam na start.

Przepraszamy za ten malutki błędzik, prezentacja powstawała do późna w nocy i po prostu to przeoczyliśmy :) zobaczymy się na starcie :)

­Czy będą może zwiększone ilość ekwipunków?

Będą z czasem aktualizacje? Na przykład levele, zbroje, bronie itp.

Przy okazji zawitam na serwer, ponieważ ten przykuł moją uwagę i mam nadzieję, że zostanę na dłużej. :)

Planujemy zrobić trzy duże aktualizacje dodające kolejne lvle, bronie, zbroje, mapy i misje na serwer :) Na pewno serwer będzie się rozwijał cały czas :D

Opublikowano

Czemu zmieniliście nazwę ?

były sponsor miał domene z naszą nazwą, zostawił nas, ukradł nam pliki (starą kopie z przed miesiąca) i nie mogliśmy zostawić takiej samej :) na szczęście naszemu sponsorowi serwer postał dwa dni :P

Opublikowano

­A zadając kolejne pytanie. Czy będzie zwiększony ekwipunek?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Tak to jest to. Tylko że ani nie jest kradziona, ani nie jest w inny sposób pozyskana. My jesteśmy właścicielami tych plików i nie tymi którzy pobrali kradzione tylko Ci którzy je robili.

A jak ktoś mi napisze ze 100% sklejka to wyjde z siebie stanę obok.

Opublikowano

Termin startu został przełożony na piątek 13 lutego z powodów technicznych.  Przepraszamy za niedogodności. W ramach rekompensaty przygotowaliśmy trzy ciekawe eventy które odbędą się już niedługo po starcie :) Do zobaczenia na starcie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...