Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ragnaria

WinterPhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bedzie wczesniej podany link do pobrania  ? ;) multiupload 

Multiupload jeszcze istnieje ? Ja upam tylko na Mega i Google Drive.

Jak tylko klient będzie do pobrania na pewno poinformuje ktoś z Administracji.

Opublikowano

Ze względu na ciągłe prośby graczy o przełożenie daty startu, Serwer wystartuje dnia 07.02.2015 roku czyli w sobotę. Mam nadzieje że obecna data startu będzie pasowała już wszystkim, do zobaczenia na starcie :)

Opublikowano

Serwer odjechany ! Serwer który robiony był od 0 . Ten serwer to nie gotowiec jakich teraz startuje ogrom ! Ten serwer został stworzony przez pasje 3 ludzi Bonesa Pinessa i Wintera stworzyli oni projekt w który włożyli ciężką prace , czas ,oraz serce . Dobrali również osoby do administracj ts ! W podziękowaniu pokażmy się na starcie ! 

Ps z adminow ts wyróżniaja sie : Kamilka i CyCeK ktorzy wrazie potrzeby schodza i udzielaja pomocy ..

Troszke sie rozpisałem ale uważam ze naprawdę warto tu zagrać tak ogarnietej ekipy dawno nie było ! 

Powodzenia wam !

Opublikowano

zagram na 100%, fajnie wszystko opisane i przede wszystkim jest opisane co dany wierzchowiec i pet daje, nie to co na innych ze najpierw trzeba kupic zeby sie dowiedzieć...

Opublikowano

Fajny serwer :) Zagram na 100% Kiedy start i jak z ulepkami? Łatwo dropią czy nie?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Fajny serwer :) Zagram na 100% Kiedy start i jak z ulepkami? Łatwo dropią czy nie?

Start tak jak napisał kolega wyżej. Ulepszaczy dropi bardzo dużo , zarówno z metinów jak i bossów - po kilka sztuk każdego. Wyrównuje się to z tym , że poprostu na każdy poziom ulepszania epika jest potrzebny jakiś ulepszacz. Myślę , że nie będzie też dużego problemu ze zdobywaniem ich. Z doświadczenia wiem , że dużo osób zawsze siedzi na respie bossa a potem ksują sobie wzajemnie i z dropu nici. U nas nie powinno być takiego problemu ponieważ WSZYSTKIE ulepki można zdobyć i z bossów i metinów których jest sporo na każdej mapie (zwłaszcza na śródziemiu) a czas respa to: boss - 20 minut , metin - 10 minutek.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer ;)

Opublikowano

Jest to jeden z lepszych serwerów jakich widziałem. System ulepszeń jest odświeżony, nic się nie powtarza. Księga czarów, Legendarne bronie? Pierwszy raz to widzę, mam nadzieję że będzie to bardzo przydatne przy większych poziomach. Jeszcze 6 dni, i można na spokojnie skrytykować ten serwer, co i jak.

Opublikowano

2 strony tylko. Chętnie zagram, ale zapowiada się 100 osób online.

Opublikowano

2 strony tylko. Chętnie zagram, ale zapowiada się 100 osób online.

Zobaczymy jak reklama ruszy, a czasu jeszcze jest do 7.01 ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze dla mojego oka. Możlwie , że wbije. Jedynie co mi się nie podoba to te zbroje...

Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze dla mojego oka. Możlwie , że wbije. Jedynie co mi się nie podoba to te zbroje...

Tak wiemy to. Ale podjęliśmy decyzję że nie dodamy przefarbowanych stalek albo palete kolorów hwanga. Zbroje z czasem postaramy się zmienić, nie każdemu można dogodzić. Ale postaramy się.

A im bliżej do startu tym więcej pomysłów na konkursy.

Może coś wam również wpadnie do głowy, oczywiście w granicach rozsądku ;)

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, ale zbroje bym zmieniła 8S Może zawitam na serwerze, chociaż daleko do startu :(

Sobota już nie tak daleko :) A co do zbrojek to pewnie i tak zostaną wyparte przez kostiumy ;)

Opublikowano

Pisząc szczerze to nic nowego przyciągającego oko to tutaj nie ma wszystko widziałem jak na moje to i ulepszacze,skrzynie ,eq ,pety o mapach nie wspominam to jedna wielka zlepka innych serwerów jakieś pomysły autorskie dungeony coś w tym stylu ???? czy brak kreatywności z waszej strony ? Beta testy trwają ? można brać w nich udział ?

Opublikowano

Pisząc szczerze to nic nowego przyciągającego oko to tutaj nie ma wszystko widziałem jak na moje to i ulepszacze,skrzynie ,eq ,pety o mapach nie wspominam to jedna wielka zlepka innych serwerów jakieś pomysły autorskie dungeony coś w tym stylu ???? czy brak kreatywności z waszej strony ? Beta testy trwają ? można brać w nich udział ?

Serwer medium, jak każdy inny. Jeśli masz pomysł, sam zrób lepszy serwer :)

Duża ilość pytajników od 3+ Świadczy o tym, że po prostu się wyśmiewasz z tego serwera, jakbyś sam nie potrafił zrobić lepszego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...